Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

"Klassebilledet" på Hermans i Aarhus

Oplev det musikalske comedyshow hvor Mikkel Schrøder fortæller om de gamle klassekammerater, og hvad livet bød dem.

"Klassebilledet" på Hermans i Aarhus

Oplev det musikalske comedyshow hvor Mikkel Schrøder fortæller om de gamle klassekammerater, og hvad livet bød dem.

Tag på en underholdende og musikalsk aften i byen til næsten halv pris. Se forestillingen "Klassebilledet" med sanger, musiker og Tv-vært Mikkel Schrøder, der tager publikum med tilbage til de uskyldige år, hvor øllene blev gemt i en pose i hækken, og forelskelserne ramte som perler på en snor. Med humor og gode sange hører vi historierne om de gamle klassekammerater, og hvad livet bød dem.

 

Med udgangspunkt i en klasse-reunion årgang 91 møder du de typer og karakterer, som gemmer sig i enhver klasse. Mød Nina, der var 5 år foran de andre piger, Mogens, der ville i Jægerkorpset, men endte i hjemmeværnet, Lennart, der skriver kontaktannoncer fra sin fængselscelle, Helse-Else, Allan og mange flere karakterer, du vil grine ad, føle med og genkende fra dit eget liv.

 

Med sjove tekster og ørefængende sange, præsenterer Mikkel Schrøder sin helt egen showform, der med et skævt og underfundigt tekstunivers leder tankerne hen på en blanding af Det Brune Punktum og Niels Hausgaard. Showet er instrueret af Peter Schrøder.

 

Du får:

  • 1 billet til "Klassebilledet" på Hermans i Aarhus, fredag den 10. november 2023 kl. 20

 

Sweetdealpris 179 kr. // Normalpris 355 kr. Spar 49 %

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

 

 

Praktisk info

Dit værdibevis ombyttes til en nummereret plads i salen på dagen. Det foregår i Hermans foyer fra kl. 19.00-19.50. Sørg venligst for, at have dine værdibeviser printet ud eller liggende klar på din mobil.

 

Har du købt flere værdibeviser i ét køb, er du naturligvis garanteret pladser ved siden af hinanden. Herudover har du ikke indflydelse på, hvor du kommer til at sidde.

"Klassebilledet" på Hermans i Aarhus

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail