Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kokkedal Slot Copenhagen

NYHED: Ophold i luksusklassen i Nordsjælland med wellness og 3-retters middag à la carte. Pris pr. person.

Kokkedal Slot Copenhagen

NYHED: Ophold i luksusklassen i Nordsjælland med wellness og 3-retters middag à la carte. Pris pr. person.

Kokkedal Slot Copenhagen er en nordsjællandsk perle, der imponerer med udsøgt elegance, gourmet på højt niveau og omgivelser, som kan tage pusten fra de fleste.

 

Afslapning, atmosfære og forkælelse forenes på bedste vis under opholdet, der bl.a. byder på en valgfri 3-retters middag fra brasseriets menukort, wellness i slottets luksuriøse spa-oase og en overnatning i et dejligt dobbeltværelse.

 

Glæd jer til opholdet, som udover at være en oplevelse i sig selv, giver jer mulighed for at opleve områdets smukke natur og nogle af de mange spændende seværdigheder i nærheden som f.eks. Louisiana Museum of Modern Art og Karen Blixen Museum, Rungstedlund.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der værdsætter herskabelige rammer, wellness og gastronomi i særklasse
 • Kokkedal Slot vandt prisen som "Årets Bo & Spis adresse 2023" hos Den danske Spiseguide
 • Bo i naturrige omgivelser, som kan tage pusten fra de fleste

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3-retters middag - vælges frit fra Brasseriemenuen
 • 50 minutters adgang til wellness
 • Morgenmad
 • Gave med slottets produkter

 

Sweetdealpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Bemærk, det er kun muligt at book i grupper op til 6 personer pr. ankomstdag. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - fredag fra den 1. januar til og med den 31. maj 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Kokkedal Slot Copenhagen.

 • Tillæg ved ankomst onsdag eller torsdag inkl. opgradering til 4-retters middag efter kokkens valg, som serveres i gourmetrestauranten Slotskælderen anno 1746: 250 kr. pr. person
 • Tillæg ved ankomst fredag inkl. opgradering til 4-retters middag efter kokkens valg, som serveres i gourmetrestauranten Slotskælderen anno 1746: 400 kr. pr. person
 • Opgradering af værelse til næste værelseskategori: 200 kr. pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Kokkedal Slot Copenhagen

Historien om Kokkedal Slot Copenhagen strækker sig knap 300 år tilbage, hvor de første byggesten til slottet blev lagt. I 1864-66 blev slottets hovedbygning udvidet og ombygget i nationalromantisk stil, og kun de originale kælderhvælvinger står tilbage som i 1700-tallet.

 

Slottet har gennem årene skiftet hænder. Den første ejer var Dronning Sophie Magdalene, der var gift med Christian den 6. Efterfølgende har P.M. Daell, der grundlagde Daells Varehus, også ejet stedet.

 

Siden 2011 har Kokkedal Slot Copenhagen og de herskabelige rammer fungeret som hotel i særklasse.

 

Med håndplukkede råvarer

Slottets køkken leverer mad med håndplukkede råvarer og stor respekt for både råvarerne, tilberedningen og gæsten.  Som prikken over i’et står I op til slottets morgenmad, der rummer alskens lækkerier af samme høje niveau som al den anden fantastiske mad, køkkenet kreerer.

 

Sådan skal I bo

Overnatningen foregår i et af slottets standardværelser. De omkring 20 m² store værelser er hyggeligt og personligt indrettet med indbygget garderobe med minibar og værdiboks. Værelset er møbleret med en komfortabel lænestol, skrivebord, fladskærms-tv og med kvalitetslinned på sengene. Badeværelset er indrettet i rustik slotsstil med håndklæder i den bedste kvalitet, med slottets egne badeprodukter og med hårtørrer.

 

Godt at vide

Under den smukke gamle hovedbygning, og for enden af en underjordisk tunnel, har Kokkedal Slot indrettet en lille luksuriøs spa-oase, som I kan besøge undervejs i jeres ophold.

 

Årets Bo & Spis adresse 2023

I 2023 er Kokkedal Slot Copenhagen blevet præmieret med den eftertragtede pris som "Årets Bo & Spis adresse" hos Den danske Spiseguide. Her var de oppe imod andre førsteklasses hoteller såsom Kragerup Gods og Fakkelgaarden.

 

BoSpisPrisSPOT.jpg

 

Mere om området

Området omkring Kokkedal Slot Copenhagen er præget af skov og grønne områder. De fine stier fører til både Øresund og forbi Sophienberg Slot. Har I mod på en lidt længere gåtur, ligger Karen Blixen Museum, Rungstedlund ikke mere end godt 3 kilometer fra slottet. Rungstedlund var Karen Blixens barndomshjem og det sted, hun vendte tilbage til efter sine 17 år i Kenya.

 

Et lille stenkast fra Rungstedlund ligger Rungsted Havn, hvor det er oplagt at gå en tur ud på molerne og nyde Øresund fra første parket.

 

Under 10 kilometer nord for Kokkedal Slot Copenhagen finder I Louisiana Museum of Modern Art, der udover at være toneangivende inden for moderne kunst er et hovedværk inden for dansk modernistisk arkitektur.

 

 

Kokkedal-Slot.jpg

Ophold på Kokkedal Slot Copenhagen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail