- 69%

NÆSTEN UDSOLGT: Oplev den kroatiske kyst inkl. 7 nt. på hotel, transfer, udflugter og ✈ t/r

World Visitor
Værdi 7990,-
- 69%
Spar 5490,-
Tid tilbage: 00:00:00
fra 2500,-
har købt
115
Dealen er slut * begrænset antal

Vælg type:

2500,-
21. - 28. feb. 2018 - fly fra København (Værdi 7990,-)
2700,-
27. feb. - 06. mar. 2018 - fly fra Billund (Værdi 7990,-)
2650,-
07. - 14. marts 2018 - fly fra København (Værdi 7990,-)
Dealen er slut

Dealen

Den solrige region Dalmation strækker sig fra den nordligt beliggende pulserende metropol Zadar mod syd til et stykke ud over Dubrovnik, der også gerne betegnes som ”Adriaterhavets perle”. Landskabet er meget afvekslende og byder på en lang række naturskønheder i form af høje bjerge, skønne øer og en meget varieret kyststrækning. Dertil kommer byernes mediterrane charme og imponerende bygninger, der leder tanken tilbage til en svunden tid. Skønne og romantiske bugter med fine hvide kiselsten indbyder til afslapning og solbadning.

Dubrovninl: Paradis på jord. Mange kostbarheder er i tidens løb blevet beskyttet af tykke mure. Det gælder ikke mindst for en af verdens smukkeste byer, Dubrovnik, der er omgivet af en 1940 m lang stenmur. I mange århundreder har ”Adriaterhavets perle” fascineret med sin forførende charme og middelalderlige arkitektur. Byen er at finde på UNESCO’s verdensarvliste på grund af sin unikke politiske og kulturelle historie og verdensberømte bygninger.

Split: Rigets juvel. I år 305 e.Kr. skulle verdens dengang mægtigste mand, kejser Diokletian, beslutte hvor han ønskede at tilbringe resten af sine dage. Han valgte at opføre et palads midt i hjertet af Dalmatien, og dermed lagde han grundstenen til udviklingen af den senere by Split. Følg i hans fodspor – oplev Diocletians palads, områdets utallige øer og andre naturskønheder.

Makarska: Den maleriske ferieby Makarska ligger i den midterste del af regionen Dalmatien, syd for byen Split, og hører til de kendteste og mest populære feriedestinationer i hele Kroatien. ”Riva” – promenaden og Kacic-pladsen udgør Makarska centrum, hvor romantiske stræder snor sig ud og ind mellem pragtfulde bygninger og spændende museer. Lige bag byen rejser Biokovo-bjergene, der er kendt for dens smukke vandreruter, sig lodret i vejret.

Rejsen er pr. person (v. min. 2 personer*) og inkluderer følgende:
 • Fly fra valgte lufthavn – Dubrovnik (DBV) t/r.
 • Transport lufthavn – hotel – lufthavn i moderne rejsebusser.
 • Håndbagage og 20 kg indchecket bagage.
 • Alle ture på rejsen forgår i moderne rejsebusser med klimaanlæg.
 • Indlogering i dobbeltværelse med bruser/WC eller badekar/WC, klimaanlæg og TV.
 • 4 nætter på uspecificeret 3* hotel (national standard) i omegnen af Dubrovnik.
 • 3 nætter på uspecificeret 3* hotel (national standard) i omegnen af Makarska.
 • Daglig forplejning: kroatisk morgenbuffet.
 • Halvdagsudflugt ”Dubrovnik sightseeing”.
 • Bus fra Dubrovnik til Split/Makarska og retur.
 • Alle entréer til de programsatte seværdigheder og rundvisninger.
 • Professionelle skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere fra/til lufthavn.


*Mulighed for enkeltværelse for 1.490 kr. – betales direkte til World Visitor.Der er kun et begrænset antal pladser pr. rejsedato.
Den ønskede rejseperiode/ antal nætter vælges i betalingsdelen.


Billede af Makarska by om aftenen.

Rejsens program:

1. dag: Dubrovnik
Flyrejse med velrenommeret flyselskab til Dubrovnik. I lufthavnen modtages I af World Visitors’ skandinavisk- eller engelsktalende rejseledere. Derefetr transport til hotellet. Overnatning og morgenmad i omegnen af Dubrovnik (2 nætter).

2. dag: Sightseeing i Dubrovnik (inkluderet)
På denne halvdagstur besøger I Dubrovniks historiske gamle nydel, der er omringet af en bymur. De fleste bygninger bærer præg af gotikkens renæssances og barokkens indflydelse, deriblandt Franciskanerklosteret med Europas ældste apotek og Rektorpaladset med bymuseet. Gennem århundreder har Dubrovniks gamle bydel fascineret og inspireret mange mennesker fra hele verden, især kunstnere, der har været med til at sætte deres helt personlige præg på den indre udformning af de officielle bygninger. Efter sightseeingturen vil der være god tid til et besøg i en af de mange hyggelige caféer eller til at gå rundt i byen på egen hånd.

3. dag: Dubrovnik – Split/Makarska
I checker ud fra hotellet og sætter efter morgenmaden kurs mod kystvejen (Magistralen). I passerer byen SLANO, der før i tiden var et populært skjulested for pirater på grund af dens store beskyttede bugt (saml indsejling). I kommer også forbi den historiske by STON og dens berømte saltudvindingsanlæg og østers- og muslingebanker og kører gennem den frugtbare Neretva-dal via Bosnien (grænseovergang og paskontrol) til Split eller Makarska (ca. 2,5 timer). Overnatning og morgenmad i omegnen af Split eller Makarska (3 nætter).

4. dag: Udflugt til Mostar (valgfri)
I dag kan I selv bestemme om du vil slappe af på hotellet, eller tage med på en spændende udflugt. I kører fra Makarska til Mostar, sightseeingtur ca. 3 timer. Mostars vartegn er Den Gamle Bro (Stari Most) over Neretva-floden, der blev bygget fra 1556-1566 af den osmanniske arkitekt Mimar Hajrudin. I besøger desuden Det Tyrkiske Hus, moskeen og den gamle basar. Derefter frokostpause (valgfri frokost). Om eftermiddagen sætter vi kursen mod Makarska (2,5 timer) – endnu en grænseovergang med paskontrol. Ankomst på hotellet. På turen besøger I også en typisk bosnisk tæppeforretning. Her får I en introduktion til de tyrkiske folkeslags måske ældste håndværk, og der vil også være mulighed for køb af tæpper.

5. dag: Udflugt til byen Split (valgfri)
Også i dag har I valget mellem at bliver på hotellet og benytte jer af dets tilbud, eller at tage med på en udflugt: Efter morgenmaden starter vi vores heldagsudflugt til Split (ca. 2,5 timer), hvor vi kigger nærmere på berømte bygninger som Diocletianspaladset, der kom på UNESCO-verdensarvlisten i 1979, katedralen Sveti Duje og Jupitertemplet. Frokostpause (valgfri frokost) og tid til at gå rundt på egen hånd. Tiden kan f.eks. benyttes til shopping, bar- eller torvebesøg.

6. dag: Rejser til Dubrovnik
Vi checker ud på hotellet og kører tilbage til Dubrovnik, bl.a. via Bosnien og byen Neum, hvor I holder en lille pause efter ønske. Næste programpunkt er en vinsmagning (valgfri) i en vinkælder på halvøen Peljesac, hvor I dyrker de bedste rødvinsdruer i hele Kroatien. I dag vil der være lejlighed til at købe lædervarer og smykker (told- og skattefrit) i forbindelse med en salgspræsentation i en læderbutik og en smykkeforretning. Efter ankomsten i Dubrovnik kører vi direkte til hotellet. Overnatning og morgenmad i omegnen af Dubrovnik (2 nætter).

7. dag: Udflugt til Montenegro (valgfri)
I vælger selv, om I vil blive hjemme på hotellet eller tage med på følgende udflugt: Heldagstur til MONTENEGRO. Efter morgenmaden sætter I kursen mod Montenero. Fra Kotor Bay kører vi på kystvejen gennem flere småbyer til Perast, hvor en båd venter på at sejle jer over til øen Gospa og Skrpjela for at besøge kirken af samme navn. Her bliver I modtaget af en lokal guide, som tager jer med rundt og fortæller lidt om kirken og øens historie. Herefter forsætter I til Kotor, der har en meget velbevaret gammel bykerne fra middelalderen (bygget mellem 12. og 14. årh.) med mange romerske og gotiske kirker, facader, paladser og museer, samt et utal af hyggelige restauranter og caféer, hvor I kan få lidt styrke jer på til resten af turen. I Kotor er der sat ca. timer af til at lære den gamle bydel nærmere ar kende, f.eks. på en bytur med en stedkendt guide (ca. 1 time). Derfra videre til Budva, en by med ca. 11.000 indbyggere. Byen lå tidligere på en ø, der nu er forbundet med fastlandet via en sandrevle.

8. dag: Dubrovnik lufthavn
Når I har spist morgenmad og checket ud, kører bussen jer til lufthavnen i Dubrovnik. Herfra hjemrejse.

Vigtig viden

 • Kun et begrænset antal pladser pr. afrejsedato.
 • Værdibeviset gælder pr. person ved min. 2 personer i delt værelse.
 • Bemærk: Én af de rejsende skal min. være over 18 år.
 • Afrejsedato vælges i betalingsdelen.
 • Du modtager dit værdibevis umiddelbart efter dit køb.
 • Senest 48 timer efter dit køb booker du rejsen hos World Visitor (se bookingvejledning i dit værdibevis).
 • Vigtigt: Husk at dobbelttjekke at alt er korrekt, da denne booking er bindende og ikke kan laves om.
 • Senest 3 hverdage efter du har booket rejsen, modtager du ordrebekræftelse og al nødvendig rejseinformation direkte fra World Visitor.
 • Ved eventuelle spørgsmål bedes du kontakte World Visitor hurtigst muligt på tlf. nr.: 78 79 31 15, eller via e-mail: customer@worldvisitor.dk.

Ekstra tillæg/tilkøb:
 • OBS! Alle udgifter til dækning af personlige behov som f.eks. drikkevarer, drikkepenge og ekstra entréer, samt obligatorisk city tax på 1 euro pr. person pr. nat er ikke inkluderet i tilbuddet, og betales direkte til hotellet.
 • Tillæg for enkeltværelse på 1.490 kr. – betales direkte til World Visitor.
 • Tillæg for oplevelsespakke (daglig aftensmad og sightseeing i Dubrovnik inkl. entréer).

Hotel info:
 • Hotellerne i Dubrovnik og Makarska er omhyggeligt udvalgt og testet og har reception og restaurant/morgenmadsrum. Værelserne er udstryet med badekar eller bruser, WC, telefon og TV. Lækker og meget varieret morgenbuffet hver morgen.

Fly info:
 • Se flytider i prisskemaet under fanen "Dealen".
 • Flyvningen kan også gå til Split med retur fra Dubrovnik eller omvendt, afhængig af sæson og antal rejsende.
 • OBS! I får besked om de endelige flytider 7-10 dage før afrejse, og der tages forbehold for eventuelle ændringer.

Info vedr. rejsens program m.m.:
 • Vær opmærksom på at der af organisatoriske grunde kan forekomme mindre ændringer i rejseforløbet.
 • Bemærk, at aftensmad, frokost og valgfrie udflugter ikke er inkluderet i rejseprisen.
 • Mindste antal detagere er 40 personer.

Generel info:
 • Vær opmærksom på at der af organisatoriske grunde kan forekomme mindre ændringer i rejseforløbet.
 • Bemærk: Én af de rejsende skal min. være over 18 år.
 • Dette køb er bindende, og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Teknisk rejsearrangør er Sweetdeal Travel.
 • Læs handelsbetingelser for Sweetdeal Travel her.
 • Sweetdeal Travel er medlem af rejsegarantifonden nr. 1281.

Oftest stillede spørgsmål

- Her finder du svarene på de oftest stillede spørgsmål om:

Værdibevis

Modtagelse af værdibevis

Værdibeviset fremsendes pr. e-mail umiddelbart efter dit køb.
Modtager du ikke dit værdibevis kan det skyldes, at det er frasorteret som uønsket post af din mailudbyder. Du søger efter frasorterede e-mails således:
 • Gmail: Klik på "Flere" i venstre side af skærmen og klik dernæst på fanen "Spam".
 • Outlook Mail: Vælg fanen "Uønsket mail" eller "Junk mail" i venstre side af skærmen.
Er dit værdibevis ikke frasorteret som uønsket post, kan du finde det via Sweetdeals hjemmeside således:
 1. Gå ind på www.sweetdeal.dk
 2. Klik på "LOG IND / TILMELD" øverst til højre.
 3. Log ind ved at indtaste din e-mail og adgangskode hvor der står “Har du en profil? Log ind her”.
 4. Klik igen øverst til højre på skærmen hvor der nu står “VELKOMMEN” efterfulgt af dit navn.”
 5. Vælg den første fane “Mine køb” og få et overblik over de køb som du har foretaget på Sweetdeal.dk.
 6. Klik på “Se ordredetaljer” ved den pågældende Sweetdeal og du kan nu både se og udskrive dit værdibevis.
Bemærk! Ved køb af en vare som samarbejdspartneren skal levere til dig, modtager du ikke et værdibevis, men blot en kvittering pr. e-mail.

Indløsning af værdibevis

Der er 3 måder hvorpå du kan benytte dit Sweetdeal værdibevis:
 1. E-mail: Åbn din e-mail med det tilsendte værdibevis og tjek at både QR-koden (lille firkantet “streg”-kode øverst til venstre) og værdibeviskoden øverst til højre er synlige for partneren ved anvende/indløsning af værdibeviset.
 2. Udprintet: Du kan printe dit værdibevis direkte fra din e-mail eller via Sweetdeal.dk (klik her for vejledning). Husk at du skal printe hele værdibeviset ud.
 3. Sweetdeal App: Åbn dit værdibevis via din Sweetdeal App. Du kan nemt finde dit værdibevis under ‘’Mine deals’’. Fremvis værdibeviset til partneren ved anvendelse/indløsning.
Bemærk! I nogle tilfælde er det et krav, at du medbringer dit værdibevis i printet form. I så fald vil det fremgå af værdibeviset, samt af selve Sweetdealen under fanen “Vigtig viden”.

Værdibevisets gyldighed

Værdibevisets gyldighed er som udgangspunkt angivet på beviset og under fanen “Vigtig viden” på selve Sweetdealen.
Hvis du har købt et værdibevis som vedrører en vare, der kun udbydes af vores samarbejdspartner i en begrænset periode, på en bestemt dato el. lign. (f.eks. et arrangement/event), vil værdibevisets gyldighed automatisk være begrænset hertil.
Bemærk! Sweetdeal kan ikke forlænge værdibevisets gyldighedsperiode, eller refundere dig beløbet, efter endt gyldighed.

Mistet værdibevis

Har du mistet eller slettet dit værdibevis er der to måder hvorpå du kan finde det igen:
 1. Via din profil på Sweetdeal.dk - se afsnittet “Modtagelse af værdibevis” længere oppe.
 2. Ved at kontakte vores kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 . Her bedes du oplyse, hvilken Sweetdeal du har købt, hvornår og i hvilken by dealen skal indløses i, så vi kan finde frem til dit værdibevis og sende dig en kopi.

Betaling

Betalingen trækkes over betalingsservice straks på dit betalingskort, når du har gennemført din bestilling. Læs mere om betaling og sikkerhed i Sweetdeals handelsbetingelser ved at klikke her .

Du kan betale med både kreditkort og MobilePay på Sweetdeal.dk. Få vejledning til de to betalingsformer herunder.

Betaling med kreditkort

 1. Vælg den vare eller tjenesteydelse som du ønsker at købe og klik på “Gå til betaling”.
 2. Udfyld alle felter under “Betalingsoplysninger”, samt alle felter under “Leveringsadresse”.
 3. Bekræft at du accepterer Sweetdeals handelsbetingelser, samt at dine data er korrekte, ved at sætte flueben i afsnittet “Afslut ordre”.
 4. Klik herefter på "Godkend og betal".

Betaling med MobilePay

 1. Vælg den vare eller tjenesteydelse som du ønsker at købe og klik på “Gå til betaling”.
 2. Vælg “Betal med MobilePay” i betalingsmuligheder
 3. Bekræft at du accepterer Sweetdeals handelsbetingelser, samt at dine data er korrekte, ved at sætte flueben i afsnittet “Afslut ordre”.
 4. Klik herefter på ‘’Godkend og betal’’.
 5. Indtast dit telefonnummer og tryk ‘’fortsæt’’.
 6. Du vil herefter modtage en anmodning fra Sweetdeal i din MobilePay App. Tjek at beløb og modtager er korrekte og swipe til højre.

Problemer ved betaling

Der kan være flere grunde til, at du oplever problemer med din betaling. Gennemgå derfor følgende punkter:
 • Sørg for at være logget ind - klik her for vejledning.
 • Sørg for at alle felter er udfyldt. Hvis nogle felter er markeret med rød, skal disse udfyldes korrekt.
 • Anvender du et nyt kreditkort, skal du sørge for at det gamle kreditkort er slettet. Dette gøres under “Kontoindstillinger”.
 • Opstår fejlen ''Phone field is required', sørg da for at skrive dit telefonnummer under både “Betalingsoplysninger” og “Leveringsadresse”.
 • Hopper siden op og ned én gang, når du prøver at trykke videre, skal du tjekke om der ligger en vare med antallet “0” i “Din indkøbskurv”. Er dette ikke en vare som du ønsker, slettes denne ved at klikke på det lille skraldespands-logo.
Har du gennemgået ovenstående punkter, men stadig oplever problemer i forbindelse med købet, er du velkommen til at kontakte Sweetdeals kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 .

Tilbagebetaling

Fortrydelse af køb

Ved køb hos Sweetdeal har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning. Der gælder dog særlige betingelser i forbindelse med køb af bl.a. pakkerejser og arrangementer som koncerter, teaterforestillinger m.fl. Læs mere om din fortrydelsesret i Sweetdeals handelsbetingelser ved at klikke her .

Tilbagebetalingen sker ved en overførsel til det betalingskort, der blev anvendt ved købet. Beløbets tilgængelighed afhænger af korttype:
 • Dankort: beløbet vil være tilgængeligt på din bankkonto i løbet af 1-3 bankdage.
 • MasterCard: beløbet vil fremgå ved næstkommende månedsoversigt, såfremt udbetalingen er foretaget efter den 20. i måneden.
Beløbet vil være angivet med “Sweetdeal” eller “Berlingske Media” som afsender. Kan du ikke se beløbet på din opgørelse, skal du tage kontakt til din bank.

Mit Sweetdeal

På Mit Sweetdeal kan du se dine køb, gaver, credits, profil og e-mail indstillinger.

Log ind / opret dig

Du logger ind på din Sweetdeal konto øverst til højre på hjemmesiden ved at klikke på “LOG IND / TILMELD”. Her skal du indtaste din e-mail og adgangskode.
Er du ny bruger på Sweetdeal.dk kan du oprette dig ved at følge denne vejledning:
 1. Gå ind på: www.sweetdeal.dk/login
 2. Udfyld alle felter
 3. Sæt flueben ud for de nyhedsbreve som du ønsker at modtage
 4. Sæt flueben ved at du accepterer Sweetdeals handelsbetingelser
 5. Klik på “TILMELD MIG”

Glemt adgangskode

Har du glemt din adgangskode, skal du blot trykke på “Har du glemt din adgangskode?’’. Her skal du indtaste din e-mail adresse, og vil umiddelbart efter modtage en e-mail fra Sweetdeal med et link, der leder dig til en ny side, hvor du bliver bedt om at indtaste en ny adgangskode.

Mine køb

Her kan du se de køb som du har foretaget på Sweetdeal.dk, samt dine værdibeviser.

Mine credits

Få et overblik over de credits, der er tilgængelige på din Sweetdeal konto. 1 credits har en værdi af 1 kr.

Mine gaver

Se hvilke Sweetdeals du har givet som gave og til hvem.

Opretter jeg automatisk en Sweetdeal profil ved køb?

Ja - du får automatisk oprettet en Sweetdeal profil, første gang du foretager et køb på Sweetdeal.dk. På den måde kan du lettere få et overblik over dine køb m.m.

Nyhedsbrev

Tilmelding af nyhedsbreve

Du kan tilmelde dig Sweetdeals nyhedsbreve både med og uden en Sweetdeal profil.
 • Har du ikke en profil på Sweetdeal.dk kan du indtaste din e-mail adresse i feltet “Din email” øverst i højre hjørne og på den måde modtage vores nyhedsbrev.
 • Har du allerede en Sweetdeal profil kan du logge ind og under dine “e-mail indstillinger” af- og tilmelde dig nyhedsbreve.
Du har mulighed for at modtage nyhedsbreve vedrørende Lokale deals, Shopping og Rejser.

Afmelding af nyhedsbreve

Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbreve fra Sweetdeal, kan du afmelde dig på følgende to måder:
 • Uden Sweetdeal profil: Vælg et nyhedsbrev og klik på linket ”Klik her for at afmelde nyhedsbrevet”, nederst i brevet.
 • Med Sweetdeal profil: Log ind og vælg fanen “E-mail indstillinger”. Her kan du fjerne fluebenet ud fra de nyhedsbreve som du ikke længere ønsker at være tilmeldt og afslutningsvis klikke på “Opdater konto”.
Skulle du mod forventning stadig modtage uønskede nyhedsbreve, kan du kontakte kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 .

Rabatkoder og gavekort

Rabatkoder

Sådan indløser du en rabatkode:

I din indkøbskurv, skal du klikke "tilføj" ved “Rabatkode”. Her indtaster du rabatkoden og det pågældende beløbet fratrækkes straks.

Betingelser ved indløsning af rabatkoder:

Du skal være opmærksom på, at der i nogle tilfælde, kan være krav om et minimumsbeløb som du skal handle for, før at din rabatkode er gyldig. Dette vil fremgå af vilkårene ved modtagelse af rabatkoden.
Bemærk! Alle rabatkoder har en begrænset gyldighed. Denne oplyses ved modtagelse af rabatkoden.

Gavekort

Køb af gavekort:

Du køber et Sweetdeal gavekort ved at klikke på ‘’Gavekort’’ øverst i midten på Sweetdeal.dk. Herefter vælger du det beløb som du ønsker at gavekortet skal være på og klikker på “Gå til betaling”. Du kan vælge gavekort til en værdi á 100 kr., 200 kr., 500 kr., 800 kr. og 1.000 kr.

Gavekortets gyldighed:

Når du køber et gavekort hos Sweetdeal er det gyldigt i 3 år efter udstedelsen.

Modtagelse af gavekort:

Ved køb af et gavekort på Sweetdeal.dk har du mulighed for enten at sende gavekortet til din egen e-mail adresse, eller til modtagerens e-mail adresse.
 • Sådan sender du gavekortet til egen e-mail adresse: Vælger du at sende gavekortet til din egen e-mail adresse, modtager du gavekortet efter gennemført betaling.
 • Sådan sender du gavekortet til modtagerens e-mail adresse: Vælger du at sende gavekortet direkte til modtageren, skal du klikke på “Giv som gave!” som findes under den grønne “KØB NU” knap, samt i din indkøbskurv. Når du klikker her dukker et pop-up vindue frem med en række informationer som du udfylder.

Sådan indløser du et gavekort:

For at anvende dit gavekort hos Sweetdeal, skal du have en Sweetdeal profil. Har du ikke allerede en profil kan du få vejledning til at oprette dig ved at klikke her .
I din indkøbskurv, skal du klikke ‘’tilføj’’, hvor der står “Gavekortkode”. Her indtaster du din 16-cifrede værdibeviskode som du finder øverst i højre hjørne på dit gavekort, og det pågældende beløb fratrækkes straks. OBS! Hvis du stadig har penge tilovers på dit gavekort, kan det resterende bruges ved næste Sweetdeal køb.

Fortrydelse af gavekort køb:

Ved fortrydelse af gavekort, har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning

Returnering af vare købt med gavekort:

Ved returnering af vare købt ved gavekort, er det ikke muligt at få pengene udbetalt. Beløbet vil i stedet blive sat ind på din Sweetdeal konto som credits du kan bruge i forbindelse med fremtidige køb på Sweetdeal.dk.

Kontakt partner

Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner, der står bag mit Sweetdeal køb, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål er du velkommen til at kontakte Sweetdeals kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 .

Lokale deals

Ønsker du at foretage et køb på Sweetdeal.dk, er det en forudsætning at du har en Sweetdeal profil. Du logger ind på din profil på https://www.sweetdeal.dk/login. På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb.

Hvordan booker jeg min Sweetdeal?

Du skal følge vejledningen i dit værdibevis for at booke din Sweetdeal. Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du booker din Sweetdeal hurtigst muligt.

Hvor mange informationer skal jeg medbringe, når jeg vil gøre brug af min Sweetdeal?

Du skal medbringe dit værdibevis i printet form eller på din mobiltelefon, enten via din e-mail eller Sweetdeal app . Se også information på selve værdibeviset og i afsnittet "Indløsning af værdibevis" .

Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner der står bag mit Sweetdeal køb - hvad gør jeg?

Kan du ikke få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den/de e-mail(s) som du evt. har sendt til vores partner, og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i e-mailen, eller den e-mail adresse du har anvendt ved købet.

Jeg er ikke tilfreds med min oplevelse – hvad gør jeg?

Hvis du ikke er tilfreds med din Sweetdeal, er det vigtigt, at du klager direkte på stedet til den pågældende Sweetdeal partner. Det er Sweetdeal partnerens ansvar at håndtere din reklamation. Du er også meget velkommen til at sende en e-mail til Sweetdeal med din oplevelse.

Shopping

Ønsker du at foretage et køb på Sweetdeal.dk, er det en forudsætning at du har en Sweetdeal profil. Du logger ind på din profil på https://www.sweetdeal.dk/login . På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb.

Hvornår modtager jeg min vare?

Der er oplyst en leveringstid i Sweetdealen under fanebladet "Vigtig viden". Du kan finde Sweetdealen igen ved at logge ind på din profil og vælge "Mine køb". Her klikker du på billedet af Sweetdealen og således kan du gense din Sweetdeal.

Jeg har ikke modtaget min vare, selvom fristen for levering er overskredet - hvad gør jeg?

Du skal selv kontakte Sweetdeal partneren og rykke for din levering. Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af Sweetdealen under "Aftalepart". Husk at oplyse navn, adresse og hvilket produkt du har bestilt.
Nogle af vores partnere foretager udelukkende kundeservice via e-mail, og kan derfor ikke kontaktes telefonisk.

Jeg kan ikke få kontakt til den Sweetdeal partner der står bag mit Sweetdeal køb - hvad gør jeg?

Kan du ikke få kontakt til den partner, der er tilknyttet dit Sweetdeal køb, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på e-mail: kundeservice@sweetdeal.dk eller tlf. nr.: +45 3375 3320 – de vil undersøge sagen nærmere og evt. sætte dig i kontakt med Sweetdeal partneren.
Send gerne den/de e-mail(s) som du evt. har sendt til vores partner, og som du mangler svar på. Husk at tilføje dit ordrenummer i e-mailen, eller den e-mail adresse du har anvendt ved købet.

Jeg har modtaget en defekt vare - hvad gør jeg?

Opdager du fejl ved varen, har fået leveret en forkert vare, eller viser varen sig på anden måde at være mangelfuld, skal du rette henvendelse til samarbejdspartneren / udbyderen pr. e-mail eller telefon og gøre opmærksom på problemet hurtigst muligt.
Du finder Sweetdeal partnerens kontaktinformation i højre side af Sweetdealen under "Aftalepart".

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?

Når du har købt en vare, der sendes til dig, har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen.
Hvis du allerede har modtaget varen, skal du kontakte Sweetdeal partneren for at aftale returnering af din vare. Du skal selv sørge for at sende varen retur til Sweetdeal partneren. Ved en fortrydelse sker returfragten for egen regning.

Jeg har ikke modtaget min ordrebekræftelse (kvittering) for mit køb - hvad gør jeg?

Ordrebekræftelsen (kvitteringen) for dit køb bliver sendt til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Har du ikke modtaget denne, kan det skyldes at den er blevet frasorteret som uønsket post. Læs mere om uønsket post og hvordan du kan finde den igen under afsnittet "Værdibevis" .

Rejser

Ønsker du at foretage et køb på Sweetdeal.dk, er det en forudsætning at du har en Sweetdeal profil. Du logger ind på din profil på https://www.sweetdeal.dk/login . På denne profil kan du se alle dine køb, samt detaljer om hvert enkelt køb.

Skal jeg viderebooke min rejse/mit ophold?

Ja - i langt de fleste tilfælde, skal du viderebooke din rejse/dit ophold, så vores samarbejdspartner kan sikre sig, at de har alle de nødvendige oplysninger. Det vil fremgå af dit værdibevis, hvordan du skal booke din rejse eller dit ophold. Hvis denne booking ikke foretages inden for fristen, kan vi ikke garantere, at rejsen eller opholdet kan gennemføres.

Jeg har ikke modtaget en bekræftelse på min rejse/mit ophold - hvad gør jeg?

Når du har viderebooket din rejse/dit ophold, vil du oftest modtage en bekræftelse direkte fra vores partner. I dit værdibevis er det oplyst, hvornår du kan forvente at modtage denne bekræftelse. Det vil ligeledes være oplyst, hvornår du kan forvente at modtage eventuelle flytider m.m. fra vores samarbejdspartner.
Hvis du ikke modtager dine oplysninger inden for de oplyste frister, skal du kontakte rejsearrangøren / samarbejdspartneren og rykke for disse. Du kan se rejsearrangørens / samarbejdspartneren kontaktinformationer på selve Sweetdealen under fanebladet "Vigtig viden”. Hvis dealen ikke længere er til salg kan du finde den igen ved at logge ind på din profil og vælge "Mine køb". Her klikker du på billedet af Sweetdealen og således kan du gense din Sweetdeal.
Hvis du har købt et ophold, og har skrevet til vores samarbejdspartner uden at få svar, kan du sende os en kopi af e-mailen til: rejser@sweetdeal.dk . Så vil vi meget gerne hjælpe med at rykke for svar.

Jeg har spørgsmål til opholdet eller min booking - hvad gør jeg?

Har du spørgsmål til opholdet eller rejsen, som du ikke kan finde svar på i dit værdibevis, eller i selve Sweetdeal teksten, skal du kontakte vores samarbejdspartner direkte på den oplyste e-mail adresse.

Jeg har fortrudt en Sweetdeal, kan jeg få pengene tilbage?

Hvis du har købt en pakkerejse med fly og hotel, er der ingen fortrydelsesret jf. forbrugeraftalelovens §18, stk. 2. Læs mere i Sweetdeals handelsbetingelser ved at klikke her .
Når dit ophold er booket, er det aftalepartens afbestillingsregler der er gældende.
Hvis du ikke har booket dit ophold hos vores samarbejdspartner, har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. Læs mere i Sweetdeals handelsbetingelser ved at klikke her .

Jeg er blevet syg eller på anden vis forhindret i at tage afsted - hvad gør jeg?

I dette tilfælde henviser vi til vores samarbejdspartneres gældende afbestillingsregler og jeres egen rejseforsikring.

Har du spørgsmål angående din deal?

Sweetdeal er annoncør af alle vores deals. Hvis du derfor har spørgsmål omkring levering eller selve produktet henviser vi til at kontakte samarbejdspartneren, for at få den bedst mulige hjælp.
Nederst i det tilsendte værdibevis finder du kontaktoplysninger til den ønskede samarbejdspartner.

Oftest stillede spørgsmål

LOKALE DEALS

Oftest stillede spørgsmål

SHOPPING

Oftest stillede spørgsmål

REJSER

Ring til os

Du kan ringe til os på

Mandag-Torsdag: 9-17
Fredag: 9-16

Vi holder lukket i weekenden og ved helligdage

Skriv til os

Vedr. lokale deals og shopping:
kundeservice@sweetdeal.dk

Vedr. rejser:
rejser@sweetdeal.dk

Aftalepart:

Aftalepart: World Visitor

Hjemmeside World Visitor
VAT: NO995944588
World Visitor
Adresse:
Postboks 4814 Nydalen
Oslo, OS, 0422, NO

Andre spændende deals

Oplev kanalbyen Amsterdam til sommer eller efterår: 3-4 nætter på 3★ hotel med morgenmad inkl. ✈ t/r
 
Rejser

Oplev kanalbyen Amsterdam inkl. 3-4 nt. på hotel og fly t/r

Klukkende kanaler, historiske seværdigheder og lækre restauranter er bare en brøkdel af hvad I kan opleve i Amsterdam. Storbyen byder også på shopping ad libitum, farveri...
Pris 2396,-
Se Deal
Storbyferie til Milano: 2 el. 3 nætter på 4★ hotel, morgenmad og ✈ t/r
  solgt 4
Rejser

Oplev Milano: 2 el. 3 nætter på 4-stjernet hotel inkl. fly t/r

Italiens næststørste by, Milano, er en imponerende storby med smuk arkitektur, kunst og kultur, store parker, fashionable butikker og et glamourøst natteliv. Med dagens S...
Pris 1099,-
Se Deal
Ferie til Norditalien? Nyd 3,4 eller 5 nt. på smukt landsted inkl. billeje og ✈ t/r
  solgt 2
Rejser

Ferie til Norditalien? Nyd 3,4 eller 5 nt. på smukt landsted inkl. billeje og fly t/r

Oplev Norditalien og alle dens fristelser. Tag 3, 4 eller 5 nætter på landstedet, Relais Barco Zonca, og oplev Veneto området. Relais Barco Zonca ligger tæt på Treviso i ...
Pris 3195,-
Se Deal
Sommer eller efterår i historiske London: Vælg mellem 2 og 3 nætter på 3★ hotel inkl. fly t/r
  solgt 10
Rejser

Sommer el. efterår i London inkl. 2-3 nt. på hotel og fly t/r

London er en fascinerende storby, der altid er et besøg værd, uanset hvornår på året I ankommer. Med dagens Sweetdeal flyver I fra København til London og indlogeres i 2...
Pris 1099,-
Se Deal
Valgfrit ophold i eventyrlige Europa for 2 voksne og op til 2 børn - vælg ml. 20 destinationer
 
Rejser

Valgfrit ophold i eventyrlige Europa. 2 voksne og op til 2 børn

Tag med familien ud og oplev fortryllende Europa. Med dagens Sweetdeal har I mulighed for en uforglemmelig oplevelse med 1, 2, 3 eller 4 overnatninger i et valgfrit sted ...
Pris 367,-
Se Deal
3 nætter i egen campingvogn eller telt på CampOne's campingpladser i Jylland, på Fyn eller Sjælland
  solgt 2
Rejser

3 nætter i egen campingvogn eller telt på CampOne's campingpladser i Jylland, på Fyn eller Sjælland

Tag på campingferie på valgfri CampOne campingplads Med denne Sweetdeal kan du invitere din ledsager et skønt 3 nætters ophold på en fantastisk, valgfri CampOne campingp...
Pris 299,-
Før 642,-
Før 343,-
53%
Se Deal
Luksuriøs sommerferie i Hurghada på 5★ Mövenpick Resort med All-inclusive inkl. direkte ✈ t/r fra 3 lufthavne
  solgt 255
Rejser

All-inclusive ferie i Hurghada på Mövenpick Resort inkl. fly t/r

Skynd jer! Flere afgange er allerede ved at gå udsolgt - vælg mellem fly fra København, Billund og Aalborg. Mövenpick Resort Soma Bay er opført i dejlige omgivelser lige ...
Pris 2799,-
Før 4699,-
Før 1900,-
40%
Se Deal
Sommerferie på Kreta i Grækenland inkl. 7 nætter i lejlighed og ✈ t/r
  solgt 6
Rejser

Sommerferie på Kreta inkl. 7 nætter i lejlighed og fly t/r

Nyd en uges ferie med frihed i hotellejlighed i Agia Marina. Ekavi Hotellejligheder er et enkelt, lille lejlighedshotel beliggende i centrum af Agia Marina med kort afsta...
Pris 1796,-
Se Deal
Nyd den franske riviera 2-7 nætter på flot 4-stjernet spa-hotel
 
Rejser

Nyd den franske riviera 2-7 nætter på flot 4-stjernet spa-hotel

Flot Spa-hotel på den franske riviera Solidt placeret på den franske Riviera mellem Nice og Cannes finder I The Beachcomber French Riviera and spa i en lille by, der hedd...
Pris 2160,-
Se Deal
Eksklusiv solferie på 5★ Marriott Renaissance hotel i Sharm el Sheikh inkl. fly fra KBH eller BLL t/r
  solgt 2
Rejser

Eksklusiv ferie på 5★ Marriott hotel i Sharm inkl. fly t/r

Book sommerferien nu! Sharm el Sheikh er et fantastisk ferieparadis beliggende på sydspidsen af Egyptens Sinai-halvø. Den flotte ferieby byder på solskin og høje badevand...
Pris 2599,-
Før 5199,-
Før 2600,-
50%
Se Deal
Ophold på 5-stjernet slotshotel i Nordtyskland inkl. adgang til spa og morgenmad eller halvpension
  solgt 4
Rejser

5-stjernet slotsophold i Nordtyskland inkl. adgang til spa

Tag på miniferie til Nordtyskland på et imponerende 5-stjernet slotshotel Med dagens Sweetdeal kan I nyde et dejligt ophold på et flot 5-stjernet SCHLOSS Fleesensee, som ...
Pris 1329,-
Før 2429,-
Før 1100,-
45%
Se Deal
Campingferie i mobilehome i Europa for hele familien - vælg mellem 15 steder i Italien, Frankrig og Spanien
  solgt 25
Rejser

Campingferie i mobilehome i Europa for hele familien

Nyd en kvalitetsferie med familien - tag på camping i Europa til sommer! At tage på camping er den perfekte måde at komme væk fra hverdagens stress og jag og læse en god...
Pris 1999,-
Før 7672,-
Før 5673,-
74%
Se Deal
Bo midt i Berlin! Ophold for 2 på 4★ hotel inkl. 2-retters menu og morgenbuffet
  solgt 42
Rejser

Storbyferie for 2 personer i centrum af Berlin

Turen går til populære Berlin - skal du med? Populære Berlin er en levende storby, som byder på alt fra brede boulevarder, historiske seværdigheder og spændende attraktio...
Pris 1499,-
Før 2696,-
Før 1197,-
44%
Se Deal
Kulturrejse til Marrakech: 7 dage på 4-stjernet hotel inkl. fly t/r
  solgt 2
Rejser

Marrakech: 7 dage på 4-stjernet hotel med inkl. fly t/r

Vil du gerne på ferie og nyde både varme og kultur? Så er Marrakeck helt sikkert værd at kigge nærmere på. Marrakech er Marokkos bankende hjerte, og den stemningsfulde o...
Pris 2695,-
Se Deal
Kulturrejse til enestående Toscana: 7 nætter i lejlighed inkl. fly og bil eller kør selv
 
Rejser

7 nætter i Toscana inkl. fly og bil eller kør selv

Klar på smuk kulturrejse til skønne Toscana? Toscana er Italiens mest kendte region. Her finder du bølgende landskaber og usædvanlig smuk natur, gode råvarer, fantastisk ...
Pris 2695,-
Se Deal
Ophold for 2 på Munkebjerg Hotel i Vejle inkl. velkomstdrink, 3-retters menu og stor morgenbuffet
  solgt 18
Rejser

Ophold for 2 personer på Munkebjerg Hotel

Tag din yndlingsperson i hånden, og nyd et fantastisk ophold på Munkebjerg Hotel i Vejle Fra 4-stjernede Munkebjerg Hotel har du den smukkeste panoramaudsigt til Vejle Fj...
Pris 1395,-
Se Deal
Sommertur til Rom: Nyd 2-4 nætter på 3★ hotel inkl. morgenmad og ✈ t/r
  solgt 42
Rejser

Sommertur til Rom inkl. 2-4 nt. på 3-stjernet hotel fly t/r

Med dagens Sweetdeal er det svært ikke at blive i strålende humør. Nyd et sommerophold til forførelsens storby over dem alle - Rom! Roms historiske rammer sætter scenen f...
Pris 1471,-
Se Deal
Ophold for 2 på Herregården Broløkke på Langeland inkl. 4-retters menu og morgenbuffet
  solgt 23
Rejser

Herregårdsophold på Langeland inkl. 4-retters og morgenmad

Oplev et dejligt herregårdsophold på Langeland. Med denne Sweetdeal kan I nyde en romantisk miniferie i pragtfulde kulturhistoriske omgivelser, når Herregården Broløkke b...
Pris 898,-
Før 1999,-
Før 1101,-
55%
Se Deal
4★ spaophold i Berlin: 2-5 nt. inkl. middag og fri adgang til luksuriøst spa
  solgt 30
Rejser

2-5 nt. på 4-stjernet spahotel i Berlin inkl. middag

Spaophold i Berlin med luksus og velvære. Kombinér et skønt storbyophold i Berlin med Spa- og wellnessoplevelser i luksusklassen, når det 4* centrovital Hotel byder velko...
Pris 893,-
Se Deal
Kroophold med 5-retters menu og vin på den Klg. Priv. Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden
  solgt 34
Rejser

Kroophold ved Limfjorden inkl. 5-retters menu og vin

Nyd et dejligt ophold på en ægte Limfjordsperle - Hvalpsund Færgekro i det naturskønne Vesthimmerland Hvalpsund Færgekro ligger i smukke omgivelser ned til Limfjorden og ...
Pris 745,-
Før 1490,-
Før 745,-
50%
Se Deal