Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Brunch ad libitum på Café G

Få alt det, du kan spise af brunch inkl. drikkevarer ad libitum hos hyggelige Café G på Gråbrødretorv i indre København.

Brunch ad libitum på Café G

Få alt det, du kan spise af brunch inkl. drikkevarer ad libitum hos hyggelige Café G på Gråbrødretorv i indre København.

Er du klar på en brunch, hvor det eneste, der er sparet på er prisen? Hyggelige Café G, der ligger centralt i København, disker endnu en gang op med deres overdådige og velsmagende brunchbuffet. Her finder du alt, hvad dit brunch-hjerte kan begære. Og så får du alt det juice, kaffe, the og isvand, du kan drikke, med i prisen!

 

Vi drømmer allerede om røræg, der smelter på tungen, pandekager, du sukker efter i flere dage, og bacon, som knaser perfekt. Og så har vi ikke engang nævnt det lækre udvalg af brød, charcuteri, og alt det søde, som gør en brunch til noget helt specielt. Se et større udsnit af retterne herunder.

 

Slå til nu og få den bedste start på dagen på det historiske Gråbrødretorv i Indre København, mens du nyder udsigten til torvet.

 

Du får:

  • Brunch og drikkevarer ad libitum for 1 person

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 199 kr. Spar 25 %

 

Udsnit fra Brunch ad libitum

Røræg, spejlæg, cocktailpølser, frugt, yoghurt, skyr, honning, ristet müsli, charcuteri sortiment af pålæg, bacon, pandekager, marmelader, sirup, nutella, danske og europæiske oste, flere forskellige slags rugbrød, knækbrød, rustikbrød, minicroissanter, tebirkes, smør og meget mere!

 

Sæsonbetingede retter 

Sortiment af forskellige grøntsagstærter -varmrøget laksesalat - syltede grøntsager af forskellige slags - spidskålssalat - tranebær - rosiner - cashewnødder - cremet perlebyg m. forskellige urter - kyllingesalat - asier - syltede svampe - estragon - roastbeef - pickles - peberrod - ristet løg - tunsalat - kapers - rødløg - peberfrugter - dild - sortiment af stegte kartofler.

 

Om Café G

Få stillet sulten og tørsten hos super hyggelige Café G, der ligger midt i hjertet af København.

 

Hiv fat i din gode ven, veninde, kollega eller familie og hyg jer med en brunch, hvor der er noget for enhver smag. I kan vælge at nyde maden indenfor med udsigt til torvet udenfor, eller I kan nyde udsigten fra første række udenfor ved varmelampernes hyggelige skær.

 

Et besøg på Café G er den perfekte start på en shoppetur eller sightseeingtur i hovedstaden. Og med caféens placering midt i byen kommer du og dit selskab nemt videre rundt i byen.

Brunch ad libitum på Café G

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail