✈ 5 nt. på 4★ Best Western hotel i Toscana inkl. dansk rejseleder, udflugter og fly t/r

Tilbage

✈ 5 nt. på 4★ Best Western hotel i Toscana inkl. dansk rejseleder, udflugter og fly t/r

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Dobbeltværelse eller tripleværelse med afgang fra København (CPH) - 21. - 26. august 2019 - pris pr. person
5.590,00 kr
Dobbeltværelse eller tripleværelse med afgang fra Billund (BLL) - 21. - 26. august 2019 - pris pr. person
5.390,00 kr

Time left

Fra

5.390,00 kr

Oplev maleriske Toscana med lokal dansktalende rejseleder

Følg i Puccinis fodspor fra Lucca til Firenze til San Gimignano til Volterra med vinsmagning og gastronomi, entreer til museer og parker samt mulighed for at se en Puccini-opera. Toscana har alt det, der tiltrækker kunstelskeren, den historisk interesserede og livsnyderen. Hvor ellers i verden finder man en så storslået kulturarv inden for så kort afstand?

På denne fantastiske rejse til Toscana har vi sammensat det bedste af 4 kulturperler i det nordlige Toscana, Firenze, Lucca, Volterra, San Gimignano samt mulighed for at opleve Puccini Operafestivalen i Torre Del Lago, som afholdes hvert år. En hvid sandstrand, en blå sø og de omgivende bjerge. „Dette er paradis“, sagde Puccini, „Her må jeg bo!“. Det var det sted, Puccini elskede allermest og levede størstedelen af sit produktive liv fra 1891-1921.

Rejsen er arrangeret med guidede ture med privatbus, diverse entreer til bl.a. Uffizi galleriet og Boboli parken i Firenze, to toskanske gastronomi- og vinsmagningsarrangementer og ophold på det dejlige, 4-stjernede Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca.

Rejsen er pr. voksen (ved min. 2 voksne i delt værelse) og inkluderer følgende:
(Rejseperiode: 21. - 26. august 2019 - med afgang fra både Kastrup og Billund)

 • Fly fra København (CPH) eller Billund (BLL) til Pisa (PSA) t/r med Norwegian eller Ryanair
 • 10 kg håndbagage pr. person
 • Dansk/italiensk rejseleder og guide under hele opholdet
 • Transfer til og fra lufthavnen
 • 5-nætter på 4* hotel Best Western Grand Hotel Guinigi i Lucca m/ morgenmad
 • En guidet tur i Lucca med vinsmagningsarrangement
 • En heldagsudflugt til Firenze med entre til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet
 • En heldagsudflugt til Volterra og San Gimignano inklusive 3-retters frokost med vin og entre til Etruskermuseet

Vælg mellem:

Dobbeltværelse eller tripleværelse med afgang fra København
Sweetdealpris: 5.590 kr. pr. person

Dobbeltværelse eller tripleværelse med afgang fra Billund
Sweetdealpris: 5.390 kr. pr. person


Om rejsen

Området og dets historie - Etruriens dronning
Vi bor i Lucca blot 25 kilometer fra Torre del Lago og tæt pa Firenze. Lucca blev grundlagt af Etruskerne, men blev en romersk koloni allerede fra år 180 f.Kr. Byens historiske centrum har stadigvæk bevaret sin oprindelige romerske byplanlægning, hvor vi finder tydelige spor efter et antikt Forum Romanum og amfiteater.

Lucca havde ligesom rivalen Firenze en storhedstid under renæssancen og var den eneste by i Toscana, som var i stand til at holde de magtfulde florentinere udenfor bymuren. Byen forblev som Venedig og Genova en selvstændig republik, indtil Napoleon tog over i 1805. Lucca eller „The Queen of Etruria“, som Napoleon Bonaparte navngav byen, er fantastisk smuk og rig på historie og kultur og har verdens bedst bevarede renæssance borgmur og smukke paladser udført i den karakteristiske Luccanske/Pisanske Romansesque stil.

Byen er placeret på en frugtbar slette omgivet af bjerge i oplandet til det Liguriske hav og er spækket med paladser, kirker og museer. Vi bor på det skønne 4-stjernede hotel, Best Western Grand Hotel Guinigi, der ligger perfekt i forhold til Lucca og til turens udflugter. 

Dag 1 - Guidet tur i Lucca med vinsmagning
Efter ankomst til Pisa lufthavn fra Kastrup og Billund starter vi dagen ca. kl. 14.30 med en kort guidet tur i Lucca. Til fods guides vi rundt, og vi besøger bl.a. Duomo di San Martino, Doge Paladset, Klokketårnet, Teatro del Giglio, Amfiteatret, Basilica San Frediano fra det 12. århundrede.

Vi slutter dagen af med vinsmagning på et af Luccas kendte Vinoteker, hvor der bliver budt på herligheder fra nogen af de kendte distrikter ”Chianti in Greve”, ”Montepulciano” m.m. ledsaget af lidt lokale lækkerier.

Dag 2 - Firenze renæssancens vugge og heldagstur med guidet tur m/ entre til Palazzo Pitti, Boboli parken og Uffizi galleriet
Efter morgenmad går turen til Firenze – renæssances vugge, kendt for sine smukke bygninger og kunst og kultur. Det anslås, at 350 ud af de 1.000 største europæiske kunstnere og forskere gennem de sidste 1000 år enten har boet eller arbejdet i Firenze, herunder Michelangelo og Leonardo Da Vinci, Raphael, Dante Aligheri og Galileo Galilei.

Vi har en guidet tur til fods rundt i den fine gamle renæssance by og besøger bl.a. Duomoen, som er en af verdens største domkirker med den imponerende kuppel af Brunelleschi, Pizza della Signoria med det fantastiske Palazzo Vecchio, Ufizzi og middelalderbroen Ponte Vecchio.

Vi slutter turen ved Palazzo Pitti, Firenzes største renæssancebygning, der fra år 1549 var Mediciernes hovedresidens og rummer bl.a. Galleria Palatina med en fin samling af renæssance- og barokkunst, Boboli parken kendt for sin park og skulpturanlæg med romerske antikviteter, herunder den berømte Bacchus Statue og Giambologna’s berømte Badende Venus og meget mere. Fra parken har man endvidere Firenzes bedste udsigt over floden Arno og Domkirken. 

Her er bestilt entre, så I kan undgå daglange køer. Efter den guidede tur tilbringes resten af dagen i Firenze på egen hånd. Der er også sørget for entre til Uffizi galleriet, der kan opleves på egen hånd.

Om Uffizi kunstgalleri:
Uffizi er et af europæisk histories og verdens vigtigste kunstmuseum for renæssancekunst. Uffizi bliver oprindeligt bygget til Medicierne som magistrat i 1580, heraf navnet Uffizi – office på engelsk. Paladset blev gennem tiden mere og mere brugt som udstillingslokaler for Medicierne. Uffizi er Italiens mest besøgte museum med over 2 millioner gæster om året. Uffizi rummer bl.a. værker af Michelangelo, Leonardo da Vinci, Botticellis ”Primeravera”, Caravaggios ”Bacchus”, Titians Venus, Raphael, Rembrandt og Dürer m.fl.

Tidsplan: kl. 09.00-20.00 - Frokost er på egen hånd

Dag 3 - Etruskerbyen og byen med de mange tårne – med 3-retters frokost og vin
Efter morgenmaden venter bussen, og vi begiver os ud på en eventyrlig heldagstur syd på gennem de smukke og poetiske, toskanske landskaber. Første stop er den legendariske etrusker by Volterra, som er 555 meter over havets overflade, hvor man får den mest fantastiske udsigt ud over det kuperede landskab.

Byens hjerte er Piazza dei Priori, pladsen foran rådhuset Palazzo dei Priori (1208-54), det ældste af sin slags i Toscana og forbillede for Firenzes Palazzo Vecchio. Endvidere Duomoen fra det 11. århundrede, et romersk amfiteater samt et etruskisk museum, som vi besøger, er nogle af de mange seværdigheder byen byder på.

Herefter går turen går videre til San Gimignano - en af Italiens bedst bevarede middelalderbyer også kendt som byen med de mange tårne. Beliggende på en bjergtop langs den gamle handelsrute via Fancigena finder vi denne lille, charmerede og pittoreske by beboet med blot nogle få tusinde indbyggere.

San Gimignano var, som i dag, også i middelalderen kendt for sine mange tårne. Byens rige familier konkurrerede om at bygge de flotteste og højeste tårne op til 70 meter høje middelalder skyskrappere. Det resulterede i 74 af slagsen, som er verdensrekord - byens størrelse taget i betragtning. I dag er der 14 tilbage, som vi skal kigge på sammen med byens velbevarede middelaldermur, domkirken fra 1148 og de mange hyggelige stræder og Piazzaer.

I San Gimignano nyder vi en lækker 3-retters, toskansk frokost med vin og har lidt tid på egen hånd til at nyde den hyggelige atmosfære, inden vi sætter kursen retur mod Lucca.

Både Volterra og San Gimignano er Unesco fredet byer.

Tidsplan: kl. 09.30-18.00 med planlagt frokost kl. 14.00 

Dag 4 - Mulighed for stort Puccini event med Turandot, luksusmiddag og besøg i Puccinis villa
Formiddagen foregår på egen hånd, og om eftermiddagen er der mulighed for udflugt til Torre Del Lago, hvor der siden 1930 har været afholdt Puccini-festival. Der er arrangeret operabilletter til Turandot, 3-retters luksus middag med vin på Puccinis yndlings-restaurant 'Le Chalet' samt besøg i mesterkomponistens egen villa 'Villa Puccini'.

Tidsplan: kl. 15.00-24.00 - Besøg Villa Puccini - 3-retters middag m/ vin og Turandot kl. 19.30.

Nb. dette er et tilkøbsarrangement

Dag 5 - Tid på egen hånd
Hele dagen foregår på egen hånd i Lucca eller eksempelvis på at besøge Pisa blot 19 km fra Lucca - en lille halv time med offentlig transport. 

Dag 6 - Retur til Pisa lufthavn til København og Billund
Der er arrangeret transfer til lufthavnen, gruppen fra København bliver hentet kl. 07.45 med flyafgang kl. 10.00. Gruppen fra Billund bliver hentet kl. 13.15 med afgang kl. 15.45.

Læs mere
Læs mindre
 • Værdibeviset fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.  
 • Værdibeviset gælder pr. voksen ved min. 2 voksne i delt værelse.
 • Den ønskede rejseperiode vælges i betalingsdelen.
 • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse.
 • SENEST 48 timer efter dit køb skal du booke din rejse via følgende link: INDSÆT BOOKINGLINK
 • I forbindelse med din reservation skal du oplyse følgende:
  • Fulde navne på alle rejsende som det står i passet
  • Fødselsdato på alle rejsende
  • Et mobiltelefonnummer du kan kontaktes på under rejsen
  • Eventuelle tilkøb.
 • Når GG Tours har modtaget ovennævnte informationer på mail, vil du modtage en bekræftelse på mail.

Alle ekstra tillæg og tilkøb bestilles og betales direkte til GG Tours, når du registrerer din rejse, herunder:

 • En kuffert á 20 kg. t/r - 490 kr. 
 • Enkeltrumstillæg - 250 kr. pr. dag
 • Puccini event Tore del Lago – der indgår transfer til og fra Torre del Lago – tredje bedste kategori til Turandot – lækker 3-retters middag med vin på restaurant ”Le Chatlet”, entrer til Puccinis Villa. 1.290 kr. pr. person. 
  • OBS: Prisen er baseret på en min. deltagelse af 10 personer. Ved færre deltagere tages forhold for ændret pris.
 • Afbestillingsforsikring - 450 kr. 
 • Rejseforsikring - 350 kr. 

Flyinfo:

 • Fly fra København:
  • Udrejse: Afgang kl. 06.00 - Ankomst kl. 08.25
  • Hjemrejse: Afgang kl. 10.00 - Ankomst kl. 12.25
 • Fly fra Billund:
  • Udrejse: Afgang kl. 10.05 - Ankomst kl. 12.25
  • Hjemrejse: Afgang kl. 15:45 - Ankomst kl. 21.10
 • Flyver I fra København, flyver I direkte med Norwegian på både ud- og hjemrejse.
 • Flyver I fra Billund, flyver I med Ryanair på både ud- og hjemrejse. Turen går direkte på udrejsen. På hjemrejsen er der en mellemlanding i Berlin. 
 • Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

Generel info: 

 • Dette køb er bindende, og kan ikke fortrydes, da tilbuddet er inkl. fly.
 • Sweetdeal Travel er udelukkende formidler af dette tilbud.
 • Når rejsen er købt og endeligt booket via GG Tours, er det arrangørens rejsevilkår der er gældende.
 • Der tages forbehold for udsolgte datoer inden for den gældende periode.
 • Salgsprisen samt rabatter er leveret af vores samarbejdspartner.
 • Teknisk arrangør er GG Tours.
 • GG Tours er medlem af rejsegarantifonden medlemsnr. 2453.

Aftalepart: 
GG Tours
[email protected]
CVR nr. DK35031340

Læs mere
Læs mindre