Kokkeriet deals

Restautrant Kokkeriet er én af de flere danske restauranter, der i år har modtaget den fornemeste udmærkelse i form af en michelin-stjerne. Som partner med Sweetdeal kan du fra tid til anden finde deals til kokkeriets fremragende retter, så du har muligheden for at spare penge på michelin retter. 

 

Restaurant Kokkeriet

Kronprinsessegade 64
1306 København K
Danmark

Tlf.: 3315 2777

E-mail: info@kokkeriet.dk

 

 

 

 

Med et køkken der søger inspiration fra alle dele af Danmark, er der stor chance for, at du kender til nogle af de populære retter, der tilbydes hos Kokkeriet. Du finder restauranten i hjertet af København med en placering lige ved Nyboder, der byder på skønne og rolige omgivelser i en ellers travl by. Restauranten er indrettet, så du får mere end blot retterne for prisen. Det bliver til en god og rolig helhedsoplevelse med både gode omgivelser og god mad, som vi hos Sweetdeal kan tilbyde til en fordelagtig pris med vores deals.

Derfor skal du købe en deal til Kokkeriet

Med en Michelin stjerne kan du være sikker på, at de retter du bliver tilbudt hos restaurant Kokkeriet er af ypperste kvalitet, så du ikke går hjem med en ærgerlig oplevelse. Ved at kombinere nogle af Danmarks bedste smagsoplevelser med rolige, lækre og pæne omgivelser, forsøger restauranten at tilbyde dig de bedste rammer for en god aften i godt selskab med både deres formidable tjenere, og dem du er taget i byen med.

Noget af det som restaurant Kokkeriet ønsker at udmærke sig på er samarbejdet småproducenter i Danmark, så råvarerne leveres fra producenter, der brænder lige så meget for maden, som de gør, når den tilberedes i køkkenet. Du kan derfor vide dig sikker på, at alt hvad du præsenteres for på tallerken har fået kærlighed fra afgrøder i jorden til køkkenet til det ligger foran dig. Der tilbydes naturligvis forskellige menuer, så der er mulighed for menuer både med og uden kød.

En deal til Kokkeriet sikrer dig en besparelse

Hvis du sidder med en følelse af, at prisen bare skal et lille nøk ned, før du køber en menu ved restaurant Kokkeriet, så er Sweetdeal lige stedet for dig. Vi er partner med netop Kokkeriet og kan derfor nogle gange tilbyde dig en bedre pris på deres menuer, når vi har en aktiv deal.

Omdrejningspunktet er selvfølgelig maden hos restaurant Kokkeriet, men du har også mulighed for at blande det med mange af vores andre deals, da der kan tilbydes rigtig mange forskellige aktiviteter. Du har dermed gode muligheder for unikke oplevelser i København, der kan rundes af med en helt unik oplevelse og menu hos Kokkeriet.