Luksus wellness-behandling i Indre By

Forkæl dig med en luksusbehandling hos Exuviance Wellness i København - Vælg ml. 3 behandlinger
Værdi

1.295,-

Spar

696,-

Fra

599,-
Tilbage

Luksus wellness-behandling i Indre By

Grouped product items
Produkt Navn Price
Mesoterapi Lifting hos Exuviance Wellness
Special Price 799,-
Værdi 1.695,-
Mesoterapi melani vitamin boost hos Exuviance Wellness
Special Price 999,-
Værdi 1.995,-
BB Glow behandling hos Exuviance Wellness
Special Price 599,-
Værdi 1.295,-
Spar53%
Værdi

1.295,-

Spar

696,-

Boost din hud, reducer de fine linjer og få fornyet udstråling og glød

Er det ved at være tid til at forkæle dig selv eller en, du holder af? Hos Exuviance Wellness i København kan du lige nu spare op til 53% på 3 forskellige luksus wellness-behandlinger. Vælg mellem Mesoterapi Lifting, Mesoterapi melani vitamin boost eller BB Glow behandling alt efter, hvad du har allermest brug for.

Få opstrammet huden med en Mesoterapi Lifting-behandling, få fornyet glød og liv til huden med en Mesoterapi melani vitamin boost-behandling eller få forbedret udseendet af din hud hurtigt og med synlige forbedringer efter en BB Glow behandling. Læs mere om behandlingerne nedenfor. 

Uanset hvilken behandling du vælger hos Exuviance Wellness i Indre By, kan du være sikker på, at du er i topprofessionelle hænder, da de har den nyeste viden og flere års erfaring inden for området.

Vælg mellem:

Mesoterapi Lifting (75 minutter)
Normalpris: 1.695 kr. // Sweetdealpris: 799 kr. - Spar 52%

Mesoterapi melani vitamin boost
Normalpris: 1.995 kr. // Sweetdealpris: 999 kr.

BB Glow behandling
Normalpris: 1.295 kr. // Sweetdealpris: 599 kr.

Mesoterapi Lifting

Mesoterapi behandlingerne kræver en konsultation FØR opstart af et behandlingsforløb.

Mesoterapi lifting er en opstrammende behandling, der giver huden elasticitet og fasthed med sin botoxlignede effekt. Man skal forvente 1-5 behandlinger med 1 mdr. mellemrum, alt efter hvilket område der skal behandles, hvor dybe rynker der er, hudtype, livsstil og alder. Resultatet ses umiddelbart lige efter.

Efter behandlingen kan der opstå hævelser og rødme, som vil forsvinde i løbet af nogle dage, i enkelte tilfælde lidt længere.

Mesoterapi melani vitamin boost

Mesoterapi melani vitamin boost er en behandling, som giver ny glød og liv til huden. Denne behandling er super velegnet til den unge hud som trænger til et boost, til rygeren der har fået trist og grå hud, til en hud der er dehydreret og træt. Denne behandling er velegnet til ansigt, hals, decolté og hænder.

BB Glow behandling

BB Glow behandlingen er designet til at forbedre udseendet af din hud hurtigt og med synlige forbedringer. Det endelige resultat akkumuleres over 4-5 behandlinger med 3-4 ugers mellemrum. 

Behandlingen reduceres tydelige fregner, reducerede pigmenter og en mere jævn hudtone. Derudover reducerer denne behandling fine linjer, rynker og mørke rande under øjnene. Behandlingen resulterer i en strålende hud med ny glød. 

Sig farvel til ujævnheder, pigmentering, mørke rander og tunge foundations, som fedter op ad dagen. Med den Intensive micro needle behandling i overfladen af huden, indsluses der mineraler, og du opnår en ensartet overflade, som har masser af udstråling og glød.

BB Glow behandling dækker også rødme, mørke rande under øjnene, hyperpigmentering, pigmentpletter, fregner, misfarvning, akne ar.

Det anbefales at gentage behandlingen efter to uger for at opnå en varig virkning på op til 6-12 måneder afhængig af hudtype og livsstil. For at kunne opnå denne varighed af virkningen anbefaler Exuviance Wellness en kur på 3-6 behandlinger for et bedre resultat. Resultatet varierer fra person til person.

Behovet for opfølgende behandlinger er individuelt og aftales med din behandler.

BB Glow kan anvendes i alle aldre, alle hudfarver og alle hudområder, hvor der ønskes lysere hudtone, hud med hyperpigmentering, pigmentpletter, ar, fregner m.v. i ansigt, hals, dekolletage og hænder. BB Glow kan anvendes til både tør, normal og kombineret hud. 

Fordele ved BB Glow behandling:

 • Egnet til alle hudtyper og aldre
 • Jævner hudtonen ud
 • Mindsker porer
 • Reducerer pigmentpletter
 • Udglatter huden
 • Minimerer mørke rander under øjnene
 • Bekæmper rødme
 • Modvirker grå og livløs hud

Efter behandling:

 • Undgå aktiv sol i 14 dage
 • Den første dag anbefales ikke at bruge makeup og brug ikke sæbe eller lignende
 • Det anbefales heller ikke sauna, svømmehal, solarium og motion den første dag
 • Brug solcreme mindst spf 30

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra den 18. juli 2021 til og med den 31. december 2021. 
 • Værdibeviset gælder til den valgte behandling for 1 person. 
 • Dealen gælder mandag til lørdag kl. 10.00-18.00. 
 • Husk at medbringe værdibeviset enten udprintet eller på mobil/tablet. 
 • Du booker din tid via følgende link www.e-wellness.dk/book-online - Når du bestiller tid, skal du vælge den valgte behandling. Husk at oplyse, at der er tale om en Sweetdeal, og oplys din tilsendte værdibeviskode ved booking.
 • Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Husk derfor at booke i god tid. 
 • Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen. Ved udeblivelse eller for sent afbud er klinikken berettiget til at indløse dit værdibevis. 

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Exuviance ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Exuviance ApS
Nørre Voldgade 46
1358 København K
Tlf.: 31 16 17 71
E-mail: [email protected]
CVR: 40815473
Deal ID: 181950