Nytårsaften i Rom inkl. fly, hotel og nytårsaftens-arrangement med 5-retters menu

Tilbage

Nytårsaften i Rom inkl. fly, hotel og nytårsaftens-arrangement med 5-retters menu

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Nytår i Rom - billet
 8.395,-

Udløber om

 8.395,-

Oplev en fortryllende nytårsaften i Rom

6 dage med fly, rejseleder, udflugter og nytårsmiddag

Se nytårsraketterne suse henover Roms historiske hustage, og kom med på byvandringer i den romantiske by, der med sine små hyggelige piazzaer og fantastiske mad tryllebinder enhver.

Forestil dig at sidde på piazzaen foran Den Spanske Trappe nytårsaften, mens tusindvis af farverige lysglimt lyser Roms antikke centrum op. Nu kan du med egne øjne opleve det fascinerende syn, efter at vi nytårsaften har fået serveret en lækker italiensk femretters nytårsmenu på en hyggelig, lokal restaurant.

Der er masser at se på i Rom, hvor de historiske og ikoniske monumenter ligger side om side, så det er om at få det gode fodtøj med. Vi bor på et af de to skønne hoteller; Hotel Genio og Hotel Pace Helvezia, som begge har en perfekt beliggenhed midt i det historiske centrum af Rom i gå-afstand fra de fleste seværdigheder. På den skønne tagterrasse er der en fantastisk udsigt over byens tage.

I løbet af de 6 dage, turen varer, kommer du blandt andet til at opleve den helt og aldeles bjergtagende Peterskirke, der om muligt er endnu smukkere indvendigt end udvendigt. Og when in Rome, som man siger, skal du naturligvis også have krydset Trevi-fontænen, den middelalderlige fæstning Engelsborg, Vatikanet og Colosseum af på listen over de seværdigheder, du bare skal se.

Der bliver naturligvis rig mulighed for at shoppe i Roms forretninger, som skilter med nyeste mode eller måske at gå på opdagelse på nogle af Roms mange gademarkeder. Og endelig byder rejsen også på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske romerske specialiteter på byens gode spisesteder.

Bestil rejsen her på siden eller kontakt Best Travel på tlf. 7020 9899. Husk at oplyse koden "Sweetdeal" for at få dette tilbud.

Rejsen er pr. person og inkluderer følgende: 

 • Fly København-Rom inkl. bagage t/r
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 5 nætter på Hotel Genio eller Hotel Pace Helvezia
 • 5 x morgenmad på hotellet
 • 2 x frokost
 • Nytårsarrangement inkl. 5-retters nytårsmenu
 • Aftentur i Rom inkl. spisning i Trastevere
 • 3 byvandringer
 • Udflugt til Castelli Romani
 • Erfaren dansk rejseleder

Sweetdealpris 8.395 kr. pr. person i delt dobbeltværelse

nytaar


DAGSPROGRAM

OBS! Rækkefølgen i dagsprogrammet varierer alt efter afrejsedato.

Dag 1 - Ankomst til Rom
Afrejse fra København om formiddagen med rutefly direkte til Rom.

Efter ankomsten sætter vi kurs mod Den Evige Stad. Indkvartering på vores dejlige Hotel Domus Carmelitana, som ligger midt i Roms historiske centrum i gå-afstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2 - Byvandring i Rom
Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring, hvor vi oplever mange af de antikke romerske bygningsværker.

Byvandringen afsluttes med frokost på et typisk romersk trattoria.

Dag 3 - Vatikanet - Trastevere
Efter morgenmaden spadserer vi op til Vatikanet, hvor vi besøger Peterspladsen og Peterskirken.

Om aftenen skal vi opleve den gamle bydel Trastevere. Vi nyder en god romersk middag på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens smukke seværdigheder i den smukke aftenbelysning. Ophold ved Trevi-fontænen.

Dag 4 - Byvandring i Rom og nytårsarrangement
Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring.

Nytårsaften bydes på et hyggeligt nytårsarrangement på den hyggelige restaurant L’Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vi indleder med en aperitif på hotellet og spadserer derefter til restauranten fra hotellet. På restauranten serveres en god 5-retters nytårsmenu. Roms fantastiske nytårsfyrværkeri og den festlige nytårsstemning kan efterfølgende opleves på eksempelvis Piazza del Popolo, Piazza Navona eller på Den Spanske Trappe.

Dag 5 - Castelli Romani
Nytårsmorgen er der mulighed for at sove længe inden oplevelserne på årets første dag.

Vi starter det nye år med en skøn udflugt til Castelli Romani. Castelli Romani var oprindelig gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger først Castel Gandolfo, hvor paven har sin sommerresidens. Efter opholdet i Castel Gandolfo fortsætter turen mod den lille fæstningsby Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen. I Nemi spiser vi frokost på byens kendte restaurant Ramo d'Oro, hvor den danske forfatter og maler Ulla Kampmann har sat sit unikke præg med sin skønne naivistiske kunst.

Dag 6 - Afrejse fra Rom
Vi har lidt tid på egen hånd til at få de sidste indtryk i Den Evige Stad, inden vi hen på formiddagen siger Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse mod Danmark.

Hent printervenligt rejseprogram som PDF her: www.besttravel.dk/rom-nytår


HOTEL

Hotel Pace Helvezia ★★★

Hotel Pace Helvezia har en fantastisk beliggenhed midt i Roms historiske centrum blot et stenkast fra Piazza Venezia med Vittorio Emanuele monumentet og i gåafstand fra de fleste seværdigheder. Hotellet er charmerende med sine traditionelt indrettede værelser og stemningsfulde opholdssaloner. Hotellet disponerer over en skøn tagterrasse, hvorfra der er en fantastisk panoramaudsigt ud over Den Evige Stad.

Faciliteter: Elevator, morgenmadsrestaurant, 24 timers reception, safe i receptionen (mod betaling), trådløst internet (gratis), aircondition.

Værelser: I alt 77 værelser med eget bad/toilet, TV, telefon, hårtørrer, aircondition.

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Hotel Genio ★★★

Det stemningsfulde Hotel Genio har en beliggenhed, der ikke findes bedre - blot et stenkast fra Roms "dagligstue" Piazza Navona og således i gåafstand fra de fleste seværdigheder. På taget er der en dejlig møbleret terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten over Rom

Faciliteter: Hotellet har morgenmadsrestaurant, bar og reception, som har åbent 24 timer i døgnet. Der er elevator og mulighed for gratis trådløs internetadgang på hele hotellet.

Værelser: Bad/toilet, hårtørrer, telefon, TV, minibar, værdiboks og aircondition. 

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Ikke inkluderet i prisen

 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Forsikringer
 • Obligatorisk turistskat på p.t. €3,50 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet
 • Eneværelse kr. 1.000
 • Eneværelse superior kr. 1.500
 • Administrationsgebyr pr. bestilling kr. 95

Aftalepart: 
Best Travel 
Tlf. nr.: 70 20 98 99 
E-mail: [email protected]
CVR: 32571522