Restaurant og Cafe

Forkæl dig selv eller andre med en tur på restaurant eller café. Morgenmad, brunch, frokost eller middag? En kop kaffe, smørrebrød eller en tre-retters menu? Dansk, mexicansk, asiatisk eller italiensk? Uanset hvad du søger, garanterer vi et godt tilbud. Spar op til 70%, men slå til nu, for tilbuddene gælder kun i en kort periode. Giv en deal i gave eller brug den på dig selv. Bon appetit.

Restaurant og café

Elsker du at hygge dig med venner og familie på en lækker restaurant til en hyggelig grillaften eller på jeres yndlingscafé, men synes du hurtigt, at det kan blive en dyr omgang? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du nemlig en bred vifte af deals til restauranter, caféer og mad ud af huset. Vi tilbyder deals, der giver dig fantastiske madoplevelser til en fordelagtig pris. Med restauranter og caféer fordelt over hele landet er du garanteret at finde en deal, der falder i din smag.

Smag på livet med deals til restauranter og caféer

Måske har du lyst til at prøve noget nyt, udfordre dine smagsløg med mad fra andre kulturer eller gøre middagsmåltidet til en oplevelse, uden at det behøver at koste en formue. Vi tilbyder restaurantdeals, der giver dig og dine bekendte mulighed for at smage på verden. Vi ved, at alle naturligvis har forskellige præferencer i forhold til mad, og derfor tilbyder vi restaurantdeals til både sushi, tapas, brunch og sågar også vin- og ølsmagning. Vi serverer restaurant- og cafédeals til gode priser, der er lige til at spise.

Hos Sweetdeal får du fordelagtige rabatter, der giver dig mere plads til de sjovere ting i hverdagen. Hvis du ønsker at gøre et kup på dit næste restaurantbesøg, kan du derfor med fordel holde dig opdateret på vores nyeste restaurantdeals.

Oplev en ny madverden med sushideals

Skal du invitere din mor, veninde, kæreste eller kammerat med i byen på en lækker restaurant, er sushirestauranter nogle af de mest populære. Den japanske delikatesse serveres på et væld af forskellige måder og med et væld af farvestrålende tilbehør. Vi tilbyder sushideals i forskellige prisklasser, der helt sikkert opfylder alle dine ønsker til lækker sushi.

Vores sushideals kan eksempelvis indeholde nogle af de mest populære retter som nigiri, taco roll og shake dragon roll. Nigiri er en af de klassiske sushiretter, der består af en risbolle, laks og wasabi. Hvis du aldrig har prøvet sushi før, er denne type rigtig god at starte med. Er du ny inden for sushi, er der mange, der hurtigt bliver skræmt væk ved tanken om rå fisk. Det er der dog absolut ingen grund til. Sushi ses af mange som en eksklusiv delikatesse af høj kvalitet, der altid bliver tilberedt til perfektion og med sans for at give dig nye smagsoplevelser.

Hvis du allerede er en sand kender af sushi, så er du stadig kommet til det rette sted. På vores hjemmeside kan du nemlig finde sushideals til nogle af landets fantastiske sushirestauranter. Så det er bare med at komme i gang med at smage, opleve og hygge med vores lækre sushideals.

Den perfekte undskyldning med brunch-deal

Vi kender nok alle den der uheldige situation, hvor man lige har glemt en årsdag, en fødselsdag eller måske mors dag – følelsen af hvordan man lige får reddet sig i land igen. Heldigvis findes der ikke nogen bedre løsning end brunch? En lækker brunchbuffet kan gøre op for de fleste ugerninger, og så er det jo også bare en af de hyggeligste aktiviteter, man kan lave i weekenden. Hvis du nu slet ikke har gjort noget forkert, men bare gerne vil invitere kæresten på en romantisk champagnebrunch, så er det vel bare endnu mere lækkert. Med et glas champagne fra morgenstunden kan man altid være sikker på, at det bliver en god dag. Tag ud og nyd en lækker brunchbuffet eller en brunchtallerken fyldt med diverse lækkerier såsom pandekager, frugt, yoghurter, kager og nybagt brød, der kommer lige fra ovnen.

Hos Sweetdeal kan du finde brunchdeals, der altid giver dig store besparelser. Uanset om du er til den minimalistiske brunch, der serverer solid kvalitet, eller om du er til den mere bombastiske og overdådige brunchbuffet, kan du med fordel tjekke vores hjemmeside for de seneste deals på brunch.