Massage deals i København

Er din krop ved at være træt af hverdagens aktiviteter, så skal du helt klart se nærmere på vores deals. Her kan du finde gode besparelser på massage i København, så du kan få slappet max af og løsnet kroppen. Med vores deals kan du sikrer dig op mod 70% besparelse på din næste massage, men det gælder ikke for evigt - så skynd dig.
Er din krop ved at være træt af hverdagens aktiviteter, så skal du helt klart se nærmere på vores deals. Her kan du finde gode besparelser på massage i København, så du kan få slappet max af og løsnet kroppen. Med vores deals kan du sikrer dig op mod 70% besparelse på din næste massage, men det gælder ikke for evigt - så skynd dig.
 1. Massage hos NyLiv Massage i København
  Spar60%
  Massage hos NyLiv Massage i København Nyd afslappende massager hos NyLiv Massage - Vælg ml. 45 min., 60 min. og parmassage

  Fra

  275,-
 2. 60-75 min. massage på Frederiksberg
  Spar53%
  60-75 min. massage på Frederiksberg Få en skøn massage med mulighed for ansigtsbehandling hos K-rmen Nails Spa & Beauty

  Fra

  375,-

Massage tilbud i København

Hvis din krop er ved at være træt, stiv eller øm fra hverdagens gøremål, er tiden inde til en plejende massage!

Når det kommer til massage, har København meget at byde på. Du kan finde alt fra traditionel helkropsmassage til mere eksotiske behandlinger som thai- eller shiatsu-massage.

Uanset hvilken behandling der er din personlige favorit, er en ting sikkert: Massage i København er den ultimative selvforkælelse for din krop og din sjæl. Når du oven i hatten kan få op til 70 % i besparelse med vores udvalg af deals, er det bare med at slå til. 

Du finder nemlig hyppigt gode, billige massage tilbud i København hos Sweetdeal, så du kan prioritere lidt “me-time” uden at skulle sprænge banken. Så hvad venter du på? Tag et kig på udvalget af massage og vælg din yndlings i dag.

Masser af fordele ved massage

Massage er godt for mange ting. Det kan hjælpe med at lindre smerter, forbedre cirkulationen og øge fleksibiliteten. Massage kan også hjælpe med at reducere stress eller angst og fremme afslapning.

Hvis du er på udkig efter billig massage i København, er der mange muligheder til rådighed. Du kan finde massageterapeuter, der specialiserer sig i forskellige teknikker, og du kan vælge den type massage, der bedst opfylder dine behov. Uanset om du er på udkig efter en afslappende massage eller en mere opkvikkende sportsmassage, kan du finde det, du leder efter hos Sweetdeal. 

Der findes nemlig mange forskellige typer massage og wellness, men de kan alle være gavnlige for den mentale og fysiske sundhed på hver sin måde. Med alle disse fordele undrer det ingen, hvorfor massage er et fast element hos mange i Danmark og en effektiv måde til at give både krop og sind noget tiltrængt opmærksomhed. 

Det er dog ikke den billigste vane, så sørg endelig for jævnligt at holde øje med Sweetdeals massage tilbud i København, så du altid kan få noget selvforkælelse, uden at skulle tage hul på en opsparing.

Hvilken billig massage i København skal jeg vælge?

Hvis du ikke er vant til at få massage i København, kan det være en god og sjov idé at prøve nogle forskellige, så du fremadrettet kan få gode deals på den eller de massager, du får allermest ud af. Prøv for eksempel en traditionel helkropsmassage, effektiv sportsmassage, hot stone massage eller måske en romantisk par massage? 

Vi har løbende nye deals og tilbud på massage i København, så der vil ofte være noget for enhver smag:

Helkropsmassage:

En af de absolut mest populære massagetyper er den klassiske helkropsmassage. Som navnet antyder, indebærer en helkropsmassage, at alt fra ryg, arme og ben får kærlig opmærksomhed. Der masseres med langsomme, rytmiske strøg, oftest med duftende olier eller lotions for at gøre det så behageligt for huden som muligt. En helkropsmassage er den ultimative selvforkælelse, da du for alvor bliver sørget for fra top til tå.

Ved denne massage frigives der endorfiner, som kan hjælpe med at reducere smerter og forbedre humøret. Desuden kan en helkropsmassage bidrage til en øget cirkulationen og mindskning af muskelspændinger. Som følge heraf kan en helkropsmassage give dig en afslappet og forynget følelse, der er let at blive afhængig af!

Hot stone massage:

Prøv en anderledes behandling med en hot stone massage i København. Massage med varme sten er en form for massageterapi, hvor der anvendes glatte, opvarmede sten til at slappe af i musklerne og løsne spændinger. 

Under en massage med varme sten placerer terapeuten stenene på specifikke punkter på kroppen. Stenene bliver herefter siddende på stedet i flere minutter, inden de fjernes. Terapeuten kan også bruge stenene til at massere musklerne direkte. Massage med varme sten menes at have mange sundhedsmæssige fordele, herunder at reducere stress og angst, fremme afslapning og lindre muskelspændinger. 

Sportsmassage:

Hvis du træner meget, har du sandsynligvis oplevet anstrengte og spændte muskler. Her er en sportsmassage et effektivt våben til at holde præstationen i top! Massageteknikken ligner andre typer massager, men den udføres normalt med et hårdere tryk i et hurtigere tempo gennem en række forskellige teknikker, herunder æltning, strækning og kompression. 

Terapeuten kan også bruge lette, rytmiske strøg for at hjælpe med at frigøre ophobet mælkesyre og andre giftstoffer, for at reducere restitutionstiden. Sportsmassage kan udføres før eller efter en begivenhed, og den kan også bruges som et træningsredskab til at forebygge skader. Du kan derfor særligt få glæde af en sportsmassage, hvis du dyrker sport eller træning på højere niveauer, der kræver meget af musklerne. 

Uanset om du har prøvet nogle af ovenstående massager, vil du med garanti blive bekendt med nye typer efterhånden som der kommer nye, spændende massage deals i kategorien, så husk, at holde øje jævnligt!

Få de bedste deal på massage i København hos Sweetdeal

Uanset om du ønsker en romantisk parmassage, en hurtig hovedbundsmassage eller en afslappende helkropsmassage, finder du Københavns billigste tilbud her. Spar op til 70 % på massage i København på byens bedste klinikker. 

Vi arbejder tæt sammen med vores partnere for konstant at kunne tilbyde dig et varierende og interessante udvalg af billig massage i København. Så hvad venter du på? Find en spændende deal der passer lige til dine præferencer - der er penge at spare, uanset hvilket tilbud, der er den bedste og mest tiltrængte massage for lige netop dig!

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev er du ligeledes altid opdateret på de nyeste deals i denne og andre kategorier. Så er du altid informeret om, hvor og hvornår der er mulighed for at spare store penge. Slut med at betale overpris for oplevelser - med Sweetdeal er du altid garanteret de største besparelser. 

Køb et godt massage tilbud i dag og oplev velfortjent afslapning og forkælelse for både krop og sind. 

Afhængigt af hvornår du får din massage, har vi også deals på både middage, frokoster eller brunch, så du kan forkæle dig selv lidt ekstra.