Ophold

Forkæl dig selv og dem, du holder af, med et kro- eller weekendophold. Vi giver dig fantastiske tilbud på kroophold eller en romantisk weekend i ind- og udland. Spar op til 70%, og tag en pause fra den travle hverdag.

Ophold

Har du brug for et afbræk i hverdagen, tilbyder vi masser af spændende ophold til gode priser. Vi gør os særligt indenfor weekendophold, ferieophold, luksusophold samt ophold i Tyskland, London og mange andre storbyer. Du kan altid holde øje med vores side for at se den nyeste hotelophold-deal. Fælles for alle ophold er, at de naturligvis har en frist i forhold til den pågældende deal, hvis der fx er tale om en hotel-deal. Denne har en varighed, hvorefter du ikke længere vil kunne opnå den rabat, vi har forhandlet os frem til hos udbyderen.

Der kan være mange gode grunde til at få lyst til et ophold. Det kan være efter en lang periode med stress og andet, der har medvirket til, at du har brug for et lille pusterum. Vi har alle behov for at koble af og få ladt batterierne op igen, så vi er klar til en ny periode uden ferie. Vi tilbyder en lang række forskelligartede weekendophold for enhver smag, der både henvender sig til det nyforelskede kærestepar, der gerne vil have en på opleveren, og det garvede ægtepar, der søger en tur væk til en billig pris.

Søger du fx ophold i London, ophold i Tyskland eller måske ophold i Danmark, er der mange muligheder. Det kan du løbende følge med i på vores side, hvor du altid bliver præsenteret for skarpe hotel-deals, der med garanti frister. Har du et hul i kalenderen, der skal fyldes ud, og må det gerne være et luksusophold, har vi lige det, du leder efter.

Få et weekendophold med alt inkluderet

Der er mange måder at holde weekend på. Det kommer naturligvis an på, hvad du er til, og hvad du har af præferencer. Er du til et weekendophold i storbyen, hvor der hele tiden er noget at tage sig til og mange valg og fristelser, tilbyder vi en favorabel hotelophold-deal på masser af hoteller. Er du mere til et landligt ferieophold, hvor du kommer væk fra storbyens stress og jag, er det bestemt også en mulighed, der ligger lige til højrebenet.

Nogle kan godt lide at have alt betalt, når de tager hjemmefra, mens andre er mere til at tage det hele, som det kommer. Du kan finde ophold med alt inkluderet, men du kan såmænd også finde dem, hvor du blot betaler for fly og hotel og selv skal stå for al forplejning samt lommepenge. Det giver naturligvis noget fleksibilitet, da dine planer eller økonomi ikke er bundet op på, at du skal spise på det pågældende hotel.

Har du en kæreste, mand eller kone, som du gerne vil overraske med en lille ferie, kan et luksusophold være det, der gør, at du viser, at du sætter stor pris på ham eller hende. Book alt her på sweetdeal.dk, hvor du er sikker på at få en god pris på din hotel-deal og eventuelt fly og mad, hvis det er en sådan deal, du søger efter. Valget er dit – for der er rigeligt at vælge imellem.

Det ideelle familieophold til en lav pris

At rejse med sin familie er for nogle det allervigtigste. Oplevelser, man kan dele med dem, man er sammen med i hverdagen – det er yderst givtigt for alle, der værdsætter et godt familieliv. Vi tilbyder ophold for hele familien til en lav pris, hvorfor det i den grad kan betale sig at booke online gennem os. Det tager længere tid at strikke et ophold sammen, hvis du gør det særskilt, og så er det dyrere. Spar penge på dit næste weekendophold eller et andet ferieophold for hele familien.

Hvad end du foretrækker at køre eller flyve til vores nordiske naboer, til Tyskland eller England, kan du kombinere turen med en hotel-deal. Det er især her, hvor du virkelig kan spare gode penge på vores deals, da hotellerne er villige til at give os en attraktiv pris for at få flere kunder til. Vi udvælger nøje vores partnere, da vi gerne vil tilbyde dig ophold i særklasse, som giver dig en uforglemmelig oplevelse. Det behøver bare ikke altid at koste en formue.

Har du planer om at tage familien med under armen og invitere dem på et weekendophold, kan du både holde øje med vores hjemmeside, men også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Her serverer vi hele tiden nye deals som eksempelvis en hotelophold-deal samt længerevarende ferieophold og luksusophold. Der er med andre ord ophold og hoteller, der kan stille selv den mest kræsne tilfreds.