Gavekort til Vinværten på Gothersgade i København

Tilbage

Gavekort til Vinværten på Gothersgade i København

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Gavekort på 100,- med 10% rabat på købet - Vinværten
 100,-
Gavekort på 250,- med 15% rabat på købet - Vinværten
 250,-
Gavekort på 500,- med 25% rabat på købet - Vinværten
 500,-

Udløber om

Fra

 100,-

Dejlige vine og velsmagende retter fra vores fantastiske kokke team

Vinværten Gothersgade er en Vinbar og restaurant i indre København, der tilbyder fantastiske vine fra små vinhuse og lækre Tapas anretninger, sydlandsk inspireret retter.

Vores koncept er unikt og drager især præg af det gamle italienske koncept Osteria. Ordet “osteria” betyder vært, og det er lige netop det ord, der beskriver vores restaurant perfekt. Vores søde tjenere og Vinværter sørger for i vil få en uforglemmelig aften mens de guider jer igennem vores menu og vinkort.

Betal kun for det du drikker Vi har derudover et koncept, som er tilpasset de gæster, der ønsker en helt særlig vinoplevelse. Hos os betaler du kun for den mængde vin, du selv hælder op i glasset. Der bliver altså kun afregnet for det, du drikker og ikke mere. Der er heller ingen grund til at frygte den endelige regning.

Alle priserne står på vinflaskerne, så du altid er klar over, hvad du kommer til at betale, og du slipper derfor for en ubehagelig overraskelse på regningen. Vi stiller bare de valgte flasker på bordet, og så kan I nyde lige den mængde vin, I ønsker.

Vi tilbyder lige nu kun Take Away og har derfor udviklet et lille lækkert menukort til Take Away. Her kan gavekortet selvfølgelig også bruges

Vi håber snart at se jer alle igen

Hilsen Team Vinværten

Vælg mellem: 

Gavekort på 100,- med 10% rabat på købet

Gavekort på 250,- med 15% rabat på købet

Gavekort på 500,- med 25% rabat på købet

Bemærk: Du betaler beløbet på gavekortet og når du benytter det får du fratrukket rabatten på din regning.

Det skal du huske:

  • Værdibeviset er gyldigt i perioden fra datoen for dit køb til og med den 31. december 2020.
  • Værdibeviset kan alene benyttes som gavekort til Vinværten på den pålydende værdi.
  • Gavekortet kan frit benyttes til en valgfri ydelse hos Vinværten. Eventuelle rabatter eller ekstra ydelser fremgår af værdibeviset.

Generel info:

  • Værdibeviset/Gavekortet fremsendes til din mail umiddelbart efter købet. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det.
  • Værdibeviset/Gavekortet udstedes af Vinværten. Tjenesteydelsen leveres af Vinværten. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med aftalepartens levering af tjenesteydelsen.
  • OBS - Du køber et gavekort af Vinværten, som også modtager betalingen for dit gavekort. Ophører partner med at drive sin virksomhed mister gavekortet derfor sin værdi. Sweetdeal hæfter ikke for indløsning af gavekortet.
  • Sweetdeal kan ikke tilbyde at refundere eller forlænge gavekortet i tilfælde af at det ikke kan benyttes inden udløb.
  • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter bortfalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder. Sweetdeal anbefaler derfor, at du booker umiddelbart efter dit køb.
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. Mangler skal gøres gældende overfor Vinværten.
  • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående:

Aftalepart:
Vinværten
Gothersgade 89
1123 København K
CVR: 39992442