Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

MiniCruise til Oslo

2 overnatninger på Oslobåden og besøg i den charmerende, norske hovedstad med afrejse fra København. Pris for 2 personer.

MiniCruise til Oslo

2 overnatninger på Oslobåden og besøg i den charmerende, norske hovedstad med afrejse fra København. Pris for 2 personer.

Er det tid til lidt forkælelse til dig selv eller en af dine nærmeste? Så er det oplagt at tage på et fantastisk 2-dages MiniCruise - og med et par dage til søs, er der god tid til bare at nyde og slappe helt af. 

 

På et MiniCruise til Oslo sejler I ud fra København, og så fortsætter turen imellem de danske og svenske kyster, alt imens I får en drink på soldækket eller i baren afhængigt af årstiden. Næste morgen ankommer I til Oslo og efter et besøg i den charmerende hovedstad sættes nu sejl mod Danmark, hvor I kan nyde de berømte norske fjorde på udsejlingen fra Oslo. 

 

Denne deal har en lang indløsningsperiode, så I har mulighed for at besøge Oslo på lige den årstid, I ønsker.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der skal have en dejlig oplevelse til søs
 • Nyd den smukke sejltur og besøg den charmerende, norske hovedstad
 • Gyldig helt indtil den 29. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem følgende pakker:

Deal 1

 • MiniCruise fra København til Oslo t/r for 2 personer i en standard indvendig kahyt med køjesenge

Sweetdealpris 198 kr. 

 

 

Deal 2

 • MiniCruise fra København til Oslo t/r for 2 personer i en standard indvendig kahyt med 2 enkeltsenge

Sweetdealpris 298 kr. 

 

 

Deal 3

 • MiniCruise fra København til Oslo t/r for 2 personer i en standard kahyt med havudsigt

Sweetdealpris 596 kr. 

 

 

Deal 4

 • MiniCruise fra København til Oslo t/r for 2 personer i en Commondore Class kahyt med havudsigt, dobbeltseng, roomservice og premium morgenmad 

Sweetdealpris 1.698 kr. 

 

Afrejse er muligt fra søndag til onsdag fra den 27. november 2023 til og med den 29. december 2024.

 

OBS: Book venligst jeres MiniCruise senest den 28. februar 2024.

 

Bemærk, der er afsat begrænset antal kahytter til dette tilbud, og der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud, events og rabatter. 

 

Tillæg 

Afregnes direkte med DFDS. 

 • Weekendtillæg: 400 kr. pr. kahyt
 • Højsæsontillæg:
  • Deal 1: Fra 400 kr. pr. kahyt
  • Deal 2: Fra 600 kr. pr. kahyt 
  • Deal 3: Fra 800 kr. pr. kahyt 
  • Deal 4: Fra 800 kr. pr. kahyt

 

Højsæsontillægget gælder i følgende perioder: 

  • Fra 8. - 24. februar 2024
  • Fra 21. marts - 1. april 2024
  • Fra 17. - 19. maj 2024
  • Fra 12. juni  - 10. august 2024
  • Fra 26. september - 5. oktober 2024
  • Fra 10- 19. oktober 2024
  • Fra 12. - 14. december  2024
  • Fra 26. - 29. december 2024

 

Program 

Skibet sejler ud fra København kl. 15.00, og herefter kan I se frem til et flydende eventyr langs de skandinaviske kyster. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

Det søde liv ombord 

Mens Oslobåden sejler gennem Øresund, kan tiden ombord fordrives med taxfree-shopping, vinsmagning, livemusik eller aftenture på dækket, mens solen går ned i havet.

 

Her er der lagt op til hygge og kvalitetstid, mens I nyder den friske luft på dækket, lader håret flagre i vinden og slapper af i de skønne maritime omgivelser til søs. Ombord på Oslobåden er der masser af aktiviteter og underholdning for både store og små.

 

Oplev Oslo 

Når I rejser på MiniCruise med DFDS har I 5 timer til at opleve Oslo, mens skibet ligger ved kaj. Her kan I besøge det nye, moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj i det hyggelige Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge. I kan også udforske den smukke kunst ved Munch-museet, smage på lækre delikatesser ved Mathallen og høre historier fra fortiden ved Akershus Fæstning. Der er masser at give sig til i Oslo. Nyd en gåtur i Botanisk Have eller se udsigten fra toppen Ekeberg skulpturpark, der også giver jer en smuk gåtur gennem parken.

 

Er I hele familien afsted, er der mange sjove oplevelser for børnene. Lad turen gå til Freialand, som er et chokolade-mekka for alle med hang til de søde kakaobønner. På Teknisk Museum kan I gå på opdagelse i videnskaben, opleve spændende shows og lege jer gennem fysikkens mysterier. I Popsenteret kan I lege popstjerner for en dag, og på Norsk Folkemuseum kan I se de traditionelle norske træhuse og opleve folk i fine nationaldragter.

 

Vil I tage forskud på skisæsonen, kan I besøge SNØ, der er en imponerende indendørs arena. Her kan I kan tage liften til toppen og teste formen på ski og snowboard eller prøve isklatring på den 15 meter høje mammut-væg. Ved bunden af den ikoniske skihopbakke, Holmenkollen, kan I besøge verdens ældste skimuseum. Her kan I opleve 4000 år med spændende skihistorier og se samlingen af 2500 par ski.

 

Sejltider

Afrejse fra København
I kan se tidspunkt for check-in, afrejse og ankomst i jeres rejsebevis, som I modtager fra DFDS efter køb. 

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

MiniCruise til Oslo

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail