Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

MiniCruise med oplevelser

Uforglemmelig oplevelse med koncert eller event inkl. 2 overnatninger på Oslobåden og tid i charmerende Oslo. Rejs fra Kbh. Pris for 2.

MiniCruise med oplevelser

Uforglemmelig oplevelse med koncert eller event inkl. 2 overnatninger på Oslobåden og tid i charmerende Oslo. Rejs fra Kbh. Pris for 2.

Sejl med til Oslo på en tur I aldrig glemmer. Her kan I få en anderledes koncert- eller eventoplevelse til søs. Vælg imellem et udvalg af spændende arrangementer, så I kan kombinere jeres MiniCruise med ekstra underholdning undervejs.

 

Her bliver der tilbudt alt fra sang og dans til de latinske rytmer på LatinoCruise, fællessang med Mariehaven, hyggeligt samvær på StrikkeCruise og meget mere. På et MiniCruise til Oslo med DFDS kan I se frem til kvalitetstid og hygge i afslappende omgivelser, en drink på soldækket, taxfree-shopping og ca. 5 timer i Norges smukke hovedstad, Oslo.

 

Særligt for disse MiniCruise:

 • Uforglemmelig tur ombord med koncerter og events
 • Lad jer betage af den smukke udsigt, imens I sejler
 • Besøg i den charmerende, norske hovedstad

 

Vælg mellem følgende oplevelser:

 • StrikkeCruise den 6. juni 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 998 kr.

 

 • LatinoCruise den 10. juni 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 798 kr.

 

 • StrikkeCruise den 27. august 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 1.098 kr.

 

 • 80'er Cruise den 1. september i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 1.898 kr.

 

 • Mariehaven til søs den 11. september 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 1.198 kr.

 

 • Kandis Cruise (inkl. koncert på udrejsen) den 19. september 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 998 kr.

 

 • StrikkeCruise den 19. november 2023 i en indvendig standard kahyt t/r
  Sweetdealpris 1.098 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Alle afgange er fra Nordhavn i København.

 

Tillæg 

Bestilles og betales direkte ved DFDS

 • Kahyt med havudsigt: 300 kr. per person
 • Parkering ved terminalen: 390 kr. for 2 overnatninger

 

Sejltider

StrikkeCruise, 80'er Cruise og Kandis Cruise:

Skibet sejler ud fra København kl. 15.00. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

LatinoCruise og Mariehaven til søs:

Skibet sejler ud fra København kl. 16.30. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

I kan se endeligt tidspunktet for check-in, afrejse og ankomst i jeres rejsebevis, som I modtager fra DFDS efter køb.

 

Om koncerter og events

StrikkeCruise

Vidste I, at 20 minutters strikning sænker pulsen med et gennemsnit på 11 slag i minuttet? Tænk, hvor afslappet I vil være efter et to-dages StrikkeCruise. 

StrikkeCruiset er et populært arrangement, der tidligere har haft stor succes. Find strikkepindene frem og nyd hyggeligt samvær og ren afslapning ombord på Oslobåden.

 

LatinoCruise

LatinoCruiset indbyder til fest og farver til søs. Her bliver der åbnet op for salsagulve både ude og inde, og DJ's sørger for at  mikse hede rytmer og varieret latino- og salsamusik.
Derudover kan I opleve en fantastisk danseoptræden med Brazil Tropical Show.

 

80'er Cruise

På dette cruise tager vi på en tidsrejse tilbage til 80’erne, når Crown Seaways forvandler sig til én stor tidsmaskine og sætter kurs mod Oslo.


Hele skibet er i gang til dette event, og det bliver vildt! Vi kan allerede nu røbe, at Back to Back Moonjam og Hit med 80érne bidrager til et brag af en fest hele vejen til Oslo og hjem igen – og flere overraskelser afsløres senere!


Når I rammer Oslo lørdag, har I nogle timer til at nyde den smukke sensommer, inden I om eftermiddagen træder tilbage i 80’erne mod København. Find pangfarverne og pailletterne frem, og tag til en flydende 80’er fest!

 

Mariehaven til søs

Sejl sensommeren i møde og tag med på et ganske særligt Mariehaven MiniCruise til Oslo. Helge Engelbrecht og bandet Neighbours har gennem mange år spillet akustiske koncerter på hjemmebane i Mariehaven i Ansager.

 

Nu stikker holdet til søs for at skabe den helt rigtige stemning om bord på Oslobåden på et sensommercruise. Koncerten bærer fortsat titlen ”Neighbours - I det akustiske hjørne” og bliver med publikum helt tæt på - nærværende, intim, varm og hjertelig med vægt på sange til og om det gode liv. Din billet inkluderer adgang til eventet begge dage.

 

Kandis Cruise

Tag med på en uforglemmelig koncert til søs med Kandis.

Kandis optræder i øjeblikket med deres turné, "Rejsende i Livsglæde", og det er lige præcis, hvad vi forventer til dette arrangement – livsglade rejsende.

Vi garanterer en fantastisk fest, hvor der bliver rig mulighed for at danse og synge med alle de andre Kandis-fans samt møde musikerne.

 

Sådan skal I bo

Under jeres tid ombord bliver I indlogeret i en indvendig standard kahyt for 2 personer, der har eget bad og toilet. Kahytten er desuden udstyret med sengetøj, håndklæder, knager, bøjler og strømstik. 

 

Det søde liv ombord

Mens Oslobåden sejler gennem Øresund, er der lagt op til hygge og kvalitetstid, mens I nyder den friske luft på dækket, lader håret flagre i vinden og slapper af i de skønne maritime omgivelser til søs. Ombord på Oslobåden er der, foruden eventet eller koncerten I deltager i, mange andre aktiviteter, så der er ingen tid til at kede sig. Her kan I nyde et glas vin i vinbaren eller besøge en af restauranterne eller caféen.

 

Oplev Oslo

Når I rejser på MiniCruise med DFDS, har I 5 timer til at opleve Oslo, mens skibet ligger ved kaj. Her kan I besøge det nye, moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj i det hyggelige Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge. I kan også udforske den smukke kunst ved Munch-museet, smage på lækre delikatesser ved Madhallen og høre historier fra fortiden ved Akershus Fæstning. Der er masser at give sig til i Oslo.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Koncerter og events på Oslobåden

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail