In The Air Tonight i Galaksen i Værløse

Oplev en storslået hyldestkoncert til Phil Collins - lørdag den 29. oktober 2022
Værdi

365,-

Spar

166,-

Kun

199,-
Tilbage

In The Air Tonight i Galaksen i Værløse

Grouped product items
Produkt Navn Price
"In The Air Tonight" i Kulturhus Galaksen lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 19.30
Special Price 199,-
Værdi 365,-
Spar45%
Værdi

365,-

Spar

166,-

Oplev et festfyrværkeri af en hyldest til Phil Collins i 2022

MusicalDanmark har netop åbnet for billetsalget til denne ekstra koncert med In The Air Tonight, og Sweetdeal har helt eksklusivt fået adgang til et begrænset antal billetter.

Så skynd dig at slå til, så du ikke går glip af et forrygende festfyrværkeri af en hyldest til en af de største og mest succesfulde kunstnere i musikhistorien, nemlig Phil Collins. - Det sker til efteråret med hyldestkoncerten, IN THE AIR TONIGHT.

IN THE AIR TONIGHT er en medrivende og nærværende musikalsk hyldest, som musikalsk vil spænde over 50 år - fra de tidlige hits med Genesis til de sene hits fra musicalen Tarzan.

Phil Collins står i dag som en af de mest succesfulde kunstnere nogensinde med et albumsalg på over 100 milllioner stk. Den eneste musiker, der har klaret dette, udover Michael Jackson og Paul McCartney.

IN THE AIR TONIGHT vil være fyldt med uimodståelige hits, bl.a. Against All Odds, One More Night, Sussudio, Another Day In Paradise, You Can’t Hurry Love og naturligvis titelnummeret.

På scenen vil der være syv professionelle skuespillere og musikere, bl.a. Jonas Rasmussen, Anne Kraglund, Lene Nørrelykke og Niels Rahbech. Koncerten er produceret af MusicalDanmark fra Aarhus, der også stod bag sidste efterårs store succes i Galaksen, Let It Rock.

Du får: 

Billet til "In The Air Tonight" i Kulturhuset Galaksen i Værløse, lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 19.30
Normalpris: 365 kr. // Sweetdealpris: 199 kr. 

Bemærk, der er begrænset antal billetter til salg.

Det skal du huske:

 • Værdibevis er KUN gyldigt til forestillingen "In The Air Tonight" i Kulturhuset Galaksen i Værløse, lørdag d. 29. oktober 2022 kl. 19.30.
 • Du får tilsendt dit antal købte billetter fra MusicalDanmark senest ultimo februar 2022. Husk derfor at angive korrekt e-mailadresse ved køb af værdibeviserne, og hold øje med dit spam filter.
 • Har du nogle spørgsmål til koncerten eller Sweetdealen, så kontakt venligst MusicalDanmark og ikke Galaksen.
 • Der er nummererede pladser.
 • Bemærk, at du ikke har indflydelse på, hvor du kommer til at sidde, men har du købt flere værdibeviser i samme køb, får du naturligvis pladser ved siden af hinanden. 
 • Begrænset antal billetter til salg.
 • Bemærk, at værdibeviset ikke gælder til kørestolspladser. Her henvises i stedet til Galaksens billetsalg, hvor der tilbydes ledsagerrabat.
 • Forestillingen afholdes i Kulturhus Galaksen, Bymidten 48, 3500 Værløse. 

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Samarbejdspartneren er Musical Danmark. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Vær opmærksom på, at køb af billetterne falder ind under § 18, stk. 2 jf. nr. 12, under lov om forbrugeraftaler og ikke kan refunderes.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Musical Danmark
Tlf. 22 30 73 18, hverdage 10 - 12
E-mail: firserne@live.dk
CVR: DK30979435
Deal ID: 188849