Kom med til premieren på 'The Sound of Music' i spektakulær udendørsopsætning

Tilbage

Kom med til premieren på 'The Sound of Music' i spektakulær udendørsopsætning

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Billet til Sound of Music
375,- 
Find billetter

Udløber om

Fra

375,- 

Den udødelige musicalklassiker fra Rodgers & Hammerstein er kommet til Hedeland Amfiteater, og nu kan du sikre dig billetter til premieren

Du har sikkert set den Oscar-vindende musical-filmen 'The Sound of Music' fra 1965 med Julie Andrews og Chrstiopher Plummer i hovedrollerne, som er baseret på Richard Rodgers og Oscar Hammersteins Broadway-musical fra 1959 af samme navn. 

I år kan den ikoniske historie fejre 60-års jubilæum, og det bliver markeret på Hedeland Amfiteater, når Isabel Schwartzbach leder an som Maria Rainer i en smuk udendørsforestilling på et af landet største udendørsscener. 

Forestillingen, der er Hedeland Amfiteaters første musicalforestilling, byder på en perlerække af danske skuespillere, et stort kor, en helt igennem spektakulær scenografi og ikke mindst Danmarks UnderholdningsOrkester.

Du kan læse meget mere om forestillingen lige her.

Om forestillingen:

  • Hvad: Musicalforestilling med 'Sound of Music'
  • Hvor: Amfiteater Hedeland, Maglehøjgårdsvej 6A, 2640 Hedehusene
  • Hvornår: Torsdag d. 20. juni 2019 kl. 20:30
  • Hvem: Isabel Schwartzbach som Maria Rainer, Morten Hemmingsen som Kaptajn Georg von Trapp, Tommy Kenter som Max Detweiler og Elsebeth Dreisig som Abbedissen med musik af Danmarks Underholdningsorkester

Information:

  • Billetten er gyldig til forestillingen d. 20. juni 2019.
  • Samarbejdspartneren er Miolto Arts & Music. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Lively by Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning.   
  • Ved køb finder købelovens mangelsregler anvendelse. 
  • Lively by Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til:

Miolto Arts & Music ApS
Gammel Kongevej 113 1tv
1850 Frederiksberg C