Ophold for 2 på 4-stjernet hotel i Malmø

Bliv forkælet med 2-retters middag, bobler, morgenmad & fantastisk udsigt på Hotel Malmö Arena
Udløber om

Kun

1.470,-
Tilbage

Ophold for 2 på 4-stjernet hotel i Malmø

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Ophold for 2 personer på Hotel Malmö Arena
1.470,-
Udløber om

Overnat på førsteklasses beliggenhed i Malmø - bare 20 minutter fra København

Besøg vores svenske naboby, Malmø, og bo på det moderne, familieejede Malmö Arena Hotel, der byder på fantastisk madlavningskunst, fitnesscenter, sauna og spabad, legerum for de mindste, en vidunderlig placering lige over for et af Sveriges største shoppingcentre og ikke mindst en helt unik udsigt over Øresundsbroen og Malmø.

Start med et glas bobler i hotellets Skybar på 16. etage med den enestående panoramaudsigt, inden I sætter jer til bords ved en lækker 2-retters middag i Nilssons Restaurang & Bar i stueetagen. Nyd en dejlig overnatning og få morgenmad på hotellet, inden I begiver jer ud på eventyr i den svenske storby.

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning i et opgraderet Premiumværelse
 • 1 glas bobler i Skybaren pr. person
 • 2-retters middag
 • Morgenmad
 • Parkering i hotellets parkeringskælder

Sweetdealpris: 1.470 kr.

Om Malmö Arena Hotel

Malmö Arena Hotel ligger super godt både i forhold til centrum og i forhold til Danmark. Fra Københavns lufthavn tager det blot et kvarter med Øresundstoget, før I er på hotellet, og hvis I kører selv, rammer I hotellet efter blot 20 minutter og kan parkere gratis i hotellets parkeringskælder.

I indlogeres i et stilfuldt og farverigt premiumværelse i den nyeste del af hotellet. Værelserne har store vinduespartier, smukke trægulve og varme farver på væggene og byder på en Kingsize-seng, badeværelse med gulvvarme, aircondition, mørklægningsgardiner, pengeskab, hårtørrer, skrivebord og stol, tv, telefon, elkedel, strygejern, bord og strygejern samt bøjler.

Alle værelser er indrettet med komfortable senge fra Hilding Anders af høj kvalitet og er redt med behageligt sengetøj af 100 % bomuldssatin.

I Nilssons Restaurant & Bar sammensætter kokkene menuer med spændende nordiske smagskombinationer og påvirkninger fra hele verden.

Skal pulsen op eller ned, finder I det splinternye fitnesscenter og saunaafdelingen på hotellets anden sal, og som gæster på Hotel Malmö Arena kan I frit benytte faciliteterne.

For børn og barnlige sjæle byder hotellet på et fantastisk nybygget legerum, hvor børn kan tegne, lege, læse og lave håndværk. Legerummet er indrettet i samarbejde med kulturcenteret Funnys Äventyr i Malmø, og det er bygget op omkring eventyr af H. C. Andersen samt fortællingerne om bl.a. Peddersen & Findus, Mumitroldene, Alice i Eventyrland.

Fra hotellet har I kun en 7-minutters togtur til Malmøs centrum.

Om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by, og her finder I masser af både kultur, spændende mad, innovativ arkitektur og livligt leben. Beliggenheden lige ved havet gør Malmø til et smukt bekendtskab hele året rundt.

Byens vartegn, Turning Torso, er et absolut must at se. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som vrider sig 90° fra base til top. 

Centralt i Malmø finder I Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

Malmøhus Slotshave er også et besøg værd. Den 12.000 kvm store, økologiske have er omgivet af Malmøs kanaler, og den huser både køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder.

Også shoppingtrangen får I nemt stillet i Malmø. Lige overfor hotellet ligger det velbesøgte shoppingcenter Emporia, der er regionens største indkøbscenter med omkring 150 butikker, caféer og restauranter. Her kan I finde alt fra store internationale mærker til mindre butikker med eget udvalg, og besøger I centerets tag, finder I en stor tagpark med en storslået udsigt. Den 27.000 kvadratmeter store park er næsten på størrelse med fire fodboldbaner, hvilket gør den til en af ​​de ti største taghaver i verden.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt med ankomst alle dage i perioden fra den 10. marts til og med den 25. juni 2023.
 • Værdibeviset gælder for 2 personer i delt værelse. 
 • Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.
 • Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. 

Sådan booker du dit ophold:

 • Du reserverer opholdet hos Hotel Malmö Arena på mail til info@malmoarenahotel.com.
 • Husk at oplyse, at der er tale om en Sweetdeal samt den unikke værdibeviskode, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer. 
 • Når opholdet er booket, er det Hotel Malmö Arenas afbestillingsregler, der er gældende. 
 • Bemærk, der tages forbehold for udsolgte datoer inden for gældende periode. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt.

Info om Hotel Malmö Arena:

 • Tjek ind fra kl. 15.00 og tjek ud senest kl. 11.00
 • Besøg hotellets hjemmeside for mere info: www.malmoarenahotel.com

Generel info:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Der er 14 dages returret på købet, herefter kan købet ikke annulleres eller refunderes. Såfremt der er foretaget en booking hos partner, frafalder de 14 dages returret.
 • Der tages forbehold for eventuelle sæson- og kampagnetilbud. Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Samarbejdspartneren er Hotel Malmö Arena. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud – aftalepart er Hotel Malmö Arena. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal her.
 • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til partner via nedenstående:

Aftalepart:
Hotel Malmö Arena
Hyllie Boulevard 12
21532 Malmø
Sverige
Email: info@malmoarenahotel.com
CVR: 556979-7672
Deal ID: 207337