Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Hanstholm

Store oplevelser venter ved Nationalpark Thy - inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag begge aftener m.m. Pris pr. person.

Hotel Hanstholm

Store oplevelser venter ved Nationalpark Thy - inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag begge aftener m.m. Pris pr. person.

Hotel Hanstholm ligger i toppen af Thy med den storslåede Nationalpark Thy i baghaven - og godt og vel 15 minutter fra hotellet finder i Klitmøller, surferparadisets Cold Hawaiis hjerte, hvor man kan se surfere fra hele verden boltre sig i bølgerne. 

 

I opholdet er der inkluderet 2 overnatninger samt dejlige måltider morgen og aften - og derudover kan I opleve området omkring Hanstholm, nemlig Thy, som i den grad har fået sit indtog på Danmarkskortet.

 

Særligt for dette ophold:

  • Gaveidé til naturelskeren
  • Tæt på store naturoplevelser i Nationalpark Thy og gode udflugtsmål, bl.a. Besøgscenter Østerild
  • Gyldig helt indtil den 1. december 2024

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • 3-retters middag begge aftener
  • Morgenbuffet begge dage

 

Sweetdealpris 998 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. december 2024. 

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i perioden fra den 17. december 2023 til og med den 5. januar 2024.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Hanstholm.

  • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
  • Opgradering til superiorværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.30.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Hotel Hanstholm

I finder det 4-stjernede Hotel Hanstholm omkranset af fredet naturskov, der danner et naturligt læhegn for vinden fra Vesterhavet. Havet ligger kun 5 minutters gang fra bakketoppen, hvor hotellet er beliggende, og gåturen derned er derfor en oplagt tur at tage, når solen er ved at gå ned.

 

Hotellet har desuden en indendørs swimmingpool og sauna, som I frit kan benytte.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af hotellets 76 hotelværelser med eget badeværelse og tv. Størstedelen af værelserne er desuden udstyret med egen altan eller terrasse og med mulighed for at lave en kop kaffe.

 

Store oplevelser venter i Thy

Når man er på disse kanter, kan man ikke komme udenom Thy - og det er med rigtig god grund. Thy har indfundet sig på Danmarkskortet, ja faktisk på verdenskortet, som noget helt unikt og meget stort, og det kan I med egne øjne opleve. 

 

Tilbage i 2008 blev Nationalpark Thy udnævnt. Det er et helt særligt sted i Danmark, hvor der igennem årtusinder har været kraftig vind fra kysten, som har skabt helt unik natur og landskaber med markante klitter og søer. Nationalpark Thy strækker sig fra Agger Tange i syd til Hanstholm i Nord og udgør 24.370 hektar. 

 

I Nationalpark Thy er der mulighed for et væld af attraktioner, seværdigheder og oplevelser. Fra Isbjerg har I f.eks. en enestående udsigt ud over Nationalpark Thy. I kan også besøge Lodbjerg Fyr og Hanstholm Fyr, eller tage på en vandretur ved Vandet Sø. Hos Svaneholmhus Informationscenter på Agger Tange kan I lade jer fordybe i områdets særlige natur og landskab og hos Nationalparkcenter Thy ved Nr. Vorupør har I også mulighed for at gå på opdagelse i viden om stedet. 

 

I Nordthy ligger Besøgscenter Østerild, hvor I kan komme helt tæt på de 150-220 meter høje vindmøller. Den lille landsby Østerild kom på Danmarkskortet, da der blev etableret Det Nationale Testcenter for store Vindmøller i Østerild Plantage. I Besøgscenter Østerild kan I opleve de gigantiske møller og få den nyeste viden om vind og vindkraft. Centeret har åbent året rundt. 

 

Hanstholm

I Hanstholm må I ikke snyde jer selv for en gåtur langs havnen, der er Danmarks største konsumfiskerihavn. Ligeledes er Bunkermuseum Hanstholm også et must, der på overvældende vis viser, hvor store og omfattende de tyske bunkere kunne være.

 

I kan roligt glæde jer til et par gode dage i fantastiske omgivelser, både på hotellet og i området omkring Hanstholm.

 

Anmeldelser 

Læs de fine anmeldelser fra glade gæster. 

 

"Dejligt ophold med rigtig god mad 

En rigtig god oplevelse - maden, personalet, værelset - alt var bare i top. Juniorsuiten kan helt klart anbefales - ikke nyt, men dejlig stort med en skøn terrasse med udsigt ud over området. Vi kommer helt sikkert igen . Tak !

Anmeldt juli 2023

 

"Afslapning 

Tak for hyggelig 2 dags ophold, godt værelse med opgradering, god og lækkert mad, imødekommende og høflig personale. Rent og pænt hotel. Alt igennem et fremragende og dejligt ophold med fordybelse og afslapning. Vi kommer gerne igen.

Anmeldt april 2023

 

 

Sweetdeal-Hotel-Hanstholm.jpg

Ophold på Hotel Hanstholm

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail