Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

P.S. Krøyer maleri

Pynt med en imponerende giclée reproduktion af "Sommeraften på Skagen Sønderstrand" med penselstrøg påført i hånden.

P.S. Krøyer maleri

Pynt med en imponerende giclée reproduktion af "Sommeraften på Skagen Sønderstrand" med penselstrøg påført i hånden.

Du får:

  • P.S. Krøyer giclée print på lærred "Sommeraften på Skagen Sønderstrand" (1893) indrammet

Sweetdealpris 3.799 kr.

Køb senest den 10. december 2023 for levering inden jul.

 

Specifikationer:

  • Størrelse 65 x 87 cm
  • Indrammet i hvid og gylden ramme i massivt træ af høj kvalitet 
  • Giclée print på lærred

 

Om maleriet

Skabt med dyb respekt for det originale "Sommeraften på Skagen Sønderstrand" af P.S. Krøyer, der hænger på Skagens Museum, er denne giclée reproduktion en hyldest til dansk kunst.

 

Maleriets ikoniske motiv forestiller en anden af de store Skagensmalere, Anna Ancher, samt Marie Krøyer på en gåtur langs stranden. Det er en stemningsfuld og idyllisk afbildning af en dansk sommeraften, som dette print har indfanget på en autentisk og levende facon.

 

Maleriet er blevet overført til lærred med giclée print, der gengiver farver og detaljer, dybe sorte toner og kontraster på en enestående måde. Lærredets struktur kan tydeligt fornemmes og ses, mens relieflignende penselstrukturer er påført i hånden som på originalen, hvilket cementerer dedikationen til det detaljerede håndværk.

 

En hvid og gylden ramme i massivt træ af høj kvalitet fuldender det ædle udseende af en "Sommeraften på Skagen Sønderstrand".

 

Om Ars Mundi

Vi har indgået et samarbejde med Ars Mundi, en af Europas største virksomheder, som producerer og sælger kunst - alt sammen så du kan få smukke kunstværker i dit hjem uden besvær.

 

I 75 år har Ars Mundi været synonymt med kunstgenstande af høj kvalitet. Malerireproduktionerne er kunsttryk af høj kvalitet, og deres skulpturer er produceret på anerkendte værksteder. Ure og smykker er håndlavede med omhu i Tyskland, og mange af produkterne er desuden lavet i et begrænset oplæg, som fås udelukkende hos Ars Mundi – indtil nu.

P.S. Krøyer maleri

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail