Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Armbåndet "Giulia"

Lad dig forføre af et unikt armbånd med tidløs skønhed, der stråler af kvalitet med ædelsten og 24 karats guldbelægning.

Armbåndet "Giulia"

Lad dig forføre af et unikt armbånd med tidløs skønhed, der stråler af kvalitet med ædelsten og 24 karats guldbelægning.

Du får:

  • Armbåndet "Giulia" designet af Petra Waszak

Sweetdealpris 1.199 kr.

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.

 

Specifikationer:

  • Håndlavet og unikt
  • Ædelsten
  • 24 karat forgyldt messing
  • Justerbar længde med karabinlås: 18 - 22 cm

 

Om "Giulia"

Petra Waszak er en dygtig smykkedesigner, der er kendt for sine ekstraordinært smukke og unikke kollektioner. Et af hendes mest bemærkelsesværdige smykkesæt er "Giulia", et sandt kunstværk med øreringe, halskæde og armbånd, der forener elegante former og materialer i et sæt af tidløs skønhed.

 

Her har du muligheden for at pynte håndleddet med det unikke armbånd, der er lavet af de bedste materialer.

 

"Giulia" er en hyldest til den mest berømte kærlighedshistorie gennem tiderne, der symboliserer evig kærlighed. Sættet forfører med røde koraller, ægte kulturperler og lapis lazuli med guld. Perfektioneret med røde krystaller og messing belagt med 24 karat guld, er smykkerne håndlavede mesterværker med unik karakter. 

 

Waszak har arbejdet med flere af de største navne indenfor modebranchen såsom Dior, Chanel og Gucci - navne, der står i spidsen for luksus og stil. Hendes ekstraordinære kreationer kan findes i butikkerne på store verdensmusseer som Musée du Louvre i Paris, og bæres af mange kendte figurer som Liza Minelli og Angela Merkel.

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

Petra Waszak armbånd "Giulia"

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail