Skønhed & Wellness

Skønhed & Wellness

Med Sweetdeal kan du altid få forkælelseskontoen i plus uden at blive ruineret. Vi giver dig vilde rabatter på bl.a ansigtsbehandlinger og spaoplevelser eller skønhedsbehandlinger med filler og botox. Du finder også skarpe tilbud på frisører, lash lift og rettelse af bryn. Alt sammen til dealpris - så hvorfor sige enten eller, når du kan sige både og?
Med Sweetdeal kan du altid få forkælelseskontoen i plus uden at blive ruineret. Vi giver dig vilde rabatter på bl.a ansigtsbehandlinger og spaoplevelser eller skønhedsbehandlinger med filler og botox. Du finder også skarpe tilbud på frisører, lash lift og rettelse af bryn. Alt sammen til dealpris - så hvorfor sige enten eller, når du kan sige både og?
 1. Manicure og Shellac
  Spar37%
  Manicure og Shellac hos Clinique Colette Få de perfekte sommernegle med langtidsholdbar Shellac i Charlottenlund

  Kun

  299,-
 2. Akupunktur
  Spar49%
  Akupunkturbehandling i eget hjem - på Sjælland Slip af med smerterne i eget hjem med akupunkturbehandling fra SBN AKU

  Kun

  249,-
 3. Effektivt shiatsu massageapparat
  Spar68%
  Effektivt shiatsu massageapparat Få wellness derhjemme og kom spændingerne til livs med shiatsu massageapparat

  Kun

  249,-
  + evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
 4. 90 minutters kropsmassage i Randers C
  Spar40%
  90 minutters kropsmassage i Randers C Spar hele 401 kr. på fysiurgisk eller wellness massage hos Rahbek Krop & Sind - og slip af med spændinger

  Kun

  599,-
 5. Spraytan af hele kroppen i Aarhus C
  Spar60%
  Spraytan af hele kroppen i Aarhus C Få en naturlig sommerbrun kulør og vis trygt de bare ben frem med en spraytan hos D'Age til under halv pris!

  Kun

  99,-
 6. Nyhed: Ansigts- eller fodmassage i Randers
  Spar40%
  Nyhed: Ansigts- eller fodmassage i Randers Spar hele 241 kr. på en skøn fodmassage eller ansigtsmassage hos Rahbek Krop & Sind i Randers C

  Kun

  359,-
 7. Nyhed: Brow lift/lamination i Aarhus C
  Spar50%
  Nyhed: Brow lift/lamination i Aarhus C Få fyldige og smukke øjenbryn og vipper hos D'Age i hjertet af Aarhus - til halv pris!

  Fra

  149,-
 8. Saltterapi eller infrarød sauna
  Spar62%
  Få 62% på klippekort til saltterapi el. infrarød sauna-behandling Opnå renere hud eller boost immunforsvaret hos House of Salt i Indre København

  Fra

  375,-
  + evt.

Skønhed og wellness deals

På denne side har vi samlet alle vores bedste deals til skønhed og wellness uden begrænsninger i forhold til den geografiske placering. Det betyder, at det bliver dejlig nemt for dig at finde den helt perfekte deal, så du kan komme til at slappe af med lidt selvforkælelse. Der bydes blandt andet på ansigtsmasker, massager, spa, manicure, pedicure og diverse andre behandlinger, som du kunne ønske dig.

Det er den perfekte mulighed for at slappe af fra en ellers travl hverdag fyldt med opgaver, der skal klares. Med diverse typer af wellness kan du nemt finde noget, der kan få dig til at slappe fuldstændig af i rolige omgivelser. Ved mange af vores partnere kan du også vide dig sikker på, at der også er indrettet efter afslapning, så du kommer ind til fuldstændig rolige omgivelser. Det bidrager blot til en endnu bedre oplevelse, når du køber en fremragende deal til en omgang skønhed og wellness.

Gode priser på skønhed og wellness

Din næste deal med en klækkelig rabat er lige det, du finder på denne side. Chancen for at du kigger forbi her forgæves er derfor også minimal. Såfremt du ikke finder noget godt, så er det i hvert fald ikke prisen, der sætter en stopper for dig. I mange tilfælde vil du kunne finde rabatter, der kan være helt op til 90%. Hos Sweetdeal garanterer vi altid, at du kan finde gode priser på deals. Skønhedsdeal bliver mere og mere populære, fordi man har det godt med sig selv, når man går derfra.

Hos Sweetdeal arbejder vi derfor også stenhårdt efter, at du kan tilbydes Danmarks bedste priser. Dette er ligegyldigt geografisk lokation og typen af behandling, som du kan tilbydes hos vores partner. Vi har derudover også en lang række af partnere, der hører til i København, Århus, Odense, Randers og mange flere byer. Men der findes mange, der gerne køre en længere tur for at opleve de bedste skønhedssaloner, så derfor har vi valgt at samle hele vores udbud lige her. Det skal jo være ganske nemt for dig at finde.

Gå ikke glip af deals til skønhed og wellness

Vi ved, at det ikke altid er lige nemt at holde sig opdateret på diverse nyeste tilbud til afslapning og selvpleje. Dette er naturligvis noget, som vi gerne vil forsøge at hjælpe med. I vores nyhedsbrev finder du alle vores nyeste og bedste deals, så det er din mulighed for altid at vide, når der kommer en ny god deal, som du bare må eje. Selvom du sidder på siden for skønhed, så kan du også finde en lang række andre deals i nyhedsbrevet.

Dette tæller blandt andet lokale deals i dit område, som måske kan vække din interesse. Derudover tilbyder vi også en lang række af nyttelige produkter, som du ikke kan undvære. Begge dele er noget, som du ofte finder i nyhedsbrevet. Selvfølgelig til samme lave pris, som alt det du har fundet på denne side.