Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Skrøbelev Gods

10 års jubilæum: Ekstra god pris på et herskabeligt ophold med middag og rundvisning på det langelandske gods. Pris for 2.

Skrøbelev Gods

10 års jubilæum: Ekstra god pris på et herskabeligt ophold med middag og rundvisning på det langelandske gods. Pris for 2.

I 2023 fejrer Skrøbelev Gods sit 10 års jubilæum, og i den anledning har de sammensat et dejligt ophold til en ekstra god pris.

 

Skrøbelev Gods ligger i smuk natur i de omgivelser, som digteren H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'. Godset blev grundlagt i 1669 og gennemgik i 2007-2010 en totalrenovering, så stedet i dag fremstår som en historisk velbevaret perle.

 

Et ophold på godset er som at skrue tiden flere hundrede år tilbage, men stadig få den fulde luksusoplevelse. Her kan I nyde et glas hvidvin under det over 350 år gamle kastanjetræ i haven, opleve total stilhed på en bænk ved voldgraven og drikke kaffe i den smukke atriumgård. Godset ligger knap 2,5 timer fra København. Nogenlunde den samme afstand er der fra Aarhus.

 

I godsets rustikke kælder findes en hyggelig, stemningsfyldt vinkælder med pejsestue. Her kan I begynde aftenen med et lille glas i de rette rammer. Og i godsets imponerende riddersal, som også fungerer som godsets restaurant, får I en aften, I sent vil glemme. Her er åben pejs i begge ender, brede egetræsplankegulve, stuklofter og antikke krystallysekroner.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inklusiv gastronomisk middag og rundvisning på det smukke, historiske gods
 • Bo i en romantisk tidslomme i de omgivelser H.C. Andersen i sin tid døbte 'Danmarks Have'
 • Langeland byder både på fortryllende natur, fantastiske strande og mulighed for at opleve bl.a. vilde heste

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert dobbeltværelse
 • Rundvisning på godset
 • Middag med 1 valgfri hovedret fra det gastronomiske menukort (muligt at tilkøbe op til 5-retters middag)
 • Morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt
 • Mulighed for rabat på golf og andre aktiviteter
 • Adgang til den stemningsfulde vinkælder og den rustikke pejsestue
 • Gratis wi-fi og parkering

 

Sweetdealpris 998 kr. Normalpris 2.785 kr. Spar 64 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 19. juni 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Skrøbelev Gods.

 

 • Tillæg ved ophold fredage: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold lørdage, mærkedage* og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg ved ophold i maj, juni, juli, august og september: 200 kr. pr. værelse pr. overnatning. Bemærk, at der i denne periode også skal betales weekendtillæg eller mærkedagstillæg
 • Vin- eller ginsmagning: 295 kr. pr. person
 • Opgradering til suite med jacuzzi: 495 kr. pr. overnatning

 

* Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag og fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, sankt hans aften, mortensaften og halloween.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00. Der er dog mulighed for at komme fra kl. 12.30, hvis I ønsker at nyde en dejlig frokost inden indtjekning.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Skrøbelev Gods

Glæd jer til at opleve et gods, der inde som ude er en oplevelse at gå på opdagelse i. Her finder I mange skønne oaser, og I vil med garanti lade jer både betage og imponere, når I går rundt på det historiske gods med de mange fine detaljer og spændende historiske artefakter. Stilen er gennemført herskabelig, og fra det øjeblik I træder ind på godset, vil I blive henført til en helt særlig, romantisk tidlomme, hvor tiden er helt jeres egen, og roen er i højsædet.

 

Hos Skrøbelev Gods vægtes den gode, personlige service højt, og personalet sætter en ære i, at alle gæster ikke bare skal føle sig velkomne, men også mærke, at personalet har glædet sig til at tage imod dem. Derfor er nøgleord som rum, tid og ro også gennemgribende for den opholdsoplevelse, I kan forvente på godset, og I vil hurtigt mærke, hvordan skuldrene sænker sig, og roen indtræffer, når I ankommer til stedet.

 

Med en unik beliggenhed tæt på skøn natur og dejlige gåruter, indbyder området omkring Skrøbelev Gods til ægte livsnydelse uanset årstid - og i de lune sommermåneder kan I nemt komme til stranden ved bl.a. Hesselbjerg og Ristinge, som er kåret som to af Danmarks bedste sandstrande.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af godsets romantisk indrettede dobbeltværelser, hvor I kan trække jer tilbage og nyde et velfortjent hvil efter en god og oplevelsesrig dag, eller måske inden godset byder på middag. Værelserne er alle unikt indretterede og indbyder til skønne stunder i en afslappet omend charmerende og herskabelig atmosfære.

 

Der er ikke fjernsyn på værelserne, så I kan fokusere på tosomheden, tiden og roen - men der er en tv-stue, hvor I kan nyde samværet og gode snakke med andre gæster, hvis I ønsker dette.

 

Gastronomisk oplevelse og økologi

Gastronomi og service er kernen hos Skrøbelev Gods, hvis menuer altid er sammensat af årstidens dagfriske råvarer og lækre, lokale specialiteter. 

 

På Skrøbelev Gods ønsker de at give jer en gastronomisk oplevelse med spændende økologiske produkter, som I ikke finder mange andre steder. Gæsterne prioriteres højt, og skulle der være nogle allergier, specielle ønsker eller behov, så imødekommes disse gerne.

 

Maden er af høj kvalitet og serveres altid med en venlig bemærkning og et smil på læben. Syltede frugter fra egen have og spændende økologiske produkter fra skov og strand hjælper med til, at alle sanser bliver aktiveret til fulde. 

 

Ønsker I at få jeres middag akkompagneret af vin, anbefaler personalet gerne nogle gode vine, heriblandt vine som godsejeren selv har importeret fra både Italien, Spanien og Frankrig.

 

Efter middagen kan I slappe af med en kaffe og cognac foran den knitrende pejs i de afslappende chesterfield-møbler eller i godsets vinkælder med tilhørende pejsestue.

 

Opholdet er med rundvisning på godset, hvor I får det gamle gods’ spændende og finurlige historie fortalt - bl.a. fortællingen om den sidste halshugning på Langeland i 1834.

 

Glæd jer til...

Det sydfynske øhav byder på smukke og romantiske oplevelser, og Langeland er bestemt ingen undtagelse. Fra Skrøbelev Gods er der kun 3 kilometer til havet og den gamle købmandsstad Rudkøbing med fine bindingsværksbygninger, stråtækte huse og brostensbelagte gader.

 

Langeland rummer derudover masser af fornem natur, og I kan f.eks. opleve de vilde heste på den sydlige del af øen. Kør også gerne ud til vandet ved Ristinge, oplev koldkrigsmuseet på det gamle Langelandsfort, eller kør op til Lohals og nyd udsigten til Lundeborg, hvorfra der i de gode, gamle dage sejlede færge til Lohals. Uanset, hvor I kører hen, vil I kunne nyde en køretur i naturrige omgivelser.

 

I kan også besøge Valdemars Slot, Egeskov Slot, Holckenhavn Slot eller nogle af de andre nærliggende herregårde på Fyn og Langeland. Mulighederne for mindeværdige oplevelser under jeres ophold på godset er mange.

 

Spil golf på Langeland

Der er mulighed for at spille golf på Langelands- eller Svendborgs Golfklub. 

 

Besøg en vingård

Der findes flere interessante vingårde på Fyn og Langeland, som er et besøg værd, og hvor I med udsigt over vinmarkerne kan smage på gårdens høst. Er der noget, der falder i jeres smag, kan flasker købes, mens flere af gårdene også tilbyder vinsmagninger og rundvisninger - et par eksempler er Skaarupøre Vingård, Søbanke Vingård, Langedil Vin, Frørup Vingård og Vejstrupvin. Ønsker I i stedet at lade Skrøbelev Gods danne ramme om jeres smagning, er der mulighed for at tilkøbe både vin- og ginsmagning direkte på godset. Et populært valg blandt godsets gæster.

 

Gode anmeldelser

Tidligere gæster har givet Skrøbelev Gods flotte ord med på vejen på Trustpilot.

 

"Et fantastisk sted med masser af sjæl, atmosfære og meget nærværende medarbejdere. Det er absolut ikke sidste gang vi har været her."

Anmeldt marts 2023.

 

"Vi havde et skønt ophold på Skrøbelev Gods, smuk og romantisk suite med lille pejs, virkelig hyggeligt, Vi var med på rundvisning af Godset og var meget imponeret hvor flot det var renoveret. Indtjekning i receptionen var også meget fin, med fyldestgørende information om opholdet vi havde bestilt. Restauranten var imponerende og vi fik en lækker middag og super fin betjening. 5 stjerner herfra"

Anmeldt marts 2023.

 

"Et helt igennem fantastisk ophold på Skrøbelev Gods.
Det er ihvertfald ikke sidste gang vi har været på ophold på Skrøbelev Gods.
Fantastisk mad, vin, drinks, betjening, opgivelser og atmosfære.
Rundvisningen og ikke mindst vinsmagningen var også en stor oplevelse. Næste gang vil vi gerne besøge Jer om sommeren så vi kan sidde og nyde en drink i jeres skønne have."

Anmeldt januar 2023.

 

"Vi har haft den dejligste overnatning på Skrøbelev Gods! Værelset var fantastisk! Vi blev budt på et virkeligt lækkert og meget personligt ophold. Maden og vinen var helt i top. Det samme var servicen. Personalet er meget professionelt, men helt nede på jorden. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker et ophold der."

Anmeldt december 2022.

 

 

Skrøbelev-Gods.jpg

Ophold på Skrøbelev Gods

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail