Rejser

Tag ud, og oplev verden uden at skulle smadre sparegrisen. Vi giver dig fantastiske deals på rejser i nord, syd, øst og vest. Spar op til 70% på sol og afslapning eller den kulturelle storbyferie.

Page
Oplevelsesrejser

Rejser

Drømmer du om varmere himmelstrøg under sydens sol, finder du her på siden en bred vifte af rejser til massevis af lande i hele verden. Vi tilbyder rejsedeals til gode priser, så du kan opnå store besparelser på din næste rejse. Her er noget for enhver smag i alle prisklasser, hvor du frit kan vælge, hvad du er til. Er du til storbyferie eller mere eksotiske rejsemål uden for Europa, har vi særdeles attraktive feriedeals til stort set alle dele af verden.

Der er ganske naturligt stor forskel på folks præferencer, når det kommer til rejser. En rejse kan være af forskellig varighed alt efter, hvad du gerne vil opleve, og hvordan du gerne vil rejse. Nogle foretrækker en uges ferie sydpå i form af en all inclusive ferie, mens andre er til solide travel-deals, hvor de får en på opleveren. Sonderer du terrænet for at finde de bedste rejsetilbud, er du kommet til det rette sted. Vi forsøger at ramme bredt, således at der er alt fra billige charterrejser med familien til rejser med backpack, hvor du rejser alene eller med venner.

Det kan også være, at du pludselig har et hul i kalenderen, og ferielysten rammer dig som et lyn. Derfor kan du også være heldig at finde gode afbudsrejser til priser, der er til at betale. Vi forhandler os hele tiden frem til nogle rejsedeals, der giver fordelagtige rabatter, hvor du løbende kan holde øje med vores deals på rejser. Så er du sikker på, at der altid er et indbydende getaway, der passer til din økonomi og lever op til dine forventninger.

Skræddersyede rejsedeals til dig og dine behov

Er du ikke typen, der selv gider at planlægge en rejse fra A-Z, kan du få skræddersyede feriedeals hos os, hvor turen er helt på dine præmisser – uden at du selv skal røre en finger i forhold til planlægningen. En billig rejse behøver ikke at være en kedelig rejse – tværtimod. Vi har rejser, der inkluderer et fastlagt program med blandt andet safari, så du kun skal forholde dig til at møde op. Alt er timet og tilrettelagt for at lette byrden for dig, der bare gerne vil opleve en masse, men ikke selv har tiden eller lysten til at koordinere det hele selv.

Har du behov for en kærkommen solferie, hvor du kan ligge ved poolen eller stranden dagen lang, og må det meget gerne være rejsedeals med all inclusive, tilbyder vi billige ferier, hvor du blot skal trykke bestil og så bare læne dig tilbage og nyde din ferie, når den finder sted. Det bestemmer du selvfølgelig også selv. En af de mange fordele ved at finde rejsetilbud hos os er, at du kan være sikker på at få den bedste pris på destinationen samt hotellet. Så behøver du ikke at lede andre steder.

Sætter du pris på rejser, der gør, at du kommer frisk og veludhvilet hjem igen, har du rig mulighed for at finde en billig badeferie, der imødekommer dine behov. Det kan eksempelvis være en tur til Mallorca med fly, hotel og alt inkluderet. Du skal faktisk bare have lommepenge med til shopping, sjov og spas. Nemmere og billigere bliver det bare ikke.

Deals til rejser: Fra Amsterdam til Zagreb

Er det ved at være længe siden, du har været på storbyferie, og kribler det for at komme afsted, kan en by som Helsinki være et godt bud på din næste ferie. Men det kommer igen an på, hvad du efterspørger. Det kunne også være en tur til London, hvor du skal sætte lidt mere tid af og pakke rygsækken anderledes end et par sko til at vandre byen tynd i. Har du ambitioner om at skulle på safari i junglen kombineret med storby, er Sydøstasien et fremragende sted at udvide sin horisont. Et sted som Vietnam er virkelig ved at blomstre op, og alverdens turister har fået øjnene op for den uslebne diamant, der har Thailand som sin nærmeste kombattant. Der kommer hele tiden nye rejsedeals, hvor du kan være heldig at finde lidt af hvert – alt fra Amsterdam til Zagreb.

Er du til knap så meget varme, kan en tur til Nordens Venedig, Stockholm, være et frisk pust. En by der på den store globus ikke ligger forfærdelig langt væk fra vores kultur og samfundsmæssige selvforståelse, men som af udseende er i en helt anden verden. Ganske fortryllende og charmerende by, der har masser at byde på. Sådanne storbyer er der masser af, som giver anledning til rejser af kortere varighed. Det kunne være en forlænget weekend med plads til shopping.