Det eventyrlige Azorerne: 1 uge inkl. hotel, byrundtur, hval- og delfinsafari

Tilbage

Det eventyrlige Azorerne: 1 uge inkl. hotel, byrundtur, hval- og delfinsafari

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Det eventyrlige Azorerne
 6.998,-

Udløber om

Fra

 6.998,-

Det eventyrlige Azorerne

Alt dette får du:

»        Fly fra København til Azorerne tur/retur.

»        Indkvartering på Hotel Azoris Royal Garden.

»        Dobbeltværelse med balkon.

»        Morgenmad.

»        Byrundtur med smag på Azorerne.

»        Hval- og delfinsafari.

»        Varme kilder i skumringen.

»        Dansktalende rejseledere.

Book rejsen her eller  kontakt Bravo Tours på 70 10 10 77. Husk at oplyse koden Azorerne for at få dette tilbud. 


Rejs med på en helt særlig rejse til Azorerne, der ud over sin fantastiske natur også byder på oplevelser for livsnyderen, som gerne vil forkæle sig selv. For Azorerne er ganske enkelt eventyrlig!

På denne oplevelsesrejse besøger vi São Miguel, der er hovedøen af de ni øer i ø-gruppen, Azorerne. Vi tager på byrundtur i Ponta Delgada, der er kendt for sin smukke havnepromenade og små, idylliske gader. Det er også i disse gader, vi ”smager på øerne” og alle dens specialiteter. Et andet kendetegn lever omkring Azorerne, nemlig de store hvaler og legesyge delfiner. De er én af de lokale, og absolut et unikt syn og must-see for alle, der besøger øerne. Sidst, men ikke mindst skal vi på skumringstur til de varme kilder i Furnas. Kilderne siges at have en helbredende virkning – og det er en helt særlig oplevelse at bade i kilderne, mens mørket falder på.

Kort sagt en oplevelsesrejse, som uden tvivl berører alle sanser. Vi bor på Hotel Azoris Royal Garden som ligger tæt på havn og centrum.
 
Afrejse den 16. og 23. juni, 4. og 25. august, 15. og 29. september 2020 – 1 uge
Pris pr. person kr. 7.498 (16/6+23/6+4/8+25/8)
Pris pr. person kr. 7.698 (15/9)
Pris pr. person kr. 6.998 (29/9)

Byrundtur med Smag på Azorerne
Smukt skrående over en bred bugt ligger São Miguels hovedstad Ponta Delgada. En af de bedste måder at opdage og udforske denne dejlige by på er til fods. I løbet af turen lærer vi Ponta Delgada at kende, idet vi bl.a. besøger 2 af byens smukke kirker. Den ene af dem, Santo Cristo kirken er en af Portugals rigeste! Vi ser også nærmere på byens spændende frugt- og grønsagsmarked i den østlige del af byen. Mens vi går på de dekorative fortove, bliver vi fortalt om de små ting der igennem tiden har formet byen til det den er i dag. På turen er det en god idé at medbringe: Kamera, en ekstra trøje, vand, snacks og evt. gode vandresko. Der vil der blive budt på lette smagsprøver af azoriske specialiteter bla. lokale oste, fiske og kødretter, øl, vin og sodavand. Udflugten er eksklusiv transport.

Hval- og delfinsafari
I havet omkring Säo Miguel findes mange af verdens hvalsorter, og 8 af 12 delfinarter er også repræsenteret her. Tag med på et uforglemmeligt eventyr og oplev havets mest imponerende dyr! Kaptajnen får via radiokontakt til hvalobservatorierne langs kysten besked om, hvor hvalerne og delfinerne befinder sig. Delfinerne opholder sig ofte i store flokke med ca. Hundrede i hver. Følelsen, når en gigantisk kaskelothval befinder sig bare nogle få meter fra båden, kan ikke beskrives – den skal opleves. Over naturlovene råder imidlertid ingen, derfor kan det ikke garanteres, at vi får disse dyr at se, men chancerne er store. Vi sejler ud med katamaranen.

Varme kilder i skumring – badetur
Vi kører fra Ponta Delgada først på aftenen og kører mod Furnas og de varme kilder. I det største og stadige aktive vulkankrater skal vi ud og bade i ” Dona Poca da Beija” - eller på dansk ” kyssekilderne”. Disse lækre varme kilder siges at have en helbredende virkning. Men man kan heller ikke andet end at slappe af i det varme vand, som spejler månens smukke lys. Efter vi er blevet varmet helt igennem, er det tid at høre stem­ningsfyldt musik i naturen, inden turen går hjem igen.

Hotel Azoris Royal Garden – kategori 4
God beliggenhed tæt på havn og centrum
Hotel Azoris Royal Garden er et fantastisk hotel med en gennemført moderne indretning og smagfulde detaljer i asiatisk stil. Hotellet ligger centralt, men lidt på afstand af det pulserende liv på havnefronten. Her er et smukt receptionsområde, eksklusivt bar/opholdsområde og en meget lækker restaurant. Azoris Royal Garden har en meget smuk, japansk inspireret gårdhave med sten, vand og grønne planter.
Bagved hotellet ligger solterrassen med en skøn swimmingpool og separat børnepool. Rundt om står behagelige liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Inden døre kan du slappe af og nyde den opvarmede swimmingpool, jacuzzi, sauna, tyrkisk bad og massage.
Det er ikke uden grund, at Hotel Azoris Royal Garden er et af vores mest populære hoteller på Azorerne.

Kan tilkøbes:
Afbestillingsforsikring kr. 249.

Årsrejseforsikring kr. 278.

Mad om bord på flyet kr. 190.

Transport til og fra hotellet kr. 130.

Halvpension kr. 1.085.

Bagage kr. 190.

Eneværelsestillæg kr. 2.695.

Rejser og ophold i ind og udland