Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt Middelhavet rundt

Tilbring 16 skønne dage under lunere himmelstrøg med anløb i bl.a. Israel, Egypten, Grækenland og Malta. Rejs fra CHP i nov.

Krydstogt Middelhavet rundt

Tilbring 16 skønne dage under lunere himmelstrøg med anløb i bl.a. Israel, Egypten, Grækenland og Malta. Rejs fra CHP i nov.

Tag med Costa Pacifica på krydstogt på en ny, interessant rute fra Barcelona og hele vejen rundt i Middelhavet med anløb i Italien, Frankrig, Malta, Grækenland, Israel og Egypten. Rejsen byder på masser af kulturhistorie, smuk natur og orientalsk stemning, og der er derudover et væld af spændende faciliteter ombord på det flotte krydstogtskib.

 

I flyver til Barcelona, hvor I har en overnatning på et centralt beliggende hotel, inden I går ombord på flotte Costa Pacifica den efterfølgende dag. Hun vil være jeres hjem de næste to uger, så I kan opleve de mange spændende destinationer uden at skulle pakke kuffert flere gange. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Helt ny rute i Middelhavet med anløb i både Israel, Egypten, Italien, Frankrig, Malta og Grækenland
 • Tilbring et par efterårsuger sydpå, hvor temperaturerne er dejligt lune
 • Bo på et fantastisk krydstogtskib med et væld af faciliteter og lækre restauranter og barer ombord

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Barcelona t/r
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • 1 overnatning med morgenmad på 3* hotel i Barcelona
 • 14 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 21. november 2023:

 • Indvendig kahyt Classic
  Sweetdealpris 7.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium
  Sweetdealpris 8.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt
  Sweetdealpris 10.490 kr.
 • Udvendig kahyt Premium
  Sweetdealpris 10.990 kr.
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt
  Sweetdealpris 12.490 kr.
 • Balkonkahyt Premium
  Sweetdealpris 12.990 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer, der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Tilkøber I Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen og ønske om at sidde ved lille eller større bord.
  Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet

 

Rejserute

 

Untitled-1.jpg

 

21. november: Fly til Barcelona og check in på hotel
22. november: Check in på skibet senest 17:00. 19:00 afgang Barcelona
23. november: 09:00 – 18:00 Marseille, Frankrig
24. november: 09:00 – 16:30 Savona, Italien
25. november: 14:00 – 20:00 Napoli, Italien
26. november: 10:00 – 18:00 Catania/Sicilien, Italien
27.-28. november: På havet
29. november: 06:00 – 20:00 Ashdod, Israel
30. november: 08:00 – 14:00 Limassol, Cypern
1. december: 06:00 – 23:59 Alexandria, Egypten
2.-3. december: På havet
4. december: 08:00 – 20:00 Valletta, Malta
5. december: På havet
6. december: 13:00 ankomst Barcelona. Hjemrejse.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra København.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 08.55
  Ankomst Barcelona kl. 11.45
 • Afgang Barcelona kl. 19.55
  Ankomst København kl. 22.55

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

I flyver til Barcelona, hvor I har en overnatning på et centralt beliggende hotel, inden I går ombord på flotte Costa Pacifica den efterfølgende dag. Den catalanske storby, Barcelona, som er Spaniens andenstørste, behøver næppe nogen større præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia, Park Güell og Casa Battlo foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan I sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens I nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Der er afgang fra Barcelona først på aftenen på rejsens anden dag, og allerede næste morgen er I fremme i Marseille, der er den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles og pavernes gamle by Avignon.

 

Næste stop bliver i den norditalienske havneby Savona, der tit bliver overset til fordel for nærliggende og mere velklingende byer som Genova og Albenga. Men Savona, der engang var Christopher Columbus’ hjem, har masser af interessante attraktioner at fremvise. Slentr en tur på havnen, hvor bådene spænder bredt fra dyre yachts, hvor der sippes champagne, til gammeldags fiskerbåde, hvor besætningen reparerer deres net. Fra havnen kan I også se flere af byens seværdigheder på afstand. Den gamle bydel fra Middelalderen er hyggelig og rummer udover caféer og små butikker også flere flotte paladser, kirker og vagttårne fra den gamle bymur. Er I Apple fans, må I ikke misse All About Apple museet, der har samlet eksemplarer af stort set samtlige Apple produkter, der er produceret siden starten i 1976.

 

I bliver i Italien og anløber nu Napoli. Italiens tredjestørste by er et af de ældste, kontinuerligt beboede steder i verden, og derfor emmer Napoli af historie med en gammel bydel, der er på UNESCO’s Verdensarvsliste, og flere historiske kirker end i nogen anden by. Seværdighederne er mange, og de lokales hverdagsliv er i sig selv én af dem. Napolitanere er kendte for at være meget højlydte i deres omgang med hinanden, ligesom byen kan virke både snusket, larmende og kaotisk. Af samme grund mener mange, at det er her, man oplever det ægte og upolerede Italien. I bydelen Santa Lucia finder I de maleriske klynger af smalle ”trappegader” med bagerier, butikker med kunsthåndværk og små caféer, hvor de lokale drikker deres espresso. Vasketøjet hænger ofte på snore mellem husene, mens der føres samtaler fra den ene balkon til den næste. Napoli byder på masser af kunst, kultur og historie. Her er hele to royale paladser, Italiens førende operahus og et spændende arkæologisk museum, der stolt fremviser Farnese-tyren - den største, antikke skulptur, der nogensinde er fundet. 

 

Siciliens andenstørste by, Catania, er beliggende midt på øens østkyst i skyggen af vulkanen Etna. Vulkanudbrud og jordskælv ødelagde byen i det 17. århundrede, og da den efterfølgende blev rekonstrueret, blev dette gjort i den daværende herskende barokstil, hvilket tydeligt ses i dag, hvor den flotte barokke arkitektur både er Catanias varemærke og trækplaster. Dette er især tydeligt omkring byens centrale plads ved den iøjnefaldende katedral og den charmerende elefant-fontæne. Gå ad de brede boulevarder og bemærk byens benediktiner-kloster, der er et af de største i Europa med en fantastisk facade med skulpturelle dekorationer og smedejernsbalkoner omkring vinduerne. Ordenens kirke blev påbegyndt i starten af 1700-tallet men blev aldrig færdigbygget, og derfor fremstår facaden i dag som en anderledes arkitektonisk perle med solide, brat afskårne søjler og gabende vindueshuller uden glas – lidt som en udbombet ruin, der dog aldrig er blevet ramt. En af Catanias mest fascinerende og artistiske bygninger er Palazzo Biscari, der har den nok mest flamboyante facade i byen. Bygningens opulente interiør med marmorgulve, sirlige malerier og smukt dekorerede lofter er værd at se nærmere på sammen med skiftende kunstudstillinger. Besøg også Catanias berømte dukketeater og Sommerfuglehuset, hvor I møder nogle af verdens smukkeste sommerfugle og blomster.

 

Herefter anløber Costa Pacifica den israelske havneby Ashdod, der kan prale af at have verdens eneste museum omhandlende filistrene – det nu uddøde ikke-jødiske folkeslag, der var kendt for deres bibelske konflikter med israelitterne. Ashdod er også det perfekte udgangspunkt for at tage en tur tilbage i historien og besøge Jerusalem eller Nazareth og se berømte, religiøse helligdomme som Gethsemane Have, Via Dolorosa, Gravkirken, Grædemuren og Fødselskirken. Tag på udflugt og oplev endvidere Yardenit ved bredden af Jodan-floden, hvor Jesus antageligt blev døbt, samt fredfyldte Tabgha, hvor flere af de vigtigste episoder i Det Ny Testamente fandt sted såsom Bjergprædikenen og Jesu opstandelse. Eller tag til Jordens laveste punkt – Dødehavet, hvor alle kan flyde. 

 

Solskinsøen Cypern er næste destination. Limassol ligger på øens sydkyst og er kendt for sine skønne strande samt en karakterfuld historisk bymidte, fra hvis slot gaderne udgår som et spindelvæv. Her er både gamle huse, hyggelige caféer og moderne butikker – perfekt for en lille spadseretur. Udenfor byen dominerer citron-, appelsin- og oliventræerne, mens landskabet gemmer på mange græsk-romerske levn. Cyperns hovedstad, Nicosia, er - som verdens eneste – delt i to dele, en græsk og en tyrkisk del.

 

Historiens vingesus mærkes igen den følgende dag, hvor Egypten står på programmet, når I anløber havnebyen Alexandria. Den blev grundlagt af Alexander den Store – deraf byens navn – i år 332 f.Kr. og igennem tiden har den været hjem for mange historiske personligheder så som Kleopatra, Julius Cæsar og Euklid. Alexandria er da også kendt for sin turbulente og begivenhedsrige fortid og kan stolt fremvise et utal af kulturskatte. I dag har Alexandria en udpræget Middelhavsstemning over sig med en charmerende strandpromenade, brede avenuer og flotte bygninger fra kolonitiden, men den historiske atmosfære fornægter sig ikke. Den imponerende militære arkitektur fra Middelalderen ses i Fort Qaitbey, der siges at være bygget, hvor Alexandrias hedengangne fyrtårn - der er et andet af Antikkens Syv Vidundere – stod. De underjordiske Kom el Shoqafa katakombere, ruinerne af Serapistemplet samt Montazah haverne er også et besøg værd. Og bare 200 km udenfor byen troner pyramiderne…

 

Malta er en lille øgruppe bestående af 7 øer, hvoraf de 3 – hovedøen Malta samt Gozo og Comino – er beboet. Med sin strategiske beliggenhed mellem Nordafrika og Italien har Malta igennem århundreder været eftertragtet jord, og herredømmet over øerne har skiftet hænder flere gange igennem historien, hvilket har sat sit præg på både sproget, gastronomien og arkitekturen. Maltesisk er således afledt af arabisk blandet med italiensk, mens middelhavskøkkenet blandes med det nordafrikanske. Malteserne er også meget stolte af de legendariske riddere, der forsvarede øen mod tyrkerne og lancerede korstogene. Disse riddere går under mange navne, hvoraf Johanniterordenen og Malteserordenen er de mest kendte. Det var en af ordenens stormestre, der grundlagde Valletta og gjorde byen til hovedstad i midten af 1500-tallet, og mange af byens for øvrigt meget smukke barokke bygninger stammer fra denne tid. På trods af sin beskedne størrelse er Valletta spækket med historisk interessante seværdigheder, hvoraf den imponerende katedral og Stormesterens Palads skal fremhæves sammen med et par museer, der fortæller den spændende historie om ridderne og deres bedrifter. Valletta, der er Europas sydligste og EU’s mindste hovedstad, er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og den er en yderst betagende by at vandre rundt i, da den emmer af historie og romantik.

 

Efter to uger ombord på Costa Pacifica med masser af spændende oplevelser i land er I atter tilbage i Barcelona, hvorfra der er hjemrejse til Danmark.

 

Hotel i Barcelona

I indkvarteres på et centralt placeret 3* hotel tæt på Ramblaen, så mange af oplevelserne er i gåafstand eller indenfor rækkevidde med enten bus eller metro. Opholdet er inklusive morgenmad.

 

Skibet

I sejler med Costa Pacifica, der er blandt de større af rederiets skibe. Skibets udsmykning er inspireret af musik, hvilket skaber en afslappende atmosfære og stemning.

 

Skibet medtager mere end 3.000 passagerer og er blandt de skibe, der har rigtig mange kahytter med balkon, hvor I kan sidde og nyde udsigten og roen på havet. Costa Pacifica har en stor spa- og wellnessafdeling, fire pools, hvoraf to kan overdækkes, fem whirlpools, et stort kasino og 13 lounges, der er indrettet i forskellige temaer. Der bydes også på et imponerende teater, et roligt bibliotek, F1-simulator, sportsfaciliteter og fitness.

 

Ombord på skibet er der fri adgang til mange af skibets faciliteter, og hver dag er der underholdning for store og små – ikke mindst show i teateret hver aften.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 3.640 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

Pris: 4.830 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 1.610 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 2.450 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

 • Børn u/18 år: 4.990 kr.
 • Voksne: 5.990 kr. 

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder. Se det nuværende udflugtsprogram her.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Pacifica tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Classic-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. 

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.
Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt til Egypten og Israel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail