Black Friday

Hver dag er Black Friday hos Sweetdeal og alligevel har vi samlet de bedste Black Friday tilbud, hvor du opnår besparelser på helt op til 80%

 1. Sweater til dame - Spar 66%
  Spar66%
  Sweater til dame - Spar 66% Hold varmen i de kolde måneder med en lun dame sweater - Vælg ml. flere farver

  Kun

  159,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 2. Vind- og vandafvisende handsker
  Spar70%
  Vind- og vandafvisende handsker Hold varmen med et par vind- og vandafvisende handsker - Vælg ml. flere farver

  Kun

  99,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 3. Vinduespudser fra Dunlop
  Spar67%
  Vinduespudser fra Dunlop Få skinnende rene vinduer med en smart vinduespudser til både bil og hjemmet

  Kun

  89,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 4. Magnetisk kortholder til iPhone
  Spar59%
  Magnetisk kortholder til iPhone Hav kortene lige ved hånden med en funktionel kortholder til iPhone

  Kun

  89,-
  + evt. tillæg Fragt på 19 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 5. Massage eller ansigtsbehandling i København
  Spar50%
  Massage eller ansigtsbehandling i København Få en luksuriøs ansigtsbehandling eller 50 min. valgfri massage hos Exuviance Wellness

  Fra

  447,-
 6. Spraytan til HALV pris i København
  Spar50%
  Spraytan til HALV pris i København Bliv helt klar til julefest og vis trygt de bare ben frem med en spraytan hos HasselBeauty på Amager

  Kun

  99,-
 7. Cykeltaxa københavn
  Spar44%
  Guidet københavnertur i cykeltaxa Kom på tur i København med en cykeltaxa og jeres helt egen chauffør og guide

  Kun

  499,-
 8. Tapas og vin for 2 i Aarhus C
  Spar50%
  Tapas og vin for 2 i Aarhus C Prøv den lækre tapastallerken med vin til HALV pris hos hyggelige Løve's Bog og VinCafé

  Kun

  165,-
 9. Julekagebord på dansk slotshotel
  Spar24%
  Julekagebord på dansk slotshotel Kom til jul på slottet: Juletallerken og julestemning på et af Danmarks smukke og historiske slotte

  Kun

  95,-
 10. Storbyferie til Barcelona inkl. fly
  Storbyferie til Barcelona inkl. fly Tag på weekendtur til Barcelona inkl. 3 nætter på centralt hotel, direkte fly t/r og håndbagage

  Fra

  2.399,-
 11. 3D-scanning el. kønsscanning - Spar 38%
  Spar38%
  3D-scanning el. kønsscanning - Spar 38% Få tjekket, at den lille guldklump har det godt inde i maven hos LilleLiv i Lyngby

  Fra

  245,-
 12. Digital energimåler til stikkontakt
  Spar65%
  Digital energimåler til stikkontakt Hold styr på elforbruget og spar penge på elregningen med energimåler til stikkontakten

  Kun

  209,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.

Black Friday tilbud hos Sweetdeal

Igen i år afholdes der Black Friday i Danmark. En mærkedag der siden sit indtog på det danske marked har oplevet stor succes, hvilket naturligvis er sket på baggrund af fantastiske Black Friday tilbud. Er der noget, som er svært at sige nej til, så er det et godt Black Friday tilbud til en særlig fordelagtig pris. Netop derfor gør vi også hos Sweetdeal en indsats for at samle de bedste Black Friday tilbud til dig, der ligeledes også består af et bredt udvalg.

Hvis du er på jagt efter de vildeste Black Friday tilbud, så er du landet det helt rigtige sted. Normalvis tilbyder vi også et væld af deals til lave priser, så vi næsten kalder hver dag for Black Friday hos os. Fredag den 26/11-2021 skruer vi dog endnu mere ned for priserne på vores deals. For vores Black Friday tilbud gælder der fuldstændig de samme betingelser, som der alle andre dage gælder for vores deals. Du skal derfor være hurtig på aftrækkeren, da dealsene kan blive enten udsolgt eller udløbe.

Hos Sweetdeal er vi næsten sikre på, at der i løbet af dagen kommer et Black Friday tilbud, som du bare må eje. Udover blot at tilbyde utrolig skarpe priser på vores deals, så foregår Black Friday hos Sweetdeal på ganske coronasikker vis. Alle tilbud købes online, og du slipper derfor for at begive dig uden for en dør for at gøre brug af vores Black Friday tilbud. Dette adskiller sig dog ikke fra alle andre dage hos os.

Gør et kup med vores Black Friday tilbud

Igen i år har vi sørget for, at der kommer Black Friday tilbud for enhver smag. Af samme årsag er vi også næsten sikre på, at der kommer en deal, som du bare må eje. Du skal blot huske at være hurtig, så den ikke bliver udsolgt, inden du når at købe den. Du kan på udvalgte Black Friday tilbud spare helt op til 84%, så det handler om at være opmærksom og hurtig på vores deals.

Nogle sidder klar med en plan for, hvilke typer af Black Friday tilbud, der stræbes efter at gøre brug af. Andre lader sig også inspirerer af de deals, vi har her hos Sweetdeal. Netop fordi vi har skruet så meget på priserne på vores deals, så kan du med god samvittighed lade dig inspirere af både det, du kender, og det du ikke kender. Vi har sørget for utrolig skarpe Black Friday tilbud inden for kategorierne elektronik, wellness, hus, tøj, sport, rejser, slik, corona og ting til ham eller hende. Udover blot produkter har vi også sørget for lokale tilbud, så du kan opleve din eller en anden by.

Ønsker du derfor at forsøde din hverdag uden risiko, så er Sweetdeal og vores deals den helt rigtige løsning for dig på Black Friday. Prisen er skruet så meget ned, at du ikke kan undgå at synes godt om de deals, vi har indhentet til dig.

Hold dig opdateret på Black Friday tilbud

Som altid anbefaler vi dig at holde dig opdateret på vores deals, så du hurtigt kan spotte de bedste og mest fordelagtige priser på vores brede udvalg af deals til Black Friday. Dette er dog en anbefaling vi altid giver, da vi løbende kommer med nye deals med gode priser.

Vi håber på, at du vil synes godt om vores Black Friday tilbud, ligesom vi gør. Vi har i hvert fald gjort vores ypperste for at finde de bedste deals og de bedste priser frem til en dag som denne. Derudover håber vi, at du med vores deals kan tage et afbræk fra hverdagen, hvor du først kan glæde dig over, at du har fået købt en af vores deals til en yderst fordelagtig pris på Black Friday. Dernæst glæde dig igen, når du modtager dit køb.

Har du derfor set dig varm på en af vores Black Friday tilbud, så slå til før det er væk. Tør du vente?

Spar penge hos Sweetdeal på Black Friday 2021 - Rigtig god fornøjelse!