Roadtrip på Route 66 - 14 dages kør-selv-ferie i USA på den legendariske rute inkl. fly og billeje

Tilbage

Roadtrip på Route 66 - 14 dages kør-selv-ferie i USA på den legendariske rute inkl. fly og billeje

Grouped product items
Qty Produkt Navn Price
10. september - 10. december 2018 - Route 66
12.383,00 kr
5. - 30. januar 2019 - Route 66
10.731,00 kr
Februar - marts 2019 - Route 66
12.383,00 kr
April - maj 2019 - Route 66
12.383,00 kr
Juni 2019 - Route 66
12.383,00 kr
Juli - august 2019 - Route 66
16.513,00 kr

Time left

Fra

10.731,00 kr

14 dages eventyrlig roadtrip på Route 66

Denne rute er så legendarisk, at den berømte forfatter John Steinbeck har navngivet ruten "The Mother Road" i sin roman "The Wrath's Grapes". Motorvejen blev bygget i 1920'erne og fungerede som hovedvejen fra øst til vest. Route 66 tiltrækker stadig rejsende, der ønsker at opleve de klassiske Amerika. 

Den historiske Route 66 løber fra Chicago, Illinois til Los Angeles, Californien og krydser staterne Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico og Arizona. Med en afstand på mere end 3.000 km laver Route 66 et tværsnit gennem USA, hvor I kan se landets hjerte og sjæl. Gå gennem byens gader i Chicago og St. Louis, tag ind i den vidtstrakte Grand Canyon, oplev Southwests indianske samfund og tag et smut forbi stranden i Santa Monica uden at forlade ruten.

Denne berømte vej har en historie, der er værd at bemærke. I midten af 1940'erne bugtede Route 66 sig gennem små byer. Ruten blev ofte kaldt "Main Street of America" med sine butikker, caféer, moteller og tankstationer. I slutningen af 1950'erne blev den gamle Route 66 overgået, da anden motorvej blev bygget. Alligevel lykkedes det at holde liv i vejen med Nat King Coles sang, "Route 66" og 1960'ernes tv-show "Route 66" med en Chevrolet Corvette. Pixarfilmen Cars blev inspireret af en roadtrip på Route 66 og blev næsten navngivet "Route 66."

I 1984 blev Route 66 sat ud af drift, og den gamle rute, nu betegnet som den historiske Route 66, opretholder stadig sin oprindelige karisma. Attraktioner langs vejen omfatter blandt andet almindelig butikker, diners og finurlige moteller, der er udsmykket med neonskile. Jeres indlogering på de finurlige hoteller er en mindeværdig måde at opleve nostalgi på.

Landemærker langs ruten omfatter eksempelvis Willis Tower (tidligere Sears Tower) i Chicago, Illinois, Gateway Arch i St. Louis, Missouri og Mojave National Preserve i Nipton, Californien. Ariston Café er medlem af Route 66 Hall of Fame og et populært stop for mad i Litchfield, Illinois. Længere ned ad vejen i Amarillo, Texas, findes det berømte sted Big Tezan, der serverer 2 kg bøffer. 

Når du har nået California-kysten, markerer Santa Monica Pier den oprindelige afslutning på ruten.Den spanske koloniale Olvera Street er en vidunderlig tilføjelse, hvis I ønsker at få det sidste med på jeres storslåede og uforglemmelige tur. 

Rejsen er pr. voksen (ved min. 2 voksne i delt værelse) og inkluderer følgende:

 • 14 nætters roadtrip på Route 66
 • 3-stjernede og 4-stjernede hoteller
 • Fly fra Kastrup (CPH) - Chicago (ORD) og Los Angeles (LAX) - Kastrup (CPH)
 • 20 kg. bagage
 • Billeje alle dage.

Programmet (kan ændres ved forespørgsel):

 • Chicago, IL: 1 overnatning
 • St. Louis, MO: 1 overnatning
 • Springfield, MO: 1 overnatning
 • Oklahoma City, OK: 1 overnatning
 • Amarillo, TX: 1 overnatning
 • Santa Rosa, NM: 1 overnatning
 • Albuquerque, NM: 1 overnatning
 • Holbrook, AZ: 1 overnatning
 • Grand Canyon, AZ: 1 overnatning
 • Las Vegas, NV: 3 overnatninger - der vil være city tax på ca. 20 dollars pr. værelse pr. nat
 • Los Angeles, CA: 2 overnatninger.
Dag 1: Chicago:

I ankommer til Chicago O'Hare International Airport, finder jeres hotel og henter jeres bil. Herefter er der tid til at slappe af resten af dagen. Dagen afsluttes med overnatning i Chicago. 

Gå udenfor og oplev Windy City. Stå på hjørnet af Michigan og Adams, som er startpunktet for den historiske Route 66. I kan nyde en kop kaffe og en stor morgenmad på Lou Mitchells, som er et must at besøge for Route 66-rejsende. Gå en tur rundt om søen, se på forretningerne eller udforsk byens utrolige seværdigheder og arkitektoniske skatter - herunder Willis Tower, Nordamerika højeste bygning. 

Dag 2: Chicago - St. Louis (480 km)

Vær klar til en uforglemmelig rejse på den historiske Route 66. Denne legendariske vej går gennem et skiftende landskab, og du vil se nogle af landets største, ældste og mest særegne steder på vejen. Begynd din rejse ved at følge den traditionelle øst-til-vest rute fra Chicago til St. Louis, Missouri. Kør forbi de uendelige marker og flade prærier. Dagen afsluttes med overnatning i St. Louis.

Dag 3: St. Louis - Springfield (340 km)

Fortsæt gennem Ozark Highlands i det sydlige Missouri til Springfield - kendtsom fødestedet til Route 66. På vejen kan I stoppe ved Meramec Caverns, der er et omfattende sæt af kalkstenshuler, der er unikke og smukke. Det siges, at Jesse James brugte dem som en skygge og udnyttede den underjordiske flod til at flygte. Dagen afsluttes med overnatning i Springfield.

Dag 4: Springfield - Oklahoma City (520 km)

Skær gennem det sydøstlige hjørne af Kansas på vej til Oklahoma City. Stop for at se den elskede 6 meter høje cement Blue Whale i Catoosa, et vartegn langs Route 66. Når du er i Oklahoma City, bør I kigge nærmere på Route 66-moteller, tankstationer og talrige vintagebygninger. Dagen afsluttes med overnatning i Oklahoma City.

Dag 5: Oklahoma City - Amarillo (420 km)

Fortsæt til Amarillo, der ligger i de fladtliggende sletter i Texas Panhandle. Stop i Clinton og besøg Route 66-museet, hvor I kan opleve 6 årtier af Route 66s historie. Ved ankomsten til Amarillo skal I sørge for at besøge Big Texas Steak Ranch. Hvis I føler jer modige, kan I prøve deres 2 kg-bøfudfordring. Dagen afsluttes med overnatning i Amarillo.

Dag 6: Amarillo - Santa Rosa (275 km)

Før I forlader Amarillo, skal I besøge Cadillac Ranch. Denne unikke kunstudstilling har en række af 10 farverigt malede Cadillac-biler, der begravet med kofangeren i jorden. Fortsæt turen til MidPoint Cafe i Adrian, der er berømt for sine tærter med grimme skorper. Følg derefter Route 66 til Albuquerque, New Mexico, der er statens største by. Tilbring dagen med at udforske Downtown's Central Avenue, som har en skattekiste af Route 66-vartegn. Dagens afsluttes med overnatning i Santa Rosa.

Dag 7: Santa Rosa - Albuquerque (186 km)

For at få en ægte følelse af den gamle Route 66, bør I besøge Santa Fe, New Mexico's statshovedstad. Byen er grundlagt på ruinerne af en forladt indisk landsby og er gennemsyret af historie. Santa Fe er den ældste hovedstad i USA. Selvom den mistede sin plads på Route 66 i 1938, er den stadig en af de mest maleriske byer i staten. Dagen afsluttes med overnatning i Albuquerque.

Dag 8: Albuquerque - Holbrook (420 km)

Denne morgen byder staten Arizona jer velkommen som Route 66-rejsende. Se store beton tipier, der står ved foden af de røde klipper på vej til Petrified Forest National Park. Her vil I se mere end 13.000 års menneskelig historie og en af verdens største forsamlinger af forstenet træ og historiske strukturer. Fang en solnedgang over ørkenen fra parkens Kachina Point, før turen går til Holbrook, hvor I skal overnatte.

Dag 9: Holbrook - Flag Staff (290 km)

Fortsæt til Meteor City, hvis særprægede kuppel kan ses flere kilometer langs denne vejstrækning. Passér Flagstaff og kør videre til Grand Canyon. Her kan I tilbringe det meste af dagen og beundre dette naturlige vidunder. I kan gå en tur, stoppe ved de mange udsigter og tage nogle helt fantastiske billeder. Dagens afsluttes med en overnatning i Grand Canyon.
Dag 10-12: Flagstaff - Las Vegas (480 km)
Forlad byen Flagstaff og forsæt turen til Seligman, der er det første stop mod vest på den længste uafbrudte strækning af Route 66. Kør gennem Kingman, hvor I kan finde gamle Route 66-caféer og moteller, der stadig blomstrer. Oplev en af Arizonas skjulte skatte, Hoover Dam, og fortsæt til Las Vegas. I har 3 overnatninger i Las Vegas.

Der er rig mulighed for at nyde et sjovt ophold i Las Vegas. Gå en tur og se de store ferie-resorter og det blinkende neonlys. Spil på et af de mange kasinoer, spis på verdenskendte restauranter, se de nyeste shovs, shop i designerbutikker, tag en rutschebanetur, lig ved poolen - mulighederne er uendelige! 

Dag 12-13: Las Vegas - Los Angeles (470 km)

Denne morgen rejser I gennem Mojave-ørkenen til Calico Ghost Town, Californiens autentiske sølvmineby og en af de få oprindelige lejre for minearbejde i Det Gamle Vesten. Vend tilbage til Route 66 i Barstow, hvor en samling af historiske fotografier og genstande relateret til Route 66 og Mojave Desert-samfundene vises på Route 66 Mother Road Museum. Fortsæt gennem Pasadena, West Hollywood og Beverly Hills til Santa Monica til en ægte Hollywood. Parkér bilen og gå det sidste stykke til fods for at se skiltet 'End of the Trail' på Santa Monica's Pier. Dette skilt markerer officielt den vestlige ende af Historic Route 66. Tilbring dagen med at gå langs Santa Monicas strande eller se de tilstødende inden- og udendørs butikker på Third Street Promenade.

Dag 14: Los Angeles og afslutningen på turen

Turen er nået til ende, og det er derfor på tide at aflevere bilen i Los Angeles' lufthavn, hvor I kan fange jeres fly hjem. 

Hvordan kommer I dertil:

I kan eksempelvis flyve med: Lufthansa, Finnair, United Airlines, American Airlines, Turkish Airlines, Brussels Airlines og Air France.

Dette er blot eksempler på flyafgange. Er afgangene ikke ledige, hjælper World Choice Sports jer med at finde nogle andre.

Eksempel - fra Kastrup til Chicago:

Fly: LH0829 Lufthansa

 • Fly fra Kastrup (CPH) - Frankfurt (FRA)
 • Varighed: 1 time og 30 min.
 • Afgang den 13. april 2019 kl. 14.55 og kl. 16.25.

Fly: LH0432 Lufthansa

 • Fly fra Frankfurt (FRA) - Chicago (ORD)
 • Varighed: 9 timer og 5 min.
 • Afgang den 13. april 2019 kl. 17.15 og kl. 19.20.
Eksempel - fra Los Angeles til Kastrup:

Fly: UA8861 Lufthansa

 • Fly fra Los Angeles (LAX) - München (MUC)
 • Varighed: 11 timer og 10 min.
 • Afgang den 27. april 2019 kl. 17.20 og den 28. april 2019 kl. 13.30.

Fly: UA9610 Lufthansa

 • Afgang fra München (MUC) - Kastrup (CPH)
 • Varighed: 1 time og 30 min.
 • Afgang den 28. april 2019 kl. 16.50 og kl. 18.20. 
Læs mere
Læs mindre
 • Værdibeviset er gyldigt med afrejse i den valgte periode.
 • Værdibeviset gælder for 1 person (ved min. 2 voksne i delt værelse).
 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter dit køb.
 • Herefter booker du din rejse ved at kontakte World Choice Sports på info@Worldchoicesports.com
 • Vedhæft værdibeviset, navn, fødselsdato, nationalitet og ønskede ankomstdato.
 • World Choice Sports sender herefter en liste med hoteller, du kan vælge iblandt. 
 • Booking er først gældende ved booking af hotel og modtagelse af bekræftelse fra World Choice Sports.

Tillæg og tilkøb:

 • Dealen inkluderer ikke one-way-drop-off tillæg for bilen (500 dollars).
 • Dealen inkluderer ikke city tax.
 • Dealen inkluderer ikke brændstof til bilen.
 • Dealen inkluderer ikke hotel tax.
 • Det er muligt at tilkøbe ekstra overnatninger fra 60 dollars pr. person pr. overnatning - heri er ekstra billeje inkluderet.
 • Dealen inkluderer ikke morgenmad. 
Billeje:
 • En kompakt Nissan Versa Sedan eller lignende er inkluderet i dealen.
 • Pick-up lokation: Chicago O'Hare Airport, In terminal, Chicago, Illinois, 60666, United States Of America.
 • Drop-off lokation: Los Angeles Airport, Los Angeles Airport, 9020 Aviation Blvd, Los Angeles, 90301, United States Of America.
 • Følgende er inkluderet: ubegrænset antal kilomenter, kaskoforsikring (CDW og LDW), tyveriforsikring, ulykkesforsikring, ansvarforsikring og lufthavnsekstraafgift.
 • I bilen er der plads til 2 voksne, 3 børn, 1 stor kuffert og 1 mindre kuffert. Der er 2 døre, automatgear og aircondition.
 • I forbindelse med billeje er der brug for følgende oplysninger: pasnummer, udstedelsesdato, udløbsdato, fødselsdato og nationalitet.
 • Føreren af bilen skal være mellem 25-69 år (ellers skal de forspørge om tillæg hos World Choice Sports). 

Generel info:

 • Vær opmærksom på, at det er nødvendigt at have et visum for at rejse til USA. Bestil det her.
 • Booking hos World Choice Sports skal senest være foretaget 7 dage efter dit køb.
 • Du har 14 dags returret efter dit køb, herefter kan købet ikke annulleres.
 • Aflysning er ikke mulig, når bookingen er bekræftet af World Choice Sports.
 • Salgsprisen er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Teknisk rejsearrangør er Sweetdeal Travel.
 • Læs handelsbetingelser for Sweetdeal Travel her.
 • Sweetdeal Travel er medlem af rejsegarantifonden nr. 1281.
Læs mere
Læs mindre