Sjovt sæbeboble gevær til under halv pris

Prøv sommerens store hit til børn og barnlige sjæle! Lav en masse bobler med et sæbeboble gevær
Udløber om

Værdi

149,-

Spar

90,-

Kun

59,-
+ evt. tillæg Fragt på 29 kr. pr. ordre pålægges i betalingsmodulet. Det er ikke muligt at fravælge fragt, da varen ikke kan afhentes ved samarbejdspartner.
Tilbage

Sjovt sæbeboble gevær til under halv pris

Grouped product items
Antal Produkt Navn Price
Sæbeboble gevær
Special Price 59,-
Værdi 149,-
Spar60%
Udløber om

Værdi

149,-

Spar

90,-

Skyd sommeren i gang med sjov sæbeboble-krig i haven

Er dine børn vilde med sæbebobler? Skab glæde og sæt gang i legen i haven med dette super fede sæbeboble gevær med hele 8 løb. 

Fyld beholderen op med sæbevand, tryk på knappen og så vil boblerne blive blæst ud, da der sidder en lille propel inde i legetøjet. Og wupti - så er der sæbebobler til den helt store guldmedajle!

Sæbeboble geværet er elektrisk og vil imponere både børn og voksne med alle de bobler, den kan skyde af sted.

Og så er det jo bare med at finde den helt rigtige sæbevandsblanding. En god grundregel er at blande ca. 1 del opvaskemiddel med 20 dele vand.

Et sikkert sommerhit hos børnene!

Du får: 

Sæbeboble gevær
Normalpris: 149 kr. // Sweetdealpris: 59 kr. 

Specifikationer:

 • Bruger 3 x AA-batterier (ikke inkluderet) 

Det skal du huske: 

 • Fragt på 29 kr. pr. stk. pålægges i betalingsmodulet. 
 • Varen sendes hverdagen efter dit køb.
 • Er produktet leveret til en pakkeshop, og afhenter du ikke inden 14 dage, returneres dit produkt, og du skal selv betale for at få det tilsendt igen. 

Generel info: 

 • Når du har gennemført købet, modtager du en kvittering på dit køb, som gælder som værdibevis. Tjek dit spamfilter, hvis du ikke modtager det. 
 • Værdibeviset indløses automatisk umiddelbart efter gennemførelsen, og produktet leveres i henhold til gældende leveringsinformationer. Du skal derfor ikke foretage dig yderligere, men blot afvente dit produkt. 
 • Ved køb af denne deal accepterer du, at varen forudbetales, og ved levering betragtes dealen som indløst. 
 • Hvis du har fortrudt dit køb, inden produktet er leveret, skal du blot undlade at modtage den, så vil pakken blive sendt retur til leverandøren uden ekstra omkostninger. 
 • Hvis produktet skal returneres til leverandøren efter modtagelse, skal du selv betale for returfragten. Den oprindelige fragt du har betalt refunderes ved fortrydelse. 
 • Samarbejdspartneren er Nordic E-Online ApS. Tjenesteydelsen leveres af samarbejdspartneren. Sweetdeal er derfor ikke ansvarlig for eventuelle fejl eller mangler i forbindelse med samarbejdspartneren levering af tjenesteydelsen, medmindre andet følger af ufravigelig lovgivning. 
 • Du har 14 dages returret efter dit køb. Herefter frafalder muligheden for at få dit værdibevis refunderet. Sweetdeal eller partner kan ikke holdes ansvarlige for travle perioder.  
 • Sweetdeal er udelukkende formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedr. dealen bedes rettet til nedenstående: 

Aftalepart: 
Nordic E-Online ApS
Industrivej 11
4160 Herlufsmagle
CVR: 40551832
Deal ID: 195541