Glamping på Tåsinge i det sydfynske øhav

Tag på wellness glamping i Luxury Suite el. Tree Tent inkl. aftensmad og morgenmad hos Thorséng Nature Resort

Fra

945,-
Tilbage

Glamping på Tåsinge i det sydfynske øhav

Grouped product items
Produkt Navn Price
Ophold på Thorséng Nature Resort d. 6. april - 11. juni 2023 - Luxury Suite in the Garden (pris pr. person, min. 2 personer)
1.295,-
Ophold på Thorséng Nature Resort d. 6. april - 11. juni 2023 - Tree Tents in the Garden (pris pr. person, min. 1 person)
949,-

Wellness glamping på Thorséng Nature Resort - Et frirum for krop, sind og sjæl

Er du i disse tider på jagt efter et alternativ til de klassiske hotelophold, og hvor du får masser af frisk luft og afslapning og kan bevæge dig frit, og hvor du om aftenen kan trænge ind i varmen til spa og wellness aktiviteter, da er Thorséng Nature Resort det perfekte alternativ.

Hos Thorséng Nature Resort er der fokus på afslapning, hygge og velvære, og du har nu muligheden for at få et glamping ophold til en vaskeægte Sweetdealpris.

Opholdet gælder pr. person og inkluderer følgende:

 • 1 overnatning på Thorséng Nature Resort
 • Aftensmad*
 • Morgenmad*
 • Tjek ind kl. 15.00 og tjek ud senest kl. 10.00 fra overnattende enhed.

* 100% plantebaseret, økologisk, glutenfri og sukkerfri kost. Thorséng Nature Resort er som det nok eneste sted i landet, gået all in på anti-inflammatorisk kost.

Vælg mellem:

Luxury Suite in the Garden
Sweetdealpris: 1.295 kr. pr. person

Tree Tents in the Garden
Sweetdealpris: 945 kr. pr. person

Om Thorséng Nature Resort

Thorséng Nature Resort er en eksklusiv perle i øhavets smukke natur og rolige omgivelser. Her finder du dyb ro, smukke solnedgange, fugle der kvidrer samt aktiviteter og behandlinger, der nærer både krop, sind og sjæl. Resortet er beliggende på Tåsinge ved Svendborg, et stenkast fra vandet og resortets private strand.

Du har nu muligheden for at få fingrene i et ophold i resortets Luxury Suites, hvor du får udsyn til åben himmel fra et "glamping" luksustelt møbleret med senge, sengeborde, stol og relax-område udenfor.

Der redes op med puder, dyner, linned og nordsvenske rensdyrskind. Der er desuden elektriske varmetæpper på sengene, så du er sikker på, at kunne holde varmen hele natten. Luksusteltene er udstyret med strøm til opladning af telefoner, m.m. 

På Thorséng kan du også overnatte i Tree Tents. Tree Tents er en lille lejr i plantagen bestående af 6 telte, som er hængt op mellem træerne. Her kan du falde i søvn med kig til nattehimlen, lyden af fugle og frisk luft. I Tree Tents ligger man på komfortable luft-liggeunderlag og med vintersoveposen, der kan bruges helt ned til -18 grader, er klar, når du ankommer.

Hos Thorséng Nature Resort finder du desuden Cafe Hygge, hvor den mad som serveres er 100% plantebaseret, økologisk, glutenfri og sukkerfri i resortets café og restaurant. Det er her du nyder din aftensmad, morgenmad og frokost.

Vil du kombinere dit ophold med lige så luksuriøs wellness? Så tag et kig på vores deal til wellness på Thorséng Spa & Wellness ved at klikke på billedet nedenunder.

Det skal du huske:

 • Værdibeviset er gyldigt med ankomst torsdag til søndag fra den 6. april til og med den 11. juni 2023. 
 • Værdibeviset gælder pr. person.
 • Husk at medbringe dit værdibevis i printet form, da det skal vises ved tjek ind.
 • Varmt tøj og evt. hue og ski-undertøj til de kølige nætter. 
 • Er du vinterbader, kan det anbefales at medbringe egen morgenkåbe.

Sådan booker du dit ophold:

 • Du booker dit ophold ved at sende en e-mail til kontakt@thorseng.dk med ønskede ankomstdato. 
 • Oplys, at der er tale om en Sweetdeal, og oplys din tilsendte værdibeviskode.
 • Når opholdet er booket, er det Thorséng Nature Resorts afbestillingsregler, der er gældende. Afbestilling minimum 48 timer før ankomst, ellers indløses værdibeviset. 
 • Bemærk, at der er reserveret et begrænset antal værelser til Sweetdeals kunder pr. dag, og der tages forbehold for udsolgte dage inden for den gældende periode. 

Tilkøb bestilles og betales direkte til Thorséng Nature Resort, herunder:

 • Spa & Wellness afdelingen: Som en led i jeres retreat er det muligt at tilkøbe de de attraktive Spa & Wellness events i form af SaunaGus, Flydeterapi, Fusion, Yoga, Pilates, Soundbath. Vores wellness events er populære og vi opfordre derfor til at I booker 3-4 uger inde jeres ankomst for at sikre plads via dette link: Spa & Wellness events
  Det er muligt at kombinere tilbudene som følgende eksempel: Start dagen med en times Fusion, efterfulgt af Flydeterapi for total velvære inden afrejse. Der er lagt fornuftig tid ind mellem være event, så i med ro kan nå de retreatforløb I selv designer. Og, for en god ordens skyld: Husk badetøj til spa'en, evt. bevægeligt tøj til Fusion og måske bekvemmeligt med en morgenkåbe og badesko til morgensvøm i det sydfynske øhav ;-)
 • Fri adgang til Spa faciliteter: Det er også muligt at tilkøbe adgang til frit at kunne anvende sauna, dampbad og varmtvandsbassin i givende perioder via følgende link: Fri adgang til Spa faciliteter
 • Behandling & Træning: Resortet tilbyder kropsterapi og massage af nogle yderst kompetente behandlere som kan vælges ved dette link: Kropsterapi og massage. Ved ønske om par-massage skrives til behandling@thorseng.dk

Info om Thorséng Nature Resort:

 • Læs mere om resortet her

Generel info: 

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Der er 14 dages returret på købet, herefter kan købet ikke annulleres eller refunderes. Såfremt der er foretaget en booking hos partner, frafalder de 14 dages returret.
 • Førprisen er baseret på listepriser (rack rates). Der tages forbehold for eventuelle sæson- og kampagnetilbud. Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Samarbejdspartneren er Thorséng Nature Resort. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartnerens levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud – aftalepart er Thorséng Nature Resort. Læs handelsbetingelser for Sweetdeal her.
 • Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til partner via nedenstående:

Aftalepart:
Thorséng Nature Resort
E-mail: kontakt@thorseng.dk
Tlf.: +45 44 12 91 11
CVR: 42714267
Deal ID: 204034