Sol og Badeferie

Sol & badeferie

En kærkommen solferie har vi alle behov for i ny og næ. Nogle mere end andre. Søger du en billig solferie, er du kommet til det helt rigtige sted. Her på siden finder du en badeferie og masser af billige charterferier til destinationer i hele verden. Du kan finde alt fra en billig badeferie, hvor du slapper af dagen lang og nyder sydens sol, til den oplevelsesrige tur til Nepal, hvor du klatrer i bjerge. Der er virkelig mange muligheder, og vi sørger naturligvis for, at der altid er en bred vifte af forskellige rejser for enhver smag. Er du til sol under palmerne, kan du godt sætte dig til rette og gøre passet klar. For om lidt har du en solferie at se frem til, når du først har set vores mange deals på sol- og badeferier.

Spørgsmålet er så nu, hvad du ser efter, når du ser dig om efter en solferie. Skal det være en billig solferie langt væk som fx Bali, kan vi også klare den med en all-inclusive-ferie, så du ikke skal tænke på andet end at have lidt lommepenge med til særskilte oplevelser. Eller var det måske noget med en tur til Nilen, Luxor og Cairo på den samme ferie, så du virkelig får set noget storslået natur og fascinerende elementer? Valget er dit – så slip din fantasi løs, og find din rejselyst frem.

Vi tilbyder attraktive rejsedeals som all inclusive i flere formater. Det kan være solferier i april, solferier i maj og alle de gode sommermåneder, hvor alle kan lide at rejse og gerne vil væk hjemmefra på badeferie. Rejser du alene, eller er det altid sammen med venner og familie, kan du vælge præcis den tur, der frister og møder dine unikke ønsker og behov.

Badeferie til den kræsne og eventyrlystne

En hel uge ved en forfriskende pool lyder ikke helt dårligt, vel? Tyrkiet har altid været kendt for sine gode hoteller og pools, som næsten med garanti giver en god ferie, hvor du kan få slappet af og nydt de mange D-vitaminer, der kommer ovenfra. Det er helt okay at være kræsen og krakilsk, når man ser efter muligheder. Hvor godt er hotellet? Tilbyder de all-inclusive-ferie, hvor alt er betalt på forhånd? Kan man have børn med?

Der er mange relevante spørgsmål, der trænger sig på, når du sidder foran computeren og leder efter en ny destination. Du er måske typen, der gerne vil tage tilbage til de samme steder, du kender, og hvor du ved, at det er en sikker ferie, der vinder rent ind. Det kan være billige charterferier til Rhodos på en kold efterårsdag. Solferier i oktober og november er meget populære blandt de mange kræsne danskere, der naturligvis ikke stiller sig tilfredse med dårligt vejr, når vi kommer fra så kolde og våde måneder, som det er i det danske efterår.

Mallorca er og bliver en af de mest eftertragtede turistdestinationer for mange danskere. Der er både noget til den eventyrlystne, men også til dig, der bare gerne vil dase ved poolen og nyde de mange solskinstimer. Hvorfor ikke tage en tur afsted, når det er værst herhjemme, så du værdsætter turen og varmen endnu mere? Så kan du altid nyde haven om sommeren i hjemmet.

Væk fra storbyens stress og jag på få timer

Bali er den rene luksus. Den store ø, der har været en populær destination gennem årtier, byder på alt fra smukke risterrasser inde midt på øen til solbeskinnede sandstrande op og ned langs kysten. Bali er et af de steder i Sydøstasien, hvor du godt kan rejse på solferie i september, da det lige præcis dér ikke er regntid. Der er nemlig godt vejr og altid temperaturer omkring de 30 grader. Det tilhører Indonesien, der er større, end man tror. Knap 300 millioner mennesker bor der på de mange øer, hvor Bali og de mindre omkringliggende Gili-øer er blandt nogle af de smukkeste.

En solferie kan bestå af mange ting. Det kan være en billig badeferie, der ikke ligger langt fra Danmark, men som du kan rejse til i løbet af ganske få timer. Men er du netop til det fjerne, og gør det dig ikke spor at flyve i mange timer, kunne Bali sagtens være en oplagt mulighed. Der er mange, der tager på bryllupsrejse, fordi det er billigt at leve på Bali, og du får masser af luksus til få penge.

Men du kan også vælge at stå på flyveren i København og sætte kursen mod Bodrum i Tyrkiet, hvor du kan se frem til en lækker pool og en drink i hånden. Det tager overraskende kort tid at flyve til et land, der har så anderledes en kultur og klima, som det er tilfældet. Sol i mange timer og mulighed for at blive lækker og solbrun. Det kan man da ikke andet end at holde af. Kom væk fra storbyens stress og jag, og pak kufferten, så du er klar til at få det brede smil frem og indtage rigeligt med ferieenergi, før du helt udhvilet vender hjem igen.