Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Åhus Seaside

NYHED: Spaophold i første række til havet med 2-retters middag på helt nyt hotel i fantastiske Sydsverige. Pris pr. person.

Åhus Seaside

NYHED: Spaophold i første række til havet med 2-retters middag på helt nyt hotel i fantastiske Sydsverige. Pris pr. person.

Åhus Seaside ligger på den smukke Täppetstrand i Åhus, hvor folk har valfartet til i flere hundrede år for at nyde strand- og badelivet. Lige siden begyndelsen af ​​1960'erne har der været mulighed for spisning og overnatning ved stranden, og i 2020 tog man første spadestik til et nyt og eksklusivt hotel med både spa, restaurant og konferencelokaler. Den 17. juni 2022 stod det helt nye og topmoderne hotel så klar, og Åhus Seaside blev indviet.

 

Her kan I starte dagen med en dejlig morgenmad, inden I hopper i hjemmesko og badekåbe og indtager hotellets spa eller bevæger jer ud på den smukke sandstrand, som ligger lige uden for døren. I kan også få pulsen op i hotellets fitnesscenter eller geare ned med en beroligende massage i spaen, hvor roen virkelig indfinder sig, og tankerne ryddes. Livet er godt på Åhus Seaside.

 

Særligt for dette ophold:

  • Bo med stranden som nærmeste nabo på et helt nyt og eksklusivt hotel
  • Adgang til spa med havudsigt og 2-retters middag er inkluderet
  • Hotellet ligger i de smukkeste omgivelser ved Täppetstrand i middelalderbyen Åhus

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i dobbeltværelse
  • 2-retters middag
  • Morgenmad
  • Adgang til spa med havudsigt

Sweetdealpris 998 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. oktober 2023 til og med den 1. april 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Åhus Seaside

Atmosfæren på Åhus Seaside er rolig, beroligende og harmonisk, så I nemt kan sætte farten helt ned og få det optimale ud af jeres kostbare tid. Uanset om I vil nyde god mad, afslappende spaoplevelser eller spændende aktiviteter, er der plads til det på Åhus Seaside.

 

I Seaside Restaurant kan I se frem til et ukompliceret, favnende og indbydende besøg, når I sætter jer til bords til den 2-retters middag, der er inkluderet i opholdet. Lad hotellets sommelier hjælpe jer med at vælge aftenens vin fra det store vinkøleskab, mens I læner jer tilbage i stolen og nyder den dejlige udsigt over havet. 

 

I køkkenet kombineres det moderne svenske køkken med inspiration fra resten af ​​verden, og kokkenes fantasi og kreativitet udmønter sig i skønne menuer, der forkæler alles smagsløg.

 

Spaen

I hotellets eksklusive spa er det jer, der sætter tempoet. I den harmoniske oase mødes I af en naturlig og luksuriøs ro, der understøttes af spaens placering kun et stenkast fra havet. Her er alt, hvad I behøver for at give slip på omverdenen for en stund og udelukkende fokusere på jer selv og jeres velvære.

 

Mærk hvordan kroppen slapper af og kommer ned i gear i det varme vand, mens I skåler over en kold drink og nyder den forrygende udsigt over havet fra afslapningsbadet. I kan også tage en dukkert i havet eller i spaens isbad for derefter at hæve temperaturen igen i saunaen. Tiden er jeres, og kun jeres.

 

Sådan skal I bo

Hotellet har 72 hotelværelser, som alle byder på en eksklusiv, skandinavisk indretning med afsæt i komfort og modernitet. Alle værelser har hel eller delvis havudsigt og er udstyret med enten balkon eller terrasse.

 

Jeres værelse er foruden en dejlig dobbeltseng udstyret med aircondition, badekåbe, hjemmesko, hårtørrer, fladskærms-tv med Chromecast, minibar og kaffe-/temaskine samt eget badeværelse.

 

Sov længe, og nyd morgenen i de bløde lagener, eller stå tidligt op, og nyd en kop kaffe, mens solen står op over Hanö Bugt. Alt sammen til lyden af det bølgende hav lige uden for vinduet.

 

Om området

Mærk historiens vingesus, mens I slentrer langs de brostensbelagte gader, eller lad sandet krybe ind mellem tæerne, mens I går langs stranden. Lige meget, hvad I har lyst til, kan I gøre det i Åhus. 

 

Selve Åhus by kan dateres helt tilbage til 800-tallet, og byen er da også omkranset af en unikt bevaret middelalderlig bymur. I kan også tydeligt mærke de historiske aftryk, når I besøger brostenspladsen, Mariakirken og resterne af Aosehus-borgen ved havnen.

 

Ved siden af ​​Åhus Seaside ligger flere nyopførte udendørs padelbaner, og tager I ind til Åhus by, finder I også flere indendørs baner der. Når I alligevel er taget ind til byen, er det helt oplagt at lægge vejen forbi Absolut Home, hvor I kan lære alt, der er værd at vide om et af verdens mest ikoniske mærker: Absolut Vodka.

 

Er I glade for golf, kan I besøge Kristianstads GK, som ligger tæt på hotellet, og som byder på et fint golfanlæg med to baner i høj klasse, hvoraf Østbanen er rangeret som en af ​​Sveriges bedste.

 

Vil I opleve flot og unik natur, kan I tage turen til Äspet Naturreservat, som ligger lige syd for Åhus havn. Naturreservatet byder foruden et rigt fugleliv også på et varieret landskab med blandet skov, rørområde og sandstrand.

 

I kan også tage på vandretur lands Skåneleden, som er en 115-etapers vandrerute, der snor sig gennem 32 svenske kommuner. Ruten, der går lige forbi Åhus, er omkranset af marker, fyrreskove og brede strande.

 

 

Åhus-Seaside.jpg

Ophold på Åhus Seaside

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail