Livsnyderrejse til Ischia inkl. fly, hotel med wellness, helpension og udflugter

Tilbage

Livsnyderrejse til Ischia inkl. fly, hotel med wellness, helpension og udflugter

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Livsnyderrejse til Ischia inkl. fly - billet
 7.295,-

Udløber om

Fra

 7.295,-

Kom på et forkælesesophold på Ischia i Napolibugten 

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

Ischia er en ø af vulkansk oprindelse beliggende i Napolibugten. På Ischia har vandet fra vulkanøens mange kilder været brugt i kurbadene lige siden romertiden. Øen er kendt for sine termer og er derfor et velbesøgt kursted. De første moderne kurbade blev grundlagt i 1800-tallet for de kongelige og adelige, som valfartede til Ischia fra hele Europa. I dag er der over 20 kurbade på Ischia. Mange hoteller har endog egne kurbade. 

Øens vulkanske oprindelse er også med til at gøre øen specielt frodig med typisk Middelhavsvegetation. På Ischia finder du alt, hvad hjertet kan begære. Middelhavet med sine skønne, skiftende farver – bjerge, som hæver sig stejlt op fra kysten – og en overdådig sydlandsk blomsterpragt, viftende palmer, appelsin- og citronlunde. Øens højeste punkt er Monte Epomeo på 789 m, hvor der er afmærkede ruter til vandrefugle.

Ischia har altid tiltrukket personer med sans for skønhed. Øen var et yndet rejsemål for mange af vore guldaldermalere, billedhuggere og digtere såsom Wilhelm Marstrand, Bertel Thorvaldsen, H.C. Andersen, Wilhelm Bergsøe og Henrik Ibsen, der skrev Peer Gynt under sit ophold på Ischia.

Ischia er perfekt til en wellness-ferie i de tidlige forårsmåneder eller i det lune efterår – langt væk fra den mørke og triste danske vinter. På Ischia kan du nyde det milde Middelhavsklima.

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Napoli t/r inkl. bagage
 • Lufthavnstransfer t/r
 • Skib til Ischia t/r
 • 7 nætter på wellness-hotel på Ischia
 • Helpension på hotellet på Ischia
 • Vin og vand til frokost og aftensmad på Ischia
 • Frokost i Napoli dag 1
 • Fri adgang til hotellets wellness-faciliteter
 • 4 halvdags-udflugter
 • Dansk rejseleder
Sweetdealpris fra: 7.295 kr. 


Rejseplan

Dag 1 - Byrundtur i Napoli – Ankomst til Ischia
Efter ankomsten til Napoli skal vi opleve byens berømte seværdigheder på en byrundtur i bus. Inden afsejling til Ischia slutter vi besøget i denne spændende syditalienske by med en typisk napolitansk frokost på havnepromenaden. En sejltur på en times tid gennem Napoli-bugten bringer os til den skønne ø Ischia, hvor vi indkvarteres på et dejligt hotel midt i den maleriske by Lacco Ameno tæt på byens skønne strandpromenade og byens vartegn – tufstensklippen Il Fungo.

Dag 2 - Lacco Ameno og Casamicciola
Vi starter dagen med en byvandring i den skønne by Lacco Ameno, hvor vi ser byens seværdigheder såsom byens vartegn - tufstensklippen Il Fungo - og kirken opført til ære for byens skytshelgeninde Santa Restituta. Efterfølgende spadserer vi langs strandpromenaden til den charmerende naboby Casamicciola.’

Dag 3 – Ørundtur
Vi skal på en dejlig tur i bus øen rundt, hvor vi oplever øens frodige landskaber med typisk Middelhavsvegetation og maleriske små byer, som formeligt klæber sig op langs bjergskråningerne. Vi gør ophold undervejs i et par af de hyggelige små byer, hvor der bliver mulighed for at nyde stemningen over en cappuccino eller en drink med udsigt ud over havet. I klart vejr kan vi se over mod naboøen Capri.

Dag 4 – Ischia Ponte, øens største by
Dagens tur fører os til øens største by Ischia Ponte. På spadsereturen i Ischia Ponte ser vi maleriske bygninger. Byen er især kendt for den gamle fæstning Castello Aragonese, som er opført på en lille ø forbundet med selve Ischia via en gammel stenbro. Vi hører om fæstningens spændende historie, og der bliver mulighed for et besøg på fæstningen, som i dag er museum.

Dag 5 – På egen hånd
Dagen er helliget oplevelser på egen hånd. Ischia byder på mange muligheder for udflugter på egen hånd - eksempelvis en skøn sejltur øen rundt eller et besøg i den smukke botaniske have La Mortella (haven lukker d. 4. november 2018). Eller tag færgen til Napoli og oplev denne spændende syditalienske by.

Dag 6 – Udflugt til kurbyen Forio
Turen går i dag til øens næststørste by Forio. Forio er en mondæn kurby med hyggelige gader og stræder. Forio er især kendt for de smukke gamle kirker, som eksempelvis dannede kulisserne i filmen Avanti - en af de mange film, der gennem tidens løb er optaget på Ischia.

Dag 7 – På egen hånd
Nyd den sidste dag på Ischia med velvære og forkælelse, som står i højsædet på denne tur, idet hotellets wellness-faciliteter står til vores disposition.

Dag 8 – Hjemrejse
Efter morgenmaden forlader vi paradisøen Ischia og sejler tilbage til fastlandet. Vores egen bus bringer os den korte tur til lufthavnen i Napoli, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.


Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Massage el. andre behandlinger
 • Turistskat €4 pr. person pr. nat i perioden 1/4 til 1/11. Resten af året €1,50 pr. person pr. nat. Betales kontant direkte til hotellet.

Evt. tillæg pr. person

 • Værelse med balkon på Terme di Augusto 300 kr
 • Værelse med balkon på La Reginella 550 kr.
 • Eneværelse på Terme di Augusto/La Reginella 1.200 kr. 
 • Eneværelse med balkon på Terme di Augusto kr. 1.500/på La Reginella 1.750 kr. 
 • Fast plads i bussen 150-250 kr. 
 • Fast plads i flyet 50-250 kr. 
 • Mad ombord på flyet t/r inkl. kaffe/te (ekskl. øvrige drikkevarer) 195 kr. 
 • Afbestillingsforsikring 275/655 kr. 
 • Rejseforsikring 287 kr. 
 • Bagageforsikring 125 kr. 

Grand Hotel Terme di Augusto ★★★★

Dejligt hotel med en skøn beliggenhed midt i den hyggelige by Lacco Ameno få minutters gang fra byens hovedplads og den hyggelige strandpromenade.

Faciliteter: Hotellet disponerer over restaurant, opholdsstue og bar, wellness-center med indendørs swimmingpool, samt dejlige fællesarealer, have og en pragtfuld terrasse. Elevator. Gratis adgang til trådløst internet på hele hotellet. Der er 1 indendørs swimmingpool, samt to udendørs. Den ene pool er i haven og er åben hver dag. Den anden, som er fyldt med termalsk kildevand, ligger på hotellets tag hvorfra der er en fantastisk udsigt. Åbningstiderne for denne pool kan variere efter sæson og vejrlig.

Værelser: Små, men pænt og enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Mulighed for tilkøb af værelse med balkon. 

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 5-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 4-stjernet hotel.

Se billeder fra hotellet her

Albergo La Reginella ★★★★

Dejligt hotel med en skøn beliggenhed midt i den hyggelige by Lacco Ameno lige ud til byens hovedplads og få minutters gang fra strandpromenaden.

Faciliteter: Hotellet disponerer over restaurant, opholdsstuer og bar, wellness-center samt en pragtfuld park med termer og terrasse. Elevator. Mulighed for gratis trådløs internetadgang i lobbyen. Der er en stor indendørs swimmingpool samt en udendørs termalpark.

Værelser: Små, men pænt og enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Mulighed for tilkøb af værelse med balkon. 

Se billeder fra hotellet her

Aftalepart: 
Best Travel
Tlf. nr.: 70 20 98 99
E-mail: [email protected]
CVR: 32571522