Page TitleBliv klogere på de fordele, der følger med at være partner hos Sweetdeal og hvem vi er som brand. Nederst finder du en tilmeldingsformular, som du kan udfylde, hvis du ønsker at blive kontaktet af en af vores medarbejderer.

Hvem er Sweetdeal?

Her er er en kort digital præsentation af brandet Sweetdeal. Her finder du information om vores kundebase, nøgletal og meget mere.

Mere eksponering

Som partner på Sweetdeal får du enorm eksponering helt uden risiko. Du har mulighed for at blive eksponeret gennem nyhedsbreve, i landsdækkende avisannoncer og på sociale medier som facebook, hvor vi har mange tusinde fans. Du skal ikke have penge op af lommen for at blive set af din potentielle kundekreds. Til gengæld forventer vi en vis standard.

Den rette løsning

I samarbejde med en Sweetdeal Key account manager finder I frem til den bedste løsning for din forretning. Herefter bliver din unikke deal skrevet af professionelle tekstforfattere og hvis aktuelt sender vi også en fotograf ud til dig. Alternativt har vi adgang til store billeddatabaser, eller vi kan efterbehandle dit eget materiale.

Hvad siger partnerne?

Tui har gennem et par år haft et godt og stabilt samarbejde med Sweetdeal, som bygger på “Trust and sharing”. Det er en stor fordel for Tui at have en fleksibel afsætningskanal som Sweetdeal til rådighed, hvor der eksempelvis er hurtig respons på produkt-lanceringer og en høj hit rate. Samarbejdet er professionelt og kunden er altid i centrum.

Anne Nyland,
Group Sales & Customer Service Consultant

Vi har været utroligt glade for samarbejdet med Sweetdeal igennem de sidste mange år. De er altid garanti for en god omsætning per kampagne og skaber desuden en del trafik til vores egen webshop www.gaven.dk. Alt fungerer gnidningsløst og man er bakket op af et yderst professionelt team hele vejen gennem processen.

Martin Pagh,
Sales & Commercial Development


Udfyld nedenstående formular og du vil blive kontaktet snarest muligt vedrørende sweetdeal.dk

*Alle felter bedes udfyldt