Mangler du en skarp pris på dit næste restaurant eller café besøg i Aarhus, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet alle de bedste priser på et måltid på enten restaurant eller café, så du har flere muligheder. Med vores deals kan du spare op til 70%, men du skal være hurtig. Vores deals har en udløbsdato.
Mangler du en skarp pris på dit næste restaurant eller café besøg i Aarhus, så er du landet det helt rigtige sted. Vi har samlet alle de bedste priser på et måltid på enten restaurant eller café, så du har flere muligheder. Med vores deals kan du spare op til 70%, men du skal være hurtig. Vores deals har en udløbsdato.
 1. Brunch i Aarhus C
  Spar55%
  7 el. 5 retters brunch hos Al Meza i Aarhus Få en sublim smagsoplevelse med en lækker brunch med eller uden pandekager hos hyggelige Al Meza

  Fra

  79,-
 2. Tapas og vin i Aarhus
  Spar50%
  Smagfuld tapas og vin for 2 i Aarhus C Prøv den lækre tapastallerken med vin hos hyggelige Løve's Bog og VinCafé

  Kun

  205,-
 3. Tilbud på sushi i Aarhus
  Spar50%
  Skøn sushi til takeaway i Viby J nær Aarhus Nyd en ny lækker sushimenu med hele 52 stk. sushi fra populære Yami Sushi

  Kun

  299,-
 4. Lækker tapas i Aarhus
  Spar42%
  Lækker og nem tapas for 2 i Aarhus Inviter på smagfuld tapas fra The Cantina og afhent i Aarhus N eller Harlev J

  Kun

  165,-
 5. Lækker grillmenu med helstegt pattegris
  Spar22%
  Lækker grillmenu med helstegt pattegris Hold årets fest med en grillmenu m. helstegt pattegris, kartofler og salat (min. 40 kuverter - pris pr. person)

  Fra

  139,-

Restaurant og Café i Aarhus

Når du nu har besluttet, at du skal på restaurant eller café i Aarhus, og du er befinder dig på denne side, så er du endt det helt rigtige sted. Her er alle vores deals på restaurant og café listet. Med vores brede udvalg af spisesteder i Aarhus er vi sikre på, at du kan finde en aktiv deal, som du bare må være ejer af. Vi forsøger at indgå samarbejde med dine yndlings restauranter og caféer, så du kan besøge dem til en lavere pris.

Det vigtigste for os er nemlig, at du skal opleve at få værdi for de penge, du betaler, når du går restaurant eller café i Aarhus. Det handler til enhver tid om, at du skal stilles tilfreds med den oplevelse, du betaler for gennem Sweetdeal. Vi sikrer os, at vi tilbyder de bedste deals på både de velkendte og ukendte restauranter i Aarhus. Prisen skal altså ikke være det, som afholder dig fra at prøve noget du holder af igen, eller forsøge dig med en restaurant i Aarhus, som du ikke har prøvet før.

Billigt besøg på restaurant og café i Aarhus

Én af de ting, vi er mest stolte af her hos Sweetdeal, er vores utrolig skarpe priser på restaurant i Aarhus. Vi er overbevist om, at kvalitet ikke skal koste mere end, hvad der er fair. Udover en virkelig god pris på alle vores deals, kan du også finde et bredt udvalg af restauranter og caféer. Vi forsøger så vidt muligt at kunne tilbyde dig forskellige typer, så du har fri mulighed for at vælge lige det, du har lyst til.

I et forsøg på at gøre det ekstremt nemt for dig at finde rundt i vores deals på restaurant og café i Aarhus, har vi de mest populære typer opdelt i kategorier. Du kan finde de mest populære deals inden for restaurant under:

Turen går på restaurant i Aarhus

Selvfølgelig tilbyder vi også jævnligt deals på andre typer af restauranter i Aarhus end dem, der falder inden for de fem mest populære kategorier. Du skal dermed ikke lade dig begrænse, når du ønsker at købe en deal til restaurant i Aarhus. I tilfælde af der ikke findes en deal på den type af restaurant, du søger efter lige nu, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig opdateringer hver gang vi har nye deals, som vi kan tilbyde dig. Med vores nyhedsbrev vil du altid være opdateret på, hvilke deals der tilbydes nær dig.

Når først du har købt din deal til at besøge en restaurant eller café i Aarhus, så skal du blot følge vejledningen for anvendelse af dealen. Du vil få tilsendt et værdibevis på mail, så du har bevis for, at du kan tage på restaurant i Aarhus til en billigere pris. På dette bevis står der, hvorledes du kan anvende og gøre brug af din deal på pågældende restaurant. Dermed skal du blot følge disse trin.

Herfra vil vi blot ønske dig god fornøjelse og god tur på restaurant eller café i Aarhus.