Ferie

Vælg deals indenfor... 42
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
Trænger du til afslapning og selvforkælelse, så er denne side noget for dig. Her finder du alle vores deals på både rejser og ophold, hvor du kan koble af fra den travle hverdag. Find din deal til afslapning hvor du i en begrænset periode kan spare op til 70%. Skynd dig at slå til, inden din deal er væk igen.
 1. Ophold for 2 på Hotel Marina
  Spar44%
  Ophold for 2 på Hotel Marina Besøg naturskønne Djursland på et ophold inkl. 2 nt., 2-retters menu og adgang til wellness-område

  Fra

   1.648,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg (fredag og lørdag): 300 kr. pr. værelse pr. nat.
  Sæsontillæg fra den 1. juli til og med den 15. august 2021: 300 kr. pr. ophold.
 2. Storslåede Island inkl. guide og direkte fly t/r
  Storslåede Island inkl. guide og direkte fly t/r Oplev Island med 3 nt. på hotel, udflugter m. lokal guide, morgenbuffet og transfer

  Fra

   5.390,-
 3. Ophold for 2 på Hotel Ballumhus
  Spar50%
  Ophold for 2 på Hotel Ballumhus Nyd en pause med et ophold nær grænsen inkl. 3-retters årstidsbestemt menu og morgenmad

  Fra

   999,-
  + evt. tillæg Weekendtillæg ved overnatning fredag til lørdag: 100 kr. pr. værelse pr. nat.
  Weekendtillæg ved overnatning lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. nat. 
  Højsæsontillæg d. 1/7-1/10 2021: 299 kr. pr. værelse pr. nat.
 4. Havnefront-ophold for 2 i København
  Havnefront-ophold for 2 i København Tag på et ophold på 4-stjernet Copenhagen Strand inkl. vin, chokolade, cykelleje og morgenmad

  Fra

   890,-
  + evt. tillæg Tillæg for opgradering til Junior Suite: 400 kr. (i perioden 21.-26. juni 2021 samt 6. august-14. oktober 2021 dog 600 kr.). 
  Tillæg for superior dobbeltværelse i perioden 21. juni-14. oktober 2021): 200 kr. 
 5. Ophold for 2 på Skavenhus
  Spar36%
  Ophold for 2 på Skavenhus Tag et smut til skønne Vestjylland på et ophold inkl. 2-4 nt., 2 middage og morgenmad

  Fra

   1.790,-
 6. 1 uges solferie på Malta
  1 uges solferie på Malta Besøg Middelhavets perle på ferie inkl. morgenmad og direkte fly t/r fra BLL - afrejse i aug.-nov.

  Fra

   1.999,-
 7. Ophold med 3-4 overnatninger på Rømø
  Ophold med 3-4 overnatninger på Rømø Turen går til Kommandørgården, hvor der venter 3-retters middag el. buffet, morgenbuffet og aktiviteter

  Fra

   2.995,-
 8. Storbyferie i vidunderlige Rom
  Storbyferie i vidunderlige Rom 3-5 dage på 4-stjernet designerhotel i Trastevere m/morgenmad - Fly fra BLL/CPH i jul.-okt.

  Fra

   2.490,-
 9. All Inclusive ferie i Grækenland
  All Inclusive ferie i Grækenland Tag 4-7 nt. på 4-stjernet hotel på Korfu og direkte fly t/r fra København - afrejse i aug.-okt.

  Fra

   2.299,-
 10. 1 uges All Inclusive ferie i Malaga
  1 uges All Inclusive ferie i Malaga Bo på 4-stjernet hotel i Costa del Sol i Spanien inkl. 7 nt. og fly t/r fra CPH - afrejse i aug.-dec.

  Fra

   3.449,-
 11. Ophold for 2 på Fangel Kro & Hotel
  Spar50%
  Ophold for 2 på Fangel Kro & Hotel Tag på et hyggeligt ophold på Fyn inkl. aperitif, 3-retters menu og morgenmad

  Fra

   998,-
  + evt. tillæg Overnatning fredage, lørdage og helligdage: 175 kr. pr. værelse.
 12. Tur til den tyske Vadehavsø Sild
  Tur til den tyske Vadehavsø Sild Tag med på en unik endagstur til det populære ferieparadis Sild inkl. ø-rundtur med lokal guide

  Kun

   845,-
Page

Ferie

Uanset formålet med ens ferie, er vi sikre på, at du gør det for at få tid til dig selv. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af feriedestinationer, hvor du kan nyde dig selv, dit selskab og dine omgivelser. Hos Sweetdeal arbejder vi konstant for at kunne tilbyde dig forskellige typer af både rejser og ophold, så du finder noget, der er lige i din smag. Du vil dermed både kunne finde en god pris på den type, du ønsker, eller du kan måske blive inspireret i forhold til, hvilken type ferie du er på udkig efter.

Vores sikring for at udbyde noget, der falder i din smag, er at tilbyde mange forskellige typer af både ophold og rejser. Dette gøres ved at vi tilbyder alt fra skiferie og storbyferie til badeferie samt fra spaophold til kroophold. På denne måde sikrer vi i samarbejde med vores partnere, at vi kan tilbyde dig det brede udvalg til din ferie. Sweetdeal er din sikring mod at betale overpris. Vores hårde arbejde sikrer dig besparelse på nogle af de mest attraktive destinationer, uanset hvor i verden du ønsker at tage på ferie.

Ferie i udlandet

Blandt vores brede udvalg vil du finde en lang række deals med gode besparelser på ferie i udlandet. Her vil du finde alt fra skiferier til storbyferier, så du vil opleve stor variation blandt vores deals i dette segment. Variationen finder du både blandt typen af rejse ved vores deal, men du vil også opleve stor variation blandt destinationerne, hvortil du kan komme, når du køber en deal gennem Sweetdeal.

Gennem vores store variation på både typen af ferie og destination er vi sikrer på, at du i løbet af et år vil finde en attraktiv ferie-deal afhængigt af, hvornår du tjekker vores deals. Vi har mange samarbejdspartnere forskellige steder i verdenen, og vi forsøger derfor på bedst muligt vis at matche både sæsonen og eventuelle højtider. Vi er klar over, at nogle destinationer er ekstra attraktive på bestemte tidspunkter. Her forsøger vi at tilbyde disse til en bedre pris.

Ferie tæt på hjemmet

Hvis du ikke er så meget til de længere rejser for at komme på ferie, så tilbyder vi hos Sweetdeal også en ferie, der er tættere på dit hjem. Du kan finde alt fra spaophold med fokus på afslapning til storbyophold, hvor du kan opleve byen. Alle disse deals finder du under vores ophold, der er karakteriseret ved geografisk at være placeret i Danmark og vores nabolande, så rejsetiden er til den kortere side.

Kan du ikke finde den ferie, du ønsker lige nu, så hold dig opdateret på vores hjemmeside eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Med vores nyhedsbrev er du sikret aldrig at misse de nyeste dels med de bedste besparelser. Nyhedsbrevet er dermed din sikring mod at skulle betale fuld pris for attraktive services og ydelser.