Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Brunch på Fars Dreng

KÆMPE NYHED: Smag den anmelderroste brunch med kaffe og juice på populære Fars Dreng i Ny Adelgade eller Rosengården.

Brunch på Fars Dreng

KÆMPE NYHED: Smag den anmelderroste brunch med kaffe og juice på populære Fars Dreng i Ny Adelgade eller Rosengården.

Der er mange steder i København, der tilbyder brunch, men ingen gør det helt ligesom Fars Dreng i Indre København. En Fars Dreng brunch er en fryd både for øjet og smagsløgene, og så har den flere gange fået den fornemme titel som Byens Bedste Morgenmad/Brunch hos AOK. Og lige nu kan du altså smage på lækkerierne med hele 41% Sweetdeal-rabat.

 

Hos Fars Dreng serveres der billedskøn gourmet i gadehøjde. Det vil sige, at selvom maden er lavet med håndplukkede, økologiske råvarer og anrettet med finesse, så er der altså ikke plads til hverken pincet eller snobberi. 

 

Portionerne er rigelige, så du bliver helt sikkert mæt, og med den gode smag og kvalitet, vil du ikke have lyst til at levne selv den mindste bid på tallerkenen. Kom forbi et af spisestederne i Indre København og få selv syn for sagen.

 

Du får:

  • Brunchmenu for 1 person

Sweetdealpris: 198 kr. Normalpris: 341 kr. Spar 41 %

 

Menuen indeholder: 

  • Yoghurt  - med granola, bær og rabarber
  • Sønnikes Signatur - rugbrød, avocado, tomat, gammel knas og spejlæg
  • Bananbrød - med vaniljecreme og pistacie
  • Valgfri kaffe
  • Valgfri juice
     

Om Fars Dreng

I Ny Adelgade, lige bag ved Kongens Nytorv, finder du den originale Fars Dreng, hvor der hersker hygge og langbordsstemning i 2 etager. Spisestedet åbnede i 2015 og blev så populært, at Fars Dreng måtte åbne en anden restaurant med samme koncept i Rosengården et stenkast fra Nørreport Station, tæt på Rundetårn. 

 

Der er en skøn, uformel atmosfære, hvor man kan smage den ufiltrerede kærlighed til alt det, der smager godt. Fars Dreng mener selv, at han opfandt avocadomaden, og der har i hvert fald altid været twists af det kendte på menuen. Denne blanding af nytænkning og finesse har også skaffet dem titlen som Byens Bedste Morgenmad/Brunch ad flere omgange. 

Fars Dreng brunch

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail