Hus og Bil

Slip for sure tjanser, og lad andre ordne det. Her finder du lokale deals inden for bil- og hjemmeservices. Trænger dit hus eller din bil til en opfriskning? Spar op til 70%, men slå til nu – tilbuddene gælder kun i en kort periode.

Hus og bil

Kender du det, hvor du godt ved, at bilen trænger til en tur på værkstedet, eller væggene i huset virkelig trænger til en kærlig hånd med en omgang maling, men hvor det bare altid bliver skubbet lidt i baggrunden? Det handler altid om pengene. Reparationer kommer lynhurtigt til at koste en formue, og det er penge, som man bare ikke gider at betale. Men sådan behøver det slet ikke at være. Hos Sweetdeal tilbyder vi et stort udvalg af deals, der kan give dig store besparelser på dit næste hus- eller bilprojekt.

Fantastiske deals til villa og Volvo, der giver plads i budgettet

En tur på værkstedet med bilen kan hurtigt skabe kaos i budgettet. Uforudsete omkostninger er altid irriterende, og dem vil vi selvfølgelig alle sammen helst undgå. Desværre kan vi nok ikke komme helt uden om dem, men vi kan gøre dem mindre. Hos Sweetdeal tilbyder vi en bred vifte af deals til hus og bil. Vores deals giver mere plads i budgettet, og de giver dig samtidig en nemmere hverdag. Du kan finde deals til rengøring, bilvask og boligen, der alle sammen bidrager til en billigere og lettere hverdag, hvor du kan lægge flere af dine bekymringer fra dig.

Hos Sweetdeal opdaterer vi konstant vores udvalg af deals til hus og bil, der kan give dig enorme besparelser. Du kan finde generøse rabatter til lige præcis det, du står og mangler. Vi tilbyder en stor variation af deals, der alle er til for at gøre hverdagen bedre for dig, hvad end du har brug for en undervognsbehandling af bilen eller malerarbejde i huset. Med Sweetdeal kan du gøre dig et fantastisk kup, for det behøver slet ikke at koste en formue at holde hus og bil i god stand. Hold dig opdateret på vores seneste deals og vær sikker på, at du får den bedste deal.

Deals til rengøring af bilen eller boligen

Nogle gange har vi bare brug for hjælp. Vi kan ikke være alle steder på én gang, og derfor må man indimellem spørge om hjælp. Får du pludselig besked om, at hele svigerfamilien kommer på besøg i morgen, mens hele huset flyder med rod, og du er på arbejde indtil sent, kan vores rengørings-deals være din redningsmand. Med rengørings-deals skal du kun bekymre dig om dine aftaler, mens du lader andre hjælpe dig med rengøringen. Der er ingen grund til at stresse over støvsugningen eller over, om badeværelset er gjort ordentligt rent, for med rengørings-deals behøver du ikke at løfte en finger.

Tjek vores hjemmeside for at finde deals til rengøring, der kan få dit hjem til at skinne på ny. Vores deals kan eksempelvis indeholde et par timers rengøring udført af et professionelt rengøringsfirma, der ved, hvordan man kan få huset til at se perfekt ud på ingen tid. Nogle deals tilbyder også et rengøringsprogram, der kan skræddersyes præcis til dig og din bolig. Læs om vores forskellige rengørings-deals og vælg den deal, du føler passer bedst til dig.

Undervognsbehandling – deals, der forlænger bilens levetid

Som bilejer er det vigtigt at tage sig godt af sin bil. En af de vigtigste tjek er en undervognsbehandling. Når det danske vejr er værst, slider det utrolig meget på bilen, og derfor er det vigtigt at få et tjek af bilens undervogn. Har vejret været meget fugtigt eller koldt over en længere periode, er der stor sandsynlighed for, at din bil får rust i undervognen. Rusten skulle nødig brede sig, og derfor er det vigtigt at få en regelmæssig undervognsbehandling.

Hos Sweetdeal gør vi denne udgift billigere for dig. Vi tilbyder deals til undervognsbehandlinger, der giver dig store besparelser, men som stadig udføres af de samme topprofessionelle mekanikere. Flere af vores deals indeholder oven i undervognsbehandlingen også skift fra vinterdæk til sommerdæk eller omvendt. Sørg for at få din bil tjekket, så du slipper for en stor regning senere hen. Det er slet ikke så dyrt, hvis du benytter dig af en af vores supergode deals til undervognsbehandlinger.

Vask bilen: Deals, der gør din bil så god som ny

Trænger din bil til en grundig vask, kan du her hos Sweetdeal finde perfekte deals til lige præcis det. De fleste af os får ikke vasket bilen helt lige så tit, som den egentlig har brug for. Måske er det et gråt og kedeligt vejr udenfor, og du gider derfor ikke at bruge din lørdag på at vaske bilen. Her har Sweetdeal fantastiske deals til bilvask til dig, der ikke lige får det gjort selv.

Hos os finder du deals til bilvask og bilrengøring, der sørger for, at din bil skinner både foran, bagpå, under, over og indeni. Når bilen er blevet fuldstændig skinnende udenpå, er der nemlig ingen grund til ikke også at få den rengjort indeni. Sweetdeal tilbyder nemlig også deals til bilrengøring, så du kan få den bedste følelse af en helt ny bil. Vores deals til bilrengøring kan bl.a. indeholde voksbehandling og en omgang sæderensning af alle bilens sæder, der kan fjerne selv de værste pletter.

Vores deals tilbyder en grundig vask, der sikrer dig det bedste resultat. En effektiv og grundig bilvask tager typisk et par timer, og så er du hurtigt tilbage på vejene igen. Gør noget godt for din bil, der samtidig sparer dig penge i det lange løb. På Sweetdeal.dk kan du se alle vores deals til bilvask med store rabatter og skinnende resultater.