Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hus 57

Bo midt i smukkeste Sydsverige inkl. 1-2 overnatninger, 3-retters middag og adgang til wellness. Pris pr. person.

Hus 57

Bo midt i smukkeste Sydsverige inkl. 1-2 overnatninger, 3-retters middag og adgang til wellness. Pris pr. person.

Når I bor på Hus 57 er både de indvendige og udvendige omgivelser helt i top. Indenfor på hotellet bliver I mødt af en moderne og indbydende indretning, hvor I med det samme vil føle jer hjemme, og uden for hotellet venter nogle af de smukkeste svenske naturområder, I kan forestille jer.

 

Fra hotellet har I gode muligheder for at udforske Ängelholms shoppingmuligheder og restauranter, og vil I opleve områdets vidunderlige natur, kan I vandre i de nærliggende skovområder eller nyde en gåtur i forårssolen på de fine strande. Hjemme på hotellet kan I slappe af i hotellets wellnessafdeling eller prøve kræfter med et spil bordtennis, inden hotellet er vært ved en dejlig 3-retters middag, som serveres i den hyggelige restaurant.

 

Hus 57 ligger ca. en halv times kørsel nord for Helsingborg, og der er kun 20 minutters sejlads fra Helsingør til Helsingborg. Det er også muligt at tage et direkte tog fra København til Ängelholm St., hvorfra der blot er 1 km til hotellet.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der værdsætter spa- og madforkælelse
 • Bo på 4* designhotel tæt på by, strand og skov
 • Dejlig, naturskøn beliggenhed mellem Bjärehalvøen og Kullahalvøen - "Skånes perler"

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standardværelse
 • 3-retters middag
 • Overdådig morgenbuffet
 • Adgang til hotellets wellnessområde
 • Adgang til fitness
 • Wi-fi

Sweetdealpris 795 kr.

   

  2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i standardværelse
  • 3-retters middag én af aftenerne
  • Overdådig morgenbuffet
  • Adgang til hotellets wellnessområde
  • Adgang til fitness
  • Wi-fi

  Sweetdealpris 1.175 kr.

   

  Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst torsdage, fredage og lørdage fra den 1. december 2023 til og med den 1. maj 2024.

   

  Vær opmærksom på, at der er julelukket fra den 22. december 2023 til den 10. januar 2024.

   

  Tilkøb

  • Adgang til hotellets private parkering: 150 SEK pr. dag (bookes på forhånd på hotellets hjemmeside)

   

  Tjek ind: Fra kl. 15.00.

  Tjek ud: Senest kl. 11.00.

   

  Hus 57

  Siden 1899, hvor Ängelholms første "Folkets Hus" åbnede på adressen, har Östergatan 57 været et mødested, der sætter det gode selskab, hyggen og den dejlige atmosfære i centrum. I dag huser den historiske bygning designhotellet Hus 57, men kerneværdierne og den indbydende stemning er stadig den samme, og I kan derfor se frem til et ophold i trygge, hjemlige rammer - tilsat et hint af luksus.

   

  Konceptet bygger på ideen om et moderne, varmt og velkendt "rækkehus", som vækker nysgerrighed og inspirerer. Her mødes den hyggelige atmosfære, musik og mennesker i en skøn blanding, hvor den høje standard og den gode, personlige betjeninger er en selvfølge.

   

  I hotellets restaurant har de en stor passion for madlavningskunsten og sætter fokus på både kvalitet og bæredygtighed. Retterne har et skandinavisk præg og er baserede på lokalt producerede råvarer fra årstiden, så I får den bedst mulige smagsoplevelse, når I sætter jer til bords. Til den inkluderede middag har I mulighed for at tilkøbe velsmagende vine fra menukortet, og ønsker I mere at drikke efter måltidet, serverer restauranten også et bredt udvalg af lokalt producerede øl og mange dejlige cocktails.

   

  Wellness

  I hotellets wellnessafdelingen finder I både en sauna, en dejligt opvarmet pool og et spabad med plads til 10 personer. Der er derudover mulighed for afslapning på de behagelige daybeds, og skal pulsen lidt op, kan I fornøje jer i hotellets fitnesscenter.

   

  Wellnessafdelingen har åbent torsdage fra kl. 15-22 samt fredage, lørdage og søndage fra kl. 8-22, så der er god tid til at få roen helt ind i kroppen.

   

  Børn/unge under 18 år er velkomne i selskab med deres forældre indtil kl. 18.30, og herefter er der kun adgang for voksne.

   

  Sådan skal I bo

  I kommer til at bo på et indbydende og moderne indrettet værelse i klassisk design. Værelset er udstyret med to 90 cm-senge samt skrivebord, lænestol og alt, hvad I ellers skal bruge for at få et behageligt hotelophold, såsom tv, minibar, strygebræt og hårtørrer. Alle værelser har desuden en safetybox og byder på gratis wi-fi.

   

  Godt at vide

  Hus 57 har egen parkeringsplads med 15 pladser på bagsiden af ​​hotellet, hvor to af pladserne er til elbiler og én er en handicapplads. Disse pladser skal bookes direkte hos hotellet. Der er også mulighed for at parkere i nærheden, f.eks. ved Mejeritomten og Nya Torg (100 m).

   

  Om området

  Hus 57 er beliggende lige mellem Bjärehalvøen og Kullahalvøen, som begge er fyldt med forrygende aktivitets- og oplevelsesmuligheder. Landskabet er præget af alt fra smukke klitter til lavvandede strande, klippebade og fine moler, og strandene omkring Kullahalvøen er kendt som nogle af Sveriges bedste.

   

  Langs den bølgende kyst ligger en perlerække af små samfund flankeret af de centrale byer Båstad, Höganäs og Ängelholm, og her finder I aktiviteter for enhver smag. Lad tiden være jeres egen, og nyd roen med smukke naturoplevelser, eller tag på vingårdsbesøg og slut dagen af med et ægte skånsk måltid eller fine dining. 

   

  Der er også rig mulighed for klatring, fiskeri, kajaksejlads, vandreture, padel og MTB, og vil I opleve Kullaberg fra hesteryg eller kano er der også mulighed for dette.

   

  For de cykelfriske ligger Årets Cykelrute i Europa 2018, Kattegattsleden, blot få minutters gang fra hotellet. Ruten går fra Helsingborg i syd til Gøteborg i nord og passerer undervejs både større byer, småbyer og fiskerlejer samt mange seværdigheder og naturområder. I kan selvfølgelig også nyde en kortere cykeltur i et roligt tempo langs kysten, hvor I kan besøge hyggelige gårdbutikker og restauranter.

   

  Vil I udforske selve Ängelholm, kan vi anbefale at lægge vejen forbi Stortorget og Tullakrok-parken, som er nogle af byens mest populære seværdigheder. I kan også med fordel besøge byens jernbanemuseum eller tage en tur i Hembygdsparken, der er en eventyr-, dyre- og museumspark. Skal I have stillet shoppelysten, byder Storgatan på et stort udbud af butikker, restauranter og caféer.

   

  God service, dejlig mad og suveræn beliggenhed...

  ... er tre af de elementer, der gang på gang fremhæves, når gæsterne anmelder Hus 57. Nedenfor kan I læse et udpluk fra Tripadvisor:

   

  "Hus 57 Aengelholm

  Fantastisk sted .Det er et meget åbent hotel.God stemning og en flot indretning. meget kreativ og dejlige anderledes farve og stil Litt Boheme stil blandet med andet stilarter.Personalet utrolig imødekommende."

  Anmeldt september 2023.

   

  "Skønt hotel til en kæresteweekend :-)

  Meget fint hotel til en skøn og afslappende weekend. Dejlige rammer, skøn mad og en smilende og venlig staf!
  Den korte afstand til Kullen gjorde at vi kombinerede en weekend med spa og god mad med en fantastisk vandretur rundt om det flotte naturreservat :-)"

  Anmeldt januar 2023.

   

  "God kvalitetsoplevelse

  Lækker indretning, venligt og imødekommende personale, som havde humor og som let imødekom vores behov. Fremragende mad i restauranten og til morgenmaden. Værelset var smagfuldt indrettet. Centralt placeret tæt på park, strand, skånes bedste burger."

  Anmeldt september 2022.

   

   

  Hus-57.jpg

  Ophold på Hus 57

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail