Himmerland Golf & Spa deals

Nyd et ophold med afslapning, spa & golf i yderst smukke omgivelser.

 

Golf & Spa i Himmerland

Lars Larsens Vej 1
9640 Farsø
Danmark

Tlf.: 9649 6100

E-mail: himmerland@himmerland.eu

 

 

 

Deals til Himmerland golf og spa

Når det er ved at være på tide med et afbræk fra hverdagen, så har vi deals hos en af vores bedste partnere lige her. Du kan finde de gode tilbud til Himmerland golf og spa, hvor du i stor stil kan kombinere golfen med en afslappende tur i spa, når du har gået de 18 huller. Udover dejlig natur med flyvende golfbolde og afslapning i vand, så kan der også bydes på diverse kulinariske delikatesser. Det gode ved Sweetdeal og vores tilbud er, at du har chance for at spare helt op til 70% på et lækkert ophold til Himmerland golf og spa.

Afslappende deals til Himmerland golf og spa

Selvom golf er en helt central del af resortets tilbud, så er det ikke noget, som du behøver at begive dig ud i under dit ophold, hvis du i stedet er mere til de afslappende spa og wellness omgivelser. Ved Himmerland spa tilbydes der blandt andet en finsk sauna, et relax bassin og fodbad, som alle hjælper dig til at få det bedre i egen krop. Derudover tilbydes også diverse spabehandlinger, som du kan tilkøbe dit ophold, hvis du har yderligere brug for massage og yderligere pleje af kroppen.

Vores deals til Himmerland golf og spa

Det er ikke altid, vi har aktive deals til Himmerland golf og spa, men når vi har, kan du være helt sikker på, at du kan få fingrene i en lækker besparelse. Det er din mulighed for at komme billigere af sted til et godt afbræk fra hverdagen, hvor du kan dyrke din hobby, slappe af og nyde lækker mad. Inviterer du en, som du holder af med, kan du selvfølgelig også nyde lækkert selskab. Nedenfor finder du inspiration til lignende deals, hvis vi ikke har en aktiv deal til Himmerland golf og spa lige nu.