Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Gram Slotskro

Gastronomisk kroophold inkl. 5-retters middag m.m. Pris pr. person.

Gram Slotskro

Gastronomisk kroophold inkl. 5-retters middag m.m. Pris pr. person.

Gram Slotskro er beliggende i naturskønne omgivelser helt tæt ved Gram Slot. Her kan I se Gram Å bugte sig, og  sammen med slotssøen være med til at skabe de fantastiske rammer, der er omkring kroen.

 

Et ophold på Gram Slotskro er som et kroophold skal være. Hyggelige rammer, god mad og nogle imødekommende værter, der sørger for, at I føler jer velkomne. Kroen drives i dag af 4. generation af familien Schrøder, der har bestyret kroen i over 100 år.

 

Særligt for dette ophold:

 • 5-retters middag inkluderet
 • Bo i dejlige, historiske rammer
 • Masser af muligheder for gå- og køreture, hvor I kan opleve det smukke lokale landskab og se de mange seværdigheder

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse i værelsesfløjen 
 • Kaffe og kage fra kl.15.00 - 16.00
 • 5-retters middag kl. 18.00
 • Morgenmadsbuffet

 

Sweetdealpris 799 kr. Normalpris 1.673 kr. Spar 52 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 15. april 2024.

  

Vær opmærksom på, at der er lukket alle søndage.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Gram Slotskro.

 • Tillæg på fredage og dagen før en helligdag: 300 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg på lørdage og helligdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse i hovedbygningen: 550 kr. pr. værelse pr. nat
 • Medbring hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Dette er kun muligt ved ophold i fløjen
 • Ekstra overnatning: 950 kr. for 2 personer inkl. morgenmad

 

Bemærk, at nogle af værelsesbillederne er af værelserne i hovedbygningen og altså ikke af de værelser i værelsesfløjen, som I kommer til at bo på - medmindre I opgraderer.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Gram Slotskro

Det er knap 350 års historie, der samler sig på Gram Slotskro, hvor køkkenet bestyres af Carsten Schrøder, der sammen med sin kone Marianne har bestyret kroen de sidste ca. 20 år. I køkkenet har de fokus på de traditionelle danske retter, tilsat en smule moderne inspiration. Retterne er bygget op af gode, friske råvarer, der er blevet tilberedt med en blanding af traditionel kogekunst og moderne tendenser. Så I kan roligt glæde jer til at gå til bords.

 

Om morgenen kan I se frem til at stå op til Gram Slotskros store morgenbuffet, der sender jer mætte og glade afsted til dagens oplevelser.

 

Sådan skal I bo

I bliver under jeres ophold indlogeret på et af de lyse værelser i værelsesfløjen, der er beliggende lige overfor kroen. Jeres værelse er udstyret med en blød seng, eget badeværelse, wi-fi m.m.

 

Omgivelserne

Tæt på Gram Slotskro finder i slotssøen, slotsparken, Gram Å, genforeningsstenen og hvalhuset, der rummer skelettet fra en kaskelothval, der engang strandede ved Henne Strand. Der er, med andre ord, rigeligt med muligheder for en indholdsrig gåtur tæt ved slotskroen.

 

Omkring Gram findes der også mange skønne naturområder. Kør f.eks. til Harreby Stengrave, hvor I kan opleve en lille samling dysser i et naturrigt område. Ved Gelsådalen og Stensbæk Plantage kan I gå en tur i det smukke hedelandskab, der breder sig ud over næsten 800 hektar land. Endelig kan I besøge Gram Lergrav. Det lyder måske ikke videre spændende, men lergraven er beliggende ved en 10 millioner år gammel havbund. De mange fossiler, der i årenes løb er fundet her - hvaler, hajer, skeletter m.m. - er udstillet i det palæontologisk museum, der findes her. Har I mod på det, kan I også selv prøve kræfter med at grave efter forsteninger og fossiler.

 

Kører I uden for bygrænsen, er det værd at køre en tur til enten Ribe eller Christiansfeld, der på hver deres måde er hyggelige og historiefyldte sønderjyske byer. I Ribe kan I se marsken, der støder op til byen, og til gengæld har Christiansfeld deres berømte honningkager.

 

Gram og området omkring byen er en overset perle i Danmark. Når I har været der, er vi sikre på, at I vil give os ret.

 

Anmeldelser

Vi har samlet et udpluk af de anmeldelser som Gram Slotskro har fået på Tripadvisor gennem det seneste år.

 

"Lækkert 2 dages ophold

Var på 2 nætters ophold, begge dage med dejlig lækket og spændende mad. Førstedag som 2 retters menu og anden dag som stor buffet, med 2 forretter og 5 hovedretter og 2 desserter. Betjeningen var frisk og høflig, især var Frederiks gode humør og sjov dejlig. Morgenbuffet med alt hvad man kunne ønske sig. Værelse M rigtig god.
Det var vort 3 ophold og det bliver helt sikkert ikke det sidste.
Tak for et godt ophold."

Anmeldt april 2023.

 

"Super hyggeligt sted med lækker mad

Hyggeligt sted med det mest imødekommende personale og maden var virkelig lækker og frisk. Gode senge og puder og alt i alt en virkelig god oplevelse som vi klart kan anbefale. En lille perle i det jyske."

Anmeldt april 2023.

 

"Fantastisk besøg på Gram Slotskro

Jamen alt har bare været fantastisk , ligefra de historiske smukke omgivelser til den fantastiske søde service , pragtfuld morgenmad samt fantastisk aftensmad og super lækre værelser . Bestemt et besøg til højst antal stjerner . Tusinde tak for denne gang og vi glæder os til at besøge jer igen . Mvh Carsten og Dinah"

Anmeldt august 2022

 

 

Gram-Slotskro.jpg

Ophold på Gram Slotskro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail