Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

MiniCruise i efteråret

Nyd Oslo m. 2 overnatninger på Oslobåden. Afrejse fra København i efteråret inkl. efterårsferien. Pris for 2-4 personer.

MiniCruise i efteråret

Nyd Oslo m. 2 overnatninger på Oslobåden. Afrejse fra København i efteråret inkl. efterårsferien. Pris for 2-4 personer.

Nyd tiden på havet med et MiniCruise på Oslobåden. Ombord finder I shopping, restauranter og plads til forkælelse, og der er rigeligt tid til at nyde den smukke udsigt, en lækker middag og det gode selskab.

 

På et MiniCruise til Oslo med udsejling fra København kan I se frem til at nyde en afslappede tid imellem de danske og svenske kyster, alt imens I får en drink på soldækket eller i baren. Næste morgen ankommer I til Oslo, og efter et besøg i den charmerende, norske hovedstad sættes nu sejl mod Danmark, hvor I kan nyde de berømte norske fjorde på udsejlingen fra Oslo. Benyt eksempelvis muligheden for at tage afsted i børnenes efterårsferie, hvor der ombord også vil være mange sjove aktiviteter.

 

Særligt for dette MiniCruise:

  • Mulighed for afrejse i efterårsferien 
  • Lad jer betage af den smukke udsigt, imens I sejler og mulighed for aktiviteter ombord
  • Besøg i den charmerende, norske hovedstad omkranset af smukke efterårsfarver

 

Vælg mellem følgende pakker:

 

Deal 1

  • MiniCruise fra København til Oslo for 2-4 personer i en indvendig standard kahyt t/r

Sweetdealpris 498 kr. 

 

 

Deal 2

  • MiniCruise fra København til Oslo for 2-4 personer i en standard kahyt med havudsigt t/r

Sweetdealpris 798 kr.

 

Deal 3

  • MiniCruise fra København til Oslo 2 personer i en Commodore Class kahyt med havudsigt, dobbeltseng, wi-fi og tv inkl. premium-morgenmad t/r

Sweetdealpris 1.898 kr.

 

Afrejse er muligt alle dage fra den 22. september 2023 til og med den 29. december 2023. 

 

OBS: Book venligst jeres MiniCruise senest den 31. oktober 2023.

 

Bemærk, der er afsat begrænset antal kahytter til dette tilbud, og der tages forbehold for udsolgte datoer. 

 

Vær opmærksom på, at tilbuddet kun gælder nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud, events og rabatter. 

 

Program 

Skibet sejler ud fra København kl. 15.00, og straks kan I se frem til et flydende eventyr langs de skandinaviske kyster. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

Det søde liv ombord 

Mens Oslobåden sejler gennem Øresund, kan tiden ombord fordrives med taxfree-shopping, vinsmagning eller aftenture på dækket, mens solen går ned i havet.

 

Her er der lagt op til hygge og kvalitetstid, mens I nyder den friske luft på dækket, lader håret flagre i vinden og slapper af i de skønne maritime omgivelser til søs. Ombord på Oslobåden er der masser af aktiviteter og underholdning for både store og små, så der er ingen tid til at kede sig.

 

I efterårsferien er der mange sjove aktiviteter for børnene bl.a. i Piratklubben, skattejagt og plask i poolområdet Bubble Zone. Der er fyldt med underholdning til sejlturens yngste matroser. Rejser I fra den 29. september til 21. oktober kan I opleve Halloween ombord med live underholdning og kreative og børnevenlige aktiviteter.

 

Oplev Oslo 

Når I rejser på MiniCruise med DFDS har I 5 timer til at opleve Oslo, mens skibet ligger ved kaj. Her kan I besøge det nye, moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj i det hyggelige Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge. I kan også udforske den smukke kunst ved Munch-museet, smage på lækre delikatesser ved Madhallen og høre historier fra fortiden ved Akershus Fæstning. Der er masser at give sig til i Oslo. Og så gør det jo ikke noget, at det hele tager sig smukt ud i efterårets farver, som især kan opleves i Botanisk Have eller fra toppen Ekeberg skulpturpark, der også giver jer en smuk gåtur gennem parken.

 

Er I hele familien afsted, er der mange sjove oplevelser for børnene. Lad turen gå til Freialand, som er et chokolade-mekka for alle med hang til de søde kakaobønner. På Teknisk Museum kan I gå på opdagelse i videnskaben, opleve spændende shows og lege jer gennem fysikkens mysterier. I Popsenteret kan I lege popstjerner for en dag, og på Norsk Folkemuseum kan I se de traditionelle norske træhuse og opleve folk i fine nationaldragter.

 

Vil I tage forskud på skisæsonen, kan I besøge SNØ, der er en imponerende indendørs arena. Her kan I kan tage liften til toppen og teste formen på ski og snowboard eller prøve isklatring på den 15 meter høje mammut-væg. Ved bunden af den ikoniske skihopbakke, Holmenkollen, kan I besøge verdens ældste skimuseum. Her kan I opleve 4000 år med spændende skihistorier og se samlingen af 2500 par ski.

 

Sejltider

Afrejse fra København
I kan se tidspunkt for check-in, afrejse og ankomst i jeres rejsebevis, som I modtager fra DFDS efter køb. 

 

Tryghed på rejsen 

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

MiniCruise til Oslo

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail