Kurhotel Skodsborg Deal

Lige nord for København finder du det elegante Kurhotel Skodsborg, som toner frem med sin hvide facade og romantiske detaljer. Du skal altså ikke mere end en halv time væk fra Københavns menneskefyldte og travle centrum, før du kommer til helt rolige omgivelser, luksuriøse faciliteter og velsmagende mad i Skodsborg – hvad mere kan man ønske sig?

 

Kurhotel i Skodsborg

Skodsborg Strandvej 139
2942 Skodsborg
Danmark

Tlf.: 45 58 58 00

E-mail: booking@skodsborg.dk

 

 

 

 

Smukt placeret imellem det grønne græs i Dyrehaven og det blå vand i Øresund, kan du træde ind i vaskeægte danmarkshistorie. I 1852 blev landstedet i Skodsborg nemlig købt af Kong Frederik 7., og siden tilbragte han sommer efter sommer her. Efter kongens død blev stedet til Skodsborg Badesanatorium, hvor der var fokus på elementer som lys, luft, vand, bevægelse, hvile og kost. I dag drives Kurhotel Skodsborg stadig med disse elementer for øje, og skaber dermed de perfekte rammer for et skønt ophold.

Forkæl dig selv med en tur på Kurhotel Skodsborg

På Hotel Skodsborg kan du både få en kort pause i form af et par timer i det afslappende miljø, eller du kan nyde et par dage, hvor tiden går helt i stå. Kurhotel Skodsborg er spækket med gode faciliteter, og her er helt sikkert en aktivitet for enhver smag.

Nyd et lækkert spaophold med en, du har kær. På Skodsborg Kurhotel er romantikken i top, og havudsigten bidrager til at sætte prikken over i’et på stemningen. Slap af i sauna, varme og kolde bassiner, dampbad og meget mere, eller forkæl dig selv med en af de gennemførte spabehandlinger.

Spis en lækker middag i de hyggelige omgivelser hos Brasserie Carl, hvor der er plads til at lige fra romantiske middage og festlige måltider med vennerne. Maden tager altid udgangspunkt i sæsonens bedste råvarer og matcher hotellets koncept, hvor nydelse, velsmag og velvære er i højsædet.

Få sved på panden med en lækker træning. Uanset om du er til yoga, en cykeltur i skoven eller en omgang CrossFit på egen hånd, har du de bedste omgivelser at udføre træningen i.

Hold dit arbejdsrelaterede møde i Kurhotel Skodsborgs flotte lokaler. Her kan i drøfte alt, hvad der er på dagsordnen i skønne omgivelser – og måske endda slutte af med en velsmagende middag eller friske drinks på tagterrassen.

Lad batterierne op i skønne omgivelser

Trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag? Så udforsk mulighederne for et ophold på Kurhotel Skodsborg – måske har Sweetdeal en deal, der passer lige til dig og dit behov.