Efterårsferie

 1. Brunch i Aarhus C
  Spar52%
  Nyhed: 5 retters brunch hos Al Meza i Aarhus Få en sublim smagsoplevelse med en klassisk, eksotisk el. veggie brunch inkl. pandekager og brød hos Al Meza

  Kun

  79,-
 2. Eventfactory København
  Spar43%
  3 sjove aktiviteter hos Eventfactory i København Prøv enten sumobrydning, drifter go-kart eller lav din egen musikvideo

  Fra

  899,-
 3. Frokost hos Barbar Bar på Vesterbro
  Spar56%
  Pariserbøf eller smørrebrød på Vesterbro Torv Få en frokostoplevelse udover det sædvanlige hos hyggelige Cafe Barbar Bar

  Kun

  79,-
 4. Sushi i Aarhus
  Spar50%
  Skøn sushi til takeaway i Viby J nær Aarhus Nyd en ny lækker sushimenu med hele 55 stk. sushi fra populære Yami Sushi

  Kun

  298,-
 5. Restaurant Eros København
  Spar51%
  Valgfri 3-retters menu i København Smag en 3-retters menu hos Restaurant Eros ved Gråbrødretorv

  Kun

  179,-
 6. GoBoat København Odense
  Spar22%
  2 timers leje af båd i København eller Odense Sejl på eventyr i smukke København eller Odense med GoBoat

  Kun

  699,-
 7. Online escape room - Storhittet er tilbage
  Spar50%
  Online escape room - Storhittet er tilbage Bliv hjemme i varmen og løs missioner og mysterier med familie eller venner

  Kun

  97,-
 8. Skovs donutbar på Frederiksberg
  Spar45%
  Nyhed: 4 lækre donuts på Frederiksberg Smag de lækre donuts fra Skovs Donut Bar på Frederiksberg

  Kun

  49,-
 9. Smagfuld tapas og vin for 2 i Aarhus C
  Spar50%
  Smagfuld tapas og vin for 2 i Aarhus C Prøv den lækre tapastallerken med vin hos hyggelige Løve's Bog og VinCafé

  Kun

  205,-
 10. Vinterophold på Hotel Sønderborg Strand
  Vinterophold på Hotel Sønderborg Strand Tag på et ophold i afslappende omgivelser inkl. 2-retters middag, morgenmadsbuffet og velkomstdrinks

  Fra

  649,-
 11. Forbryderjagt i Nyhavn
  Spar36%
  Tag på forbryderjagt i Nyhavn Brug efterårsferien på at jage forbrydere i Nyhavn

  Kun

  189,-
 12. Tag på spændende Sabotage i Aarhus
  Spar34%
  Tag på spændende Sabotage i Aarhus Brug efterårsferien på at løse mordgåden fra 1943 baseret på virkelige hændelser under 2. verdenskrig

  Kun

  189,-

Tilbud til din efterårsferie


Hvis du står og mangler en god aktivitet, oplevelse, lækker mad eller ophold til din efterårsferie, så er der stor chance for, at du hos Sweetdeal kan finde gode priser på netop dette. Vi har samlet en lang række af deals til lige netop denne ene uge, hvor du med god samvittighed kan koble lidt fra fra den ellers travle hverdag. Med vores deals har du muligheder for både at nyde forskellige ting sammen med andre eller blot alene, alt efter hvad du ønsker. Uanset hvad kan vi garanterer dig, at du sparer penge ved at købe det som en deal.

Donuts til efterårsferien

Selvfølgelig skal din velfortjente pause byde på noget til den søde tand og her lægger vi op til, at du kan finde fremragende tilbud til donuts i København og på Frederiksberg til en billigere pris, så du ikke skal betale overpris. Dette kræver selvfølgelig en tur til hovedstaden og dermed uden fra hjemmet, så er du mere til at blive derhjemme, så har vi naturligvis også en fremragende løsning til dig.

Du kan købe din helt egen donut-maskine på tilbud, så du kan bruge din efterårsferie på hyggelige timer med bag selv, som du runder af med fremragende hjemmelavede donuts. Du kan dermed hurtigt sætte rammerne for en hyggelig dag, der både kan bruges alene eller sammen med andre, når du bliver kreativ med at lave mini donuts. Ender du med at foretrække de hjemmebagte donuts over en tur til byen, så gør vi det ganske nemt med et skarpt tilbud til din efterårsferie lige her.

Tilbud på paintball i efterårsferien

Står du og tænker, at din velfortjente efterårsferie skal bruges på en aktiv måde, hvor du kan få pulsen lidt op, så kan det være, at paintball er lige noget for dig. Udover en puls der kommer lidt op, så er det fede ved paintball også det adrenalinkick, som du kan få ud af det. Så kan det godt være, at du bagefter kommer til at have et enkelt eller to blå mærker, men hvad betyder de i morskabens tegn.

Et tilbud som dette skal du selvfølgelig bruge på både at samle nogle venner og familie, så der virkelig kan komme gang i konkurrencen på flere af de fede baner, der tilbydes ved Danmarks største paintball center, Paintball parken. Blot 2 kilometer fra Høje Taastrup station gør det nemt for dig både med og uden bil at komme til og fra slagmarken.

Stå for den næste filmaften

Endnu en hyggelig aktivitet du med lethed kan være vært for ved at gøre brug af vores deals er at være vært ved den næste filmaften. For at give den rigtige følelse af en hjemmebiograf skal du selvfølgelig har fingrene i en projektor, hvorfor vi har fundet den perfekte partner til at hjælpe her. Du kan derfor nemt og hurtigt købe en projektor på tilbud med vores fantastiske deal.

For at tage den skridtet videre, så det føles endnu mere som biograf skal du selvfølgelig også have en popcornmaskine, så du kan serverer den populære biograf-snack for dine gæster. Hvilket bedre tidspunkt findes der end efterårsferien til en filmaften, hvor det stille og roligt begynder at blive gråt og kedeligt udenfor? Slå til i dag og køb ind til dine gæster med vores vilde deals, der er blandt Danmarks bedste tilbud til din efterårsferie.

Ophold med dem du holder af i efterårsferien

Med flere forskellige typer af ophold kan du både komme af sted med kærester, koner, børn, venner og andet familie, så du kan få et godt ophold uanset hvilken type af ferie, du søger. Vi har mange forskellige ting at byde på, hvilket både kan være en afslappende tur i luksushytte i naturskønne omgivelser og badeferie flere forskellige steder i både Nordtyskland og ved den smukke danske vestkyst. Er du mere til at tage en tur på sightseeing og opleve nye byer, så kan vores storbyophold måske tiltrække dig i stedet.

Selvom vi har mange gode deals på ophold til din efterårsferier, så skal du ikke se dig bleg for at se, om vi har ophold, du kan nyde i en af alle de andre uger i løbet af året. Her kan du også tjekke vores andre ophold og rejser, hvor udbuddet er endnu større, end det du finder her.

Oplevelser til din efterårsferie

Der kan være mange muligheder for at opleve forskellige ting i Danmark, som kan være alt fra lækre måltider, til det aktive til det mere kulturelle. Vi har blandt andet sørget for, at vi har et bredt udvalg af tilbud til diverse måltider, der både inkluderer brunch og aftensmad, hvor du ydermere kan finde gode priser på forskellige typer af køkkener. Med retter fra flere verdensdele har du nemt og hurtigt mulighed for gode kulinariske oplevelser i din efterårsferie, når vi har deals på tapas, sushi og meget mere.

Er du mere til at opleve de ting du kan leve dig ind i eller være en del af, så har vi også aktiviteter, hvor du får bevæget kroppen. Her kan du blandt andet tage på forbryderjagt i København eller løse mordgåder i Aarhus. Derudover har vi også guidede byvandringer i de danske byer, så du kan få de gamle historier med fra lokalområdet. Sweetdeal sørger dermed for, at der er noget at opleve for enhver uanset hvad man er til.