Til vinelskeren: 12 flasker god Merlot rødvin, du med god samvittighed altid kan servere for dine gæster

Tilbage

Til vinelskeren: 12 flasker god Merlot rødvin, du med god samvittighed altid kan servere for dine gæster

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
12 flasker Merlot
Special Price 1.140,00 kr
Værdi 2.028,00 kr

Time left

Værdi

2.028,00 kr

Spar

888,00 kr

Fra

1.140,00 kr
Spar
43%

Vil du gerne have fingrene i verdensklasse rødvin?

Så er denne deal helt sikker noget for dig. Lige nu kan du nemlig få 12 flasker velsmagende Merlot rødvin, som altid er en sikker vinder.

Vinen er fra det populære Lapostolle, som ligger nr. 1 på top 100 i Wine Spectator. Med Marnier-Lapostolle familiens simple ambition om at producere vin i verdensklasse, er du garanteret en kvalitetsdygtig og velsmagende vin, der kan serveres til enhver anledning. Vinen er lavet på de allerbedste, håndsorterede druker, som er fra 60-årige vinstokke fra Apalta singe vineyard i Colchagya Valley samt udvalgte marker i Rapel Vally.

Med en perfekt velafbalanceret smag og en bouquet, der er pakket med sort frugt samt et strejf af mokka, vil du helt sikkert aldrig fortryde dit køb.

Du får:

12 flasker Merlot
Normalpris: 2.028 kr. // Sweetdealpris: 1.140 kr.

Læs mere
Læs mindre

Vigtig viden:

 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • Samarbejdspartneren er Philipson Wine. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.  
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til: 

Philipson Wine
[email protected]
CVR-nr.: 28331843 

Detaljer om levering:

 • Fragt er inkluderet i prisen.
 • Produkterne sendes senest i uge 14.
 • Er produktet ikke afhentet inden 14 dage, skal du selv betale for ekstra forsendelse.
 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt.
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst.
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger.
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, får du ikke tilbagebetalt dine fragtomkostninger for dit køb, og du skal selv betale for fragtomkostningerne ved returnering og ombytning.
Læs mere
Læs mindre