✈ Tur på Caminoen i Spanien inkl. hotel, måltider, dansk turleder og fly t/r

Tilbage

✈ Tur på Caminoen i Spanien inkl. hotel, måltider, dansk turleder og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Caminoen
 9.100,-

Udløber om

Fra

 9.100,-

Caminoen – Den legendariske pilgrimsvandring

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Vagabond Tours på tlf.  3333 0040. Husk at oplyse koden Sweetdeal for at få dette tilbud. 

På denne tur oplever du pilgrimsvejen med dens mange seværdigheder, fascinerende kulturhistorie og smukke natur. Vi har en bus med på hele turen fra Burgos til Santiago. Men for dig, der har lyst, er der mulighed for at snøre vandrestøvlerne og gå kortere eller længere strækninger (mellem 2,5 og 13 km).

Vi overnatter på 3- og 4-stjernede hoteller langs pilgrimsruten. Vi gør ophold i de vigtige pilgrimsbyer Burgos, Leon og Lugo og får rige vandremuligheder i det landlige Kastilien og i Galicien, før vi til sidst ankommer til Santiago de Compostela. Her er der tid til at se nærmere

på katedralen med St. Jakobs grav, indsuge stemningen i den charmerende og imponerende by og eventuelt tage turen ud til Finisterre på Atlanterhavskysten, "verdens ende". Din turleder vil undervejs dele ud af sin viden om ruten og pilgrimslivet.

Oplev den berømte pilgrimsrute og pilgrimsbyerne Burgos, León, Astorga og Santiago. Nyd stilheden og stemningen, når du vandrer gennem Nordspaniens landskaber og landsbyer.

Vi passerer frugtbare dale, vinmarker, frugtlunde og bjergegne og møder mange smukke kirker, vejkors og andre seværdigheder undervejs.

I byerne er der god tid til at nyde det spanske køkken og den sydlandske, afslappede stemning.

Ankom vandrende til Santiago de Compostela og oplev messen i den imponerende katedral. Udforsk Santiago og dens middelalderlige gadenet med hyggelige små pladser.

Afrejse fra København:

 • 6.-13. maj 2020
 • 5.-12. september 2020
 • 3.-10. oktober 2020

Pris 9.100 kr. pr person i delt dobbeltværelse 


Turens program

Dag 1: Madrid-Burgos

Fly fra Danmark til Santander. Bus til Burgos (ca. 3 timer). Indkvartering på hotellet i Burgos for to nætter. (-/-/A)

Dag 2: Burgos-Atapuerca-Burgos

Vi kører med bussen til San Juan de Ortega, som bl.a. rummer et stemningsfuldt kloster fra det

13. århundrede, som i dag bruges som pilgrimsherberg. Herfra vandrer vi ad caminoen gennem et flot område, hvor man har udgravet de ældste menneskerester i Europa.

Vandretur: San Juan de Ortega-Agés-Atapuerca (4+2,5 km).

Vi kører tilbage fra Atapuerca til Burgos og spiser frokost på hotellet. Om eftermiddagen er der tid til at slentre rundt i den smukke by, besøge katedralen og eventuelt et museum, hvor man har udstillet nogle af fundene fra Atapuerca. Om aftenen kan man spise på en af de mange restauranter i byen. (M/F/-)

Dag 3: Burgos-Carrión de los Condes-León

Efter morgenmaden kører vi med bussen til Frómista og besøger den smukke kirke. Derefter vandretur: Población de Campos-Villarmentero de Campos-Vilalcázar de Sirga (6+5 km).

Fra Villalcazar de Sirga køres til Carrión de los Condes, hvor vi gør holdt for frokost på egen hånd på en af de mange restauranter med pilgrimsmenuer. Om eftermiddagen går turen videre til Leon. Tid til at se på byen og dens imponerende katedral eller til at nyde en kop kaffe på det luksuriøse Parador de San Marcos. Middag og overnatning på hotellet i Leon. (M/-/A)

Dag 4: León–Astorga-Ponferrada

Om morgenen kører vi til Astorga for bl.a. at se domkirken og det eventyrlige bispepalæ, som blev bygget af den berømte arkitekt Antonio Gaudi. Fra Astorga kører vi til udgangspunktet for vores vandretur til det berømte jernkors, caminoens højeste punkt.

Vandretur: Foncebadon-Cruz de Ferro (1482 m)-Manjarin (2+2,5 km).

Vi fortsætter med bus til den maleriske middelalderby Molinaseca, hvor det er tid til frokost på en af de lokale restauranter. Om eftermiddagen fortsætter turen til Camponaraya for dem, der har lyst til mere vandring.

Vandretur: Camponaraya-Cacabelos gennem vinmarker (6 km).

Dagen slutter i Ponferrada, hvor vi ser på Tempelriddernes imponerende borg, inden vi kommer til hotellet. Middag og overnatning i Ponferrada. (M/-/A)

Dag 5: Ponferrada-O Cebreiro-Sarria-Lugo

Vi kører gennem de grønne bjerge i El Bierzo og Valcarce-dalen ind i Galicien for at stoppe i O Cebreiro i en højde af 1300 meter og med en helt særlig stemning. Her ser vi bl.a. caminoens ældste kirke fra 800-tallet og de "pallozas", der minder om kelternes huse. Vi fortsætter til Benediktiner-klosteret ved Samos og har frokostpause i byen Sarria.

Vandretur: Sárria-Barbadelo-Mouzós (4+5 km).

Derefter fortsætter vi til Lugo med mulighed for en rundvandring på den enestående velbevarede bymur (ca. 2 km). Middag og overnatning i Lugo. (M/-/A)

Dag 6: Lugo-Santiago de Compostela

Vandretur om formiddagen: Melide-Boente-Castañeda (5+3 km).

Vi kører til Monte do Gozo, hvor pilgrimmene for første gang kunne se domkirken i Santiago efter den lange vandring. Herfra kan man vandre ned i byen til domkirken (4,5 km) og hotellet eller tage med bussen. Indkvartering og tid til at se på Santiago om eftermiddagen. Man er fri til at gå ud at spise på en af byens mange restauranter. (M/-/-)

Dag 7: Santiago de Compostela

Tid til at udforske den berømte pilgrimsby og gå til den stemningsfulde messe kl. 12 i domkirken. Om eftermiddagen er der mulighed for udflugt til Finisterre på den storslåede Atlanterhavskyst. Om aftenen er der mulighed for fælles middag på restaurant i Santiago. (M/-/-)

Dag 8: Hjemrejse fra Santiago

Morgenmad og afrejse fra Santiago. Transfer til lufthavnen i Santiago og fly retur til Danmark. (M/-/-)

Dagsprogrammet er udarbejdet på grundlag af de senest tilgængelige oplysninger. Der tages forbehold for ændringer.


Info om hotel, forplejning og rejsens indhold

OVERNATNING

På denne tur overnattes i dobbeltværelser på 3- og 4-stjernede hoteller med eget toilet og bad. Sengene er redt op til dig, og der er håndklæder alle steder. Enkeltværelse kan bestilles mod tillæg (se information om pris).

FORPLEJNING

Turen er inkl. halvpension 5 dage. I Burgos (dag 2) er frokost inkluderet i stedet for aftensmad. I Santiago (dag 6 og 7) er der mulighed for at gå ud og spise på en af byens mange restauranter. Frokost kan (for egen regning) nydes på hyggelige frokostrestauranter undervejs i de mindre byer og i Santiago. Flere steder undervejs er der mulighed for at købe forfriskninger i små lokale butikker.

Det fremgår af dagsprogrammet, hvilke hovedmåltider er inkluderet eller ikke inkluderet i turens pris (Morgenmad/Frokost/Aftensmad).

MULIGHED FOR AT VANDRE

Vores bus følger med på hele turen. For dem, der har lyst, er der mulighed for at vandre en eller flere kortere eller længere etaper om dagen, dvs. fra 2,5 til 13 km om dagen som angivet i dag- til-dag-programmet. Vandringerne ledsages af en turleder. Du bærer kun en lille dagtursrygsæk under vandringerne.

INKLUSIVE

 • Fly København-Madrid og Santiago-København
 • Overnatning på 3- og 4-stjernede hoteller i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • 4 x aftensmad
 • 1 x frokost
 • Bus med på hele turen 
 • Dansk turleder 
 • Produktansvarsforsikring 
 • Gebyr til rejsegarantifonden

EKSKLUSIVE

 • Frokost alle dage (dog inklusive dag 2)
 • 3 x aftensmad
 • Evt. entre til museer, klostre mm. (beregn ca. 28 euro i alt) 
 • Evt. eftermiddagstur til Finisterre
 • Evt. tillæg for enkeltværelse (kan bestilles, kr. 1500) 
 • Afbestillingsforsikring
 • Rejseforsikring
 • Bookinggebyr kr. 145
LendMe