Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ølsmagning for 2 på Heidi's

NYHED: Tag på en smagfuld rejse gennem 4 specielt udvalgte øl i autentiske afterski omgivelser på Heidi's Bier Bar i Aarhus.

Ølsmagning for 2 på Heidi's

NYHED: Tag på en smagfuld rejse gennem 4 specielt udvalgte øl i autentiske afterski omgivelser på Heidi's Bier Bar i Aarhus.

Med denne festlige nyhed er du garanteret højt humør, ægte afterski stemning og selvfølgelig kolde, smagfulde øl i lange baner. Tag kæresten eller din bedste øl-makker med til Heidi's Bier Bar i hjertet af Aarhus til en ølsmagning ud over det sædvanlige. Og med en rabat på 40% er det da værd at skåle for.

 

I autentiske afterski omgivelser kommer I gennem flere af øllets genrer og kategorier. I vil hver få udleveret et klippekort, som vil guide jer gennem 4 specielt udvalgte øl på ølkortet, der rummer over 25 forskellige af slagsen. Løbende vil I have mulighed for at bedømme øllene, og til sidst vil der være en overraskelse til jer begge.

 

Du får:

  • Ølsmagning for 2 personer 

Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 500 kr. Spar 40 %

 

Om Heidi's Bier Bar

Midt i hjertet af smilets by finder du Aarhus Afterski Central - Heidi’s Bier Bar, hvor du kan opleve ægte afterskistemning. Værtinderne er klædt i flotte tyrolerkjoler, og de skænker den ene store, skummende øl efter den anden, mens de kækt svinger fletningerne bag den store træbeklædte afterskibar.

 

Humøret er højt, hyggen er intim, og overalt ser du et virvar af glade mennesker og øl i lange baner. Der er altid garanti for fest til den lyse morgen, og i “Bier Halle” kan du danse på borde og bænke natten lang, hvis du har brug for at slippe hæmningerne for en aften.

Ølsmagning for 2 på Heidi's

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail