Vild med Dans-lektioner i Aarhus N

Mærk ægte danseglæde med 12 Vild med Dans-lektioner på begynderhold hos Radich & Holde
Udløber om

Værdi

1.150,-

Spar

575,-

Kun

575,-
Tilbage

Vild med Dans-lektioner i Aarhus N

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
12 danselektioner på begynderhold i cha-cha-cha, vals, jive og quickstep hos Radich & Holde
Special Price 575,-
Værdi 1.150,-
Spar50%
Udløber om

Værdi

1.150,-

Spar

575,-

Lær at danse som dem fra Vild med Dans - prøv det nu til halv pris!

Har du drømt om at kunne danse lige så godt som dem fra Vild med Dans? Har du tænkt over om dans virkelig er så sjovt og livsbekræftende, som det ser ud? Kunne du tænke dig mere kvalitetstid med én, du holder af? 

Prøv et 12 ugers danseforløb for begyndere hos Radich & Holde, hvor du på en sjov og uformel måde lærer at danse både cha-cha-cha, vals, jive og quickstep - helt fra bunden.

Frank Radich og Susanne Holde har haft danseskole siden 1999 og har specialiseret sig i dansene fra Vild med Dans. De har begge danset fra barnsben, er tredobbelte danske professionelle mestre og besidder højeste internationale uddannelse inden for danseinstruktion, koreografi og bedømmelse.

Men du får ikke kun ekstraordinær høj faglighed. Det er også den unikke atmosfære med danseglæde, nærvær og personligt engagement, som er med til at gøre Radich & Holde til noget helt specielt. Så glem alt om traditionelle danseskoler med skrappe danselærere, der klapper takten. Frank og Susanne leverer topunderholdning, som både giver sved på panden samt fornyet energi, når du danser de livsbekræftende trin. 

Så grib chancen nu - og prøv hvordan det føles at få dans-i-livet.  

Du får: 

12 danselektioner på begynderhold i cha-cha-cha, vals, jive og quickstep 
Normalpris: 1.150 kr. // Sweetdealpris: 575 kr. 

Vælg mellem følgende hold: 

 • Mandage kl. 17.30-18.20 med opstart 12. september 2022
 • Tirsdage kl. 20.00-20.50 med opstart 13. september 2022

Holdene danser parallelt. Uanset hvilket begynderhold du tilmelder dig, kan du frit deltage i undervisningen på det andet begynderhold, hvis du i en given uge skulle være forhindret i at følge undervisningen på dit stamhold.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset gælder for 1 person til 12 danselektioner på et af Radich & Holdes Vild med Dans begynderhold.
 • Begynderholdene starter den 12. september og 13. september 2022. 
 • Tilmelding er påkrævet og skal ske her.
 • Har du en fast dansepartner, du gerne vil have med, køber du bare 2 værdibeviser. Er du uden dansepartner, hjælper Radich & Holde gerne med at finde dansepartner til undervisningen – dog er der ingen garanti, da det kræver, at partnersammensætningen går op.
 • Undervisningen finder sted på Gøteborg Allé 9, Aarhus N (ved Aarhus Skøjtehal).  
 • Det er vigtigt, at du giver besked til Radich & Holde på mail@radich.dk, hvis ikke du kan komme første gang.  
 • Første undervisningsgang er en gratis prøvetime, hvor du uden forpligtelser kan snuse til danseundervisningen, og hvor vi ikke indløser dit værdibevis. Efter anden undervisningsgang er dit værdibevis indløst, og returretten frafalder i denne forbindelse hos både Sweetdael og Radich & Holde. Får du ikke benyttet samtlige sessioner, er det således ikke muligt at få refunderet dette til din Sweetdeal-konto.
 • Holdene danser parallelt. Uanset hvilket begynderhold du tilmelder dig, kan du frit deltage i undervisningen på det andet begynderhold, hvis du i en given uge skulle være forhindret i at følge undervisningen på dit stamhold.

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Samarbejdspartneren er Radich & Holde - Dans i Livet. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal anbefaler, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til nedenstående aftalepart:

Aftalepart:
Radich & Holde  - Dans i Livet
Gøteborg Alle 9
8200 Aarhus N
Tlf: 41 13 21 88
E-mail: mail@radich.dk
CVR: 26145341 
Deal ID: 197839