Knæpude i memoryskum

Aflast knæ og hofter og få samtidig en komfortabel nattesøvn
Værdi

249,-

Spar

180,-

Kun

69,-
+ evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
Tilbage

Knæpude i memoryskum

Grouped product items
Produkt Navn Price
Aflastende knæpude
Special Price 69,-
Værdi 249,-
Spar72%
Værdi

249,-

Spar

180,-

Sov godt med en aflastende knæpude

Med denne ortopædiske pude af memoryskum, kan du afhjælpe smerter samt stivhed i knæne og hofterne, når du ligger ned. Dine ben placeres i en position, som er langt mere skånsom, ikke blot for ryg og lænd, men faktisk hele kroppen.

Den er idéel til gravide, til dem som lider af resless leg syndrome (tasløse ben), gigt eller generelt bare døjer med skavanker. 

Memoryskum er et højteknologisk materiale, med ventilerende og trykaflastende egenskaber udviklet i samarbejde med bl.a. NASA. Det er et temperaturfølsomt materiale med åben cellestruktur, der former sig efter kroppen. Når trykket forsvinder, vender materialet tilbage til sin oprindelige form.

Brug den lidt ad gangen i starten og trap gradvist op, da det tager tid for kroppen at vende sig til en ny position. Puden har aftageligt og vaskbart betræk og måler 25,5 x 20,5 x 14,5 cm.

Du får:

Knæpude m. memoryskum
Normalpris: 249 kr. // Sweetdealpris: 69 kr. 

 

Det skal du huske:

 • Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet.
 • Produktet sendes senest i uge 50.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.

Generel info:

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning. 
 • Samarbejdspartneren er Nordic Publisher Group ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. 
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende dealen bedes rettet til:

Aftalepart:
Nordic Publisher Group ApS
E-mail: info@shoppio.dk
CVR: 36435844
Deal ID: 186636