Ikonisk boyband er tilbage: Oplev Westlife til live biografkoncert

Tilbage

Ikonisk boyband er tilbage: Oplev Westlife til live biografkoncert

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Westlife billet (1 pers.)
145,- 
Find billetter

Udløber om

Fra

145,- 

Westlife er tilbage, og nu kan du opleve dem live fra Dublin - i København

Der er gået 20 år siden det rekord-smadrende boyband strøg direkte til tops på hitlisterne med deres første single. Nu kan biograferne præsentere deres med spænding imødesete genforenings-turné - som blev udsolgt på få minutter - transmitteret live fra Dublins ikoniske Croke Park Stadion lørdag den 6. juli. 

‘The Twenty Tour’, som turnéen hedder, vil vise Shane, Nicky, Mark og Kian optræde med deres helt nye musik samt ikke mindre end samtlige 14 af deres No. 1-hits.  

I løbet af en enkelt usædvanlig aften kan sande Westlife-fans få taget til at løfte sig, når en af poppens mest sensationelle comebacks skal fejres. 

Westlife blev dannet i Irland i 1998 og havde gennem slut-90'erne og start-00'erne massiv succes i især Storbritannien og Europa. Bandet har solgt mere end 55 millioner album på verdensplan.

Gruppen består i dag af sangerne Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan og Mark Feehily. Tidligere var også Bryan McFadden en del af gruppen, som han dog forlod i 2004 til fordel for en solokarriere.

I 2012 tog bandet på afskedsturné i Storbritannien, men i 2018 besluttede de fire tilbageværende medlemmer sig altså for, at det ikke skulle være helt slut med Westlife endnu.

Gruppen har flere gange op gennem 00'erne gæstet Danmark og spillet for fulde huse i Forum.

Westlife optræder på Nibe Festivalen, onsdag d. 3 juli, men ”Den Lille Fede” har forlængst meldt alt udsolgt til både partout billetter og endags-armbånd, så hvis du vil opleve bandet live i DK, er eneste chance CinemaxX i København lørdag d. 6 juli kl. 21.00.