Sdr. Kro & Hotel deals

I Sdr. Omme finder du denne skønne kro, som endda er kongelig privilegeret. Perfekte rammer til et godt ophold med god mad.

 

Kroophold i Sønder-Omme

Hovedgaden 1
7260 Sønder-Omme
Danmark

Tlf.: 75 34 17 00

E-mail: info@sdr-omme-kro.dk

 

 

 

Deals til Sønder-Omme kro

Er der et sted i Danmark, hvor du finder helt exceptionelle rammer for et ophold, der både kan byde på arbejde, konferencer, selskaber og afslappende ophold, så er Sdr. omme kro det helt rigtige sted til dig. For på den lille kro nær Herning finder du en lang række tilbud, der rækker længere end blot en overnatning, så du har flere muligheder, hvad end dit ophold er for et afbræk fra hverdagen eller i forbindelse med arbejde. Sdr. Omme kro kan skabe rammerne for det hele, så det bliver ganske enkelt og lige til for dig at komme en tur forbi.

Selskaber hos Sønder-Omme kro

Har du noget at fejre, så har du rig mulighed for at afholde det hos Sdr. Omme kro, hvor du har mange muligheder alt efter årstiden. Med mange års erfaring i branchen vides der lige præcis, hvad der forventes, og hvad der skal leveres. Det handler blot om dine ønsker, så der kan aftales, hvordan dit selskab skal løbe af stablen. De typiske selskaber du finder ved kroen er især bryllupsfester og julefrokoster. Med et køkken i verdensklasse er der rig mulighed for at sammensætte en velsmagende menu til lejligheden.

Vores deals til Sønder-Omme kro

Som en af vores mange fantastiske partnere, kan du fra tid til anden i løbet af året finde nogle fantastiske deals til ophold ved Sdr. Omme kro. Her har du mulighed for at spare helt op til 70% på et ophold, der også kan inkludere en dejlig middag. Nedenfor har vi samlet deals, der minder om det vi normalvis har til Sdr. Omme kro, så du kan lade dig inspirere af andre ophold, hvis vi ikke udbyder en deal til Sønder-Omme lige nu. Du skal nemlig ikke snydes for gode priser ved nogle af vores andre partnere.